Изтрий папката от My DocumentsLucas написа:Какъвто и мач да пусна ме изхвърля от играта
BFL FIFA 10 Released!!!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
- Обратна връзка:
Re: BFL FIFA 10 Released!!!
И мен отначало ме изхвърляше преди мача. Не забравяй да изчакаш черния прозорец - ще ти изпише като е готово (не помня какъв беше надписа, но няма как да го изпуснеш). Преинсталирах фифа-та отначало, преинсталирах пача, изчаках черния прозорец и всичко беше на 6. Надявам се да съм помогнал
Много ми е интересно, когато коментаторът каже на Жоазиньо, че Йобо е с топката
-
регистрирайте се в форума и се записвайте за турнира с награда , играе се с бг патча
http://fifa-bg.com/forum/index.php?show ... entry75730
http://fifa-bg.com/forum/index.php?show ... entry75730
Само един клуб , Само един град , Само Бероее , Само Заратаа
-
Имам проблем с графиката. От известно време фифата нещо започна да ми насича. Не е много силно, но е много дразнещо. Не мога спокойно да си играя. Видеокартата ми е NVidia GeForce 7300 DDR 3 256 RAM. Кажете на какви настройки да си направя играта, че доста ги разбутах. Опитвам се от вчера да ги наместя, но все не става. Даже преинсталирах играта, но пак насича. Мерси предварително.
CSKA 4ever
-
dimobs написа:Имам проблем с графиката. От известно време фифата нещо започна да ми насича. Не е много силно, но е много дразнещо. Не мога спокойно да си играя. Видеокартата ми е NVidia GeForce 7300 DDR 3 256 RAM. Кажете на какви настройки да си направя играта, че доста ги разбутах. Опитвам се от вчера да ги наместя, но все не става. Даже преинсталирах играта, но пак насича. Мерси предварително.
Спокоино ,не си само ти с този проблем ,аз съм сигорен че почти всеки инсталирал си бфл патча има същия проблем дори и да казват ,че всичко си им е наред . Изобщо не си прави труда да пипаш настроикете на видеото няма никакъв ефект само по зле може да стане , просто графиката на самия патч е прекалено много барната то иначе друго обяснение няма , незнам ако някои пък има обяснение нека да помага.
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
На мен не ми насича дори да сложа всичко на макс, но като правя смяна и футболистите си менят цветовете.
Видеото ми е nvidia geforce 9600 gt 1024 mb
Видеото ми е nvidia geforce 9600 gt 1024 mb
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=210&t=3693 FIFA12 FULL MODED BY ROOT4RULEZ
-
Пробвах след като инсталирам играта, преди да пусна пача, но пак е така. Променям и не става. Какво да направя? А преди как си беше... дори с пача като играех с ЦСКА нямаше никакви проблеми и изведнъж......... Предложете нещо.
CSKA 4ever
-
- BFL Team™
Преинсталация на Уиндоусаdimobs написа:Пробвах след като инсталирам играта, преди да пусна пача, но пак е така. Променям и не става. Какво да направя? А преди как си беше... дори с пача като играех с ЦСКА нямаше никакви проблеми и изведнъж......... Предложете нещо.
Не мога да разбера защо ми е така- значи инсталирам си патча при фифата , после пускам фифата и всичко си върви нормално после като излезне знака на ЕА и минат знаците на лигите си ми излиза нормално картинка с Бербатов и Марто и ми пише БФЛ... но после натискам да играя мач и търса бг лигата ама я няма никъде 5 пъти включвах и изключвах играта но просто бг лигата я няма,моля ви помогнете защото започнах да се изнервям много Видях че някой друг също има такъв проблем ,да знаете как се оправя??????
омг егати боклука е тоя пач , отборите ми се появиха но сега пък кат си пусна някъв мач с бг отбори всички играчи ми излизат без глави и снякви жълто-червени екипи ?!?!?
-
Айде по-спокойно , не патча ти е виновен , че ти се е прецакала играта , а ти. Плюс това има BFL Switcher !
-
-
e що некой имат проблеми със патча а аз немам сичко се инсталира и излезна като хората без забележки само при смяна примено играч от бел става негър е тва е ама то не пречи нито ми лагва нето ме изкарва от играта
-
Проблемът със смяната на цвета на кожата на даден играч , май няма оправия...
-
- BFL Team™
-
Той нали играе в Металург Донецк... неможе...
-
Еми по принцип може ама трябва с creation master да го сложиш в някой друг отбор и евентуално после да си го трансферираш в самата играelit_sofia написа:Той нали играе в Металург Донецк... неможе...