БФЛ ФИФА 10 информация
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
Re: БФЛ ФИФА 10 информация
съгласен съм с негоlevskar_94 написа:Може би ако дадете някаква дата ще млъкнем....
-
- BFL Team™
Няма!!!fromhell95 написа:съгласен съм с негоlevskar_94 написа:Може би ако дадете някаква дата ще млъкнем....
-
на тези,които много спамят подарете им по един банан
-
а песните на агитката на Локо Мездра ще има ли
офф някои само потът кога ще излена ем като излена ще видите бе само такива коментари има ако не ви се чака свалете си моя пач има и А Б В групите има дори и А и Б областни група ето сайта bgpathc2010-homo.com
-
- BFL Team™
А, е те тва е сайтаAiVaRl написа:офф някои само потът кога ще излена ем като излена ще видите бе само такива коментари има ако не ви се чака свалете си моя пач има и А Б В групите има дори и А и Б областни група ето сайта bgpathc2010-homo.com
-
Само едно въпросче имам. Има ли възможност да се направи новия вратарски екип на ЦСКА. Снимки не можах да намеря затова давам едно клипче от ринг. След 5:20 мин има кадри с новия екип.
http://video.ring.bg/multimedia/golovet ... -2-0.html#
http://video.ring.bg/multimedia/golovet ... -2-0.html#
Не използвай убидни думи към потребителите!!!
-
Ние сме от ЦСКА шаляляляля!!!
-
Ей БФЛ стига сте се лигавели ми пуснете тъпия пач бе баси мазните сте.Вие си го играете защото аз съм сигурен че пача е готов,а ние гледаме тука някакжи тупи снимки!
LITEX E LITEX E LITEX E AIDE AIDE LITEX E
-
Добреsofiazapad написа:Ей БФЛ стига сте се лигавели ми пуснете тъпия пач бе баси мазните сте.Вие си го играете защото аз съм сигурен че пача е готов,а ние гледаме тука някакжи тупи снимки!
-
- BFL Team™
Ми да играя си го и ми е е.ти кефа. Играя с Левски и най ми е кеф класирането в групите на ШЛ. Влезнах в групите след дузпи във Флоренция, Гошо фана една и айде в групите. Там съм със Славия Прага, Бордо и Порто. Првия мач беше със Славия Прага на Герена, бих ги трудно с 1-0, след това се изправих срещу Порто е така се разви мача - 0-1;1-1;1-2;2-2;3-2;3-3 и в 90+ минута 3-4 , После на Герена с Бордо 2-1 пак гол в 90+ минута, от тук нататъка нещата тргнаха надолу(Мечо, Дарко и Еньо не играят защото имат контузии) Загуба от Славия в Прага с 2-0, Равен с Порто на Герена(1-1) и загуба от Бордо с 1-2, но 10 точки ми стигнаха за прескоча групите. В првенството см на 1-во място, но от 10-ия кръг на там играта не върви и правя равни или бия много трудно с 1-0, до 10 кръг нямах загуби, но след това Черноморец ме биха с 2-0(тва пак се случва след контузията на 3-ма основни играчи. Та така........sofiazapad написа:Ей БФЛ стига сте се лигавели ми пуснете тъпия пач бе баси мазните сте.Вие си го играете защото аз съм сигурен че пача е готов,а ние гледаме тука някакжи тупи снимки!
-
-
-
забрави да добавиш че гонзо се е върнал в игра и с йовов правят супер тандем в нападениеsv3nc3 написа:Ми да играя си го и ми е е.ти кефа. Играя с Левски и най ми е кеф класирането в групите на ШЛ. Влезнах в групите след дузпи във Флоренция, Гошо фана една и айде в групите. Там съм със Славия Прага, Бордо и Порто. Првия мач беше със Славия Прага на Герена, бих ги трудно с 1-0, след това се изправих срещу Порто е така се разви мача - 0-1;1-1;1-2;2-2;3-2;3-3 и в 90+ минута 3-4 , После на Герена с Бордо 2-1 пак гол в 90+ минута, от тук нататъка нещата тргнаха надолу(Мечо, Дарко и Еньо не играят защото имат контузии) Загуба от Славия в Прага с 2-0, Равен с Порто на Герена(1-1) и загуба от Бордо с 1-2, но 10 точки ми стигнаха за прескоча групите. В првенството см на 1-во място, но от 10-ия кръг на там играта не върви и правя равни или бия много трудно с 1-0, до 10 кръг нямах загуби, но след това Черноморец ме биха с 2-0(тва пак се случва след контузията на 3-ма основни играчи. Та така........sofiazapad написа:Ей БФЛ стига сте се лигавели ми пуснете тъпия пач бе баси мазните сте.Вие си го играете защото аз съм сигурен че пача е готов,а ние гледаме тука някакжи тупи снимки!
-
- BFL Team™
AZ AlkmarKocetoCSKA90 написа:С кой се падна на 1/8 финалите на ШЛ?
-
- BFL Team™
Йовов прави супер тандем с Еньо, след 18 кръга Еньо има 15 гола а Йовов има 13.yambolov написа:забрави да добавиш че гонзо се е върнал в игра и с йовов правят супер тандем в нападениеsv3nc3 написа:Ми да играя си го и ми е е.ти кефа. Играя с Левски и най ми е кеф класирането в групите на ШЛ. Влезнах в групите след дузпи във Флоренция, Гошо фана една и айде в групите. Там съм със Славия Прага, Бордо и Порто. Првия мач беше със Славия Прага на Герена, бих ги трудно с 1-0, след това се изправих срещу Порто е така се разви мача - 0-1;1-1;1-2;2-2;3-2;3-3 и в 90+ минута 3-4 , После на Герена с Бордо 2-1 пак гол в 90+ минута, от тук нататъка нещата тргнаха надолу(Мечо, Дарко и Еньо не играят защото имат контузии) Загуба от Славия в Прага с 2-0, Равен с Порто на Герена(1-1) и загуба от Бордо с 1-2, но 10 точки ми стигнаха за прескоча групите. В првенството см на 1-во място, но от 10-ия кръг на там играта не върви и правя равни или бия много трудно с 1-0, до 10 кръг нямах загуби, но след това Черноморец ме биха с 2-0(тва пак се случва след контузията на 3-ма основни играчи. Та така........sofiazapad написа:Ей БФЛ стига сте се лигавели ми пуснете тъпия пач бе баси мазните сте.Вие си го играете защото аз съм сигурен че пача е готов,а ние гледаме тука някакжи тупи снимки!
-
100% не го пускаш близо до вратата защото ако ги вкарва от близко няма да е реално,нали все пак целта на патча е всичко да е максимално реално. а ако Йовов вкарва от близо,всичко си губи смисъла.Йовов прави супер тандем с Еньо, след 18 кръга Еньо има 15 гола а Йовов има 13.