Има начин с екипите(трябва да се направят толко екипи на на отборите колкото са спонсорите и като се смени спонсора с мини патч се сменят екипите). тва всъщност е ненормална работаlqlqlq написа:А как я мислиш тая работа?Не се иска да едитваш играта, за да се сетиш, че просто няма начинlevskar4o_kn написа:Перфектна работа в/у пача,но това което аз изскам го няма дори в ФИФА 10 оригинал....Това което предлагам е ако може при смяна на спонсор да се сменя и логото на спонсора което е на екипа на отбора...пример М-Тел (Левски)...при смяна на спонсора там дето е логото на стария спонсор,в случая М-Тел да се смени с логото на новия спонсор...
Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
- BFL Team™
Re: Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10
lqlqlq написа:Е как кое, да се направи така, че 3те отбора да се сменят, преди излизането на Б групата...sv3nc3 написа:Я пак, че нещо много объркващо . Кое да се направи, преди излизането на кое?SPARTAK VARNA написа:И аз така бях разбрал,че ще се сменят 3 всеки сезон..Като гледам "Б" групите ще излязат 2010, макар че си мисля,че е възможно да се направи и преди излизането им.
Добре ,че ме разбра .....предполагам е възможно!
-
Ако си изтриеш постовете и не пишеш повече по тоя въпрос ще изглеждаш доста по умен.
тоз пък и той ,къде се обади ве мамин...Rubo написа:
Ако си изтриеш постовете и не пишеш повече по тоя въпрос ще изглеждаш доста по умен.
-
?pogreb написа:добре,нали волов фен и някви негови фр ги правиха,сега да не почна всичко отначало
-
Еми БФЛ-то не го харесаха...
Лошо...какъв беше недостатъка му?volov_fan написа:Еми БФЛ-то не го харесаха...
-
еми пуснете го отделно да не е БФЛ а просто Б група например и мисля че ще е свъместимо с техния патч
-
Стига с тия "Б" групи де... Само досадници в този форум,нали виждате,че се разботи,щом се работи,значи ще има,като имате толкова голямо желание,а нямате възможности в играта има опция за правене на отбор,направете си и играйте.... То по-добре да земат наистина да спрат да правят пачове от БФЛ,те ви подават бут,вие плачете за цяло прасе....
-
Брато, мислиш като мен само ми е странно защо всички тея разбирачи, при положение че имат шанса да помогнат, за да стане по-бързо патча мрънкат и дава акъли наляво и надясно...Darkkness написа:Стига с тия "Б" групи де... Само досадници в този форум,нали виждате,че се разботи,щом се работи,значи ще има,като имате толкова голямо желание,а нямате възможности в играта има опция за правене на отбор,направете си и играйте.... То по-добре да земат наистина да спрат да правят пачове от БФЛ,те ви подават бут,вие плачете за цяло прасе....
Доколкото виждам си от Ботев ПД , ще видим сега като изпаднат дали няма да ти трябват '' Б '' групи шегувам се , ако някой ме научи как да правя екипи или знамена банери стадиони каквото ида е бих помогнал ...
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=194&t=3206sandow_91 написа:Доколкото виждам си от Ботев ПД , ще видим сега като изпаднат дали няма да ти трябват '' Б '' групи шегувам се , ако някой ме научи как да правя екипи или знамена банери стадиони каквото ида е бих помогнал ...
-
Ясно ми е че като си фен на отбор от Б група искаш и тях, това е така дори да си фен на отбор от А група, само защото е по-реалистичноsandow_91 написа:Доколкото виждам си от Ботев ПД , ще видим сега като изпаднат дали няма да ти трябват '' Б '' групи шегувам се , ако някой ме научи как да правя екипи или знамена банери стадиони каквото ида е бих помогнал ...
Едно голямо Браво на момчетата от BFL Team! И този път показаха, че няма невъзможни неща и че който си го може, си го може! Искам обаче да вметна нещо. Инсталирах си патч-а всичко по вода...Пускам си мач с ЦСКА и синия отбор на народа все пак реших ЦСКА да са с бели екипи. ОК, всичко точно обаче още когато излизаха играчите към терена видях един проблем:
Изглежда, че ЦСКА, заедно с вратаря си играят с вратарския екип(благодаря, че от BFL са направили и него) обаче не знам дали този бъг е от патч-а или някакси от мен.
Изглежда, че ЦСКА, заедно с вратаря си играят с вратарския екип(благодаря, че от BFL са направили и него) обаче не знам дали този бъг е от патч-а или някакси от мен.
искам да попитам дали ще излилза друг БФЛ пач за 2010 освен този дет е сега
-
-
ще излиза ли BFL FIFA 2010 1.1
ДА,тай че спрете да питате! Да не вземете да ги вбесите и ще видите пачове през крив макаронfromhell95 написа:ще излиза ли BFL FIFA 2010 1.1
Levskifan написа:ДА,тай че спрете да питате! Да не вземете да ги вбесите и ще видите патчове през крив макаронfromhell95 написа:ще излиза ли BFL FIFA 2010 1.1
-
кой ти каза, че ще излиза патч?Levskifan написа:Levskifan написа:ДА,тай че спрете да питате! Да не вземете да ги вбесите и ще видите патчове през крив макаронfromhell95 написа:ще излиза ли BFL FIFA 2010 1.1