Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
Stargate

Re: Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Мнение от Stargate »

А чудя се дали ще можете да направите и лицата БГ играчите по отборите в чужбина ?Тази година четох , че ще има руско първенство ,а там играят доста българи,Станислав Манолев от ПСВ в холандия също.А и дали ще може националният отбор на България да има реални екипи(По-точно реални шрифтове на номерата,екипте с бяха добре на ФИФА 09).Мерси предварително :)
BULTRAS
Обратна връзка:

Мнение от BULTRAS »

sv3nc3 написа:
volov_fan написа:Ако има някакъв вариант да направите така, че коментатора да казва имената на играчите би било хубаво :)
Има, обаче дай свестен коментатор, на който гласа да прилича на някой от двамата чичковци от ФИФА-та.
Борислав Касабов.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

BULTRAS написа:
sv3nc3 написа:
volov_fan написа:Ако има някакъв вариант да направите така, че коментатора да казва имената на играчите би било хубаво :)
Има, обаче дай свестен коментатор, на който гласа да прилича на някой от двамата чичковци от ФИФА-та.
Борислав Касабов.
В България всичките коментатори са някакви пълни олигофрени особено този, който си го назовал е пълен олигофрен или пък някой други дето приказваха че съдията бил ограбил труда на момчетата :rofl: !!! Бива ама бива такива пристрастия ама чак пък толкова да си личи като коментират само глупости - не че приказват нещо свястно ! Няма нужда от български коментатор - първо изброеното по - горе, второ няма никой да се навие да плати за да се навие някой да направи коментар на български за играта!Така че няма смисъл от това.
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
unbeatable

Мнение от unbeatable »

Една Б група , макар и без песни и толкова старание за лицата на играчите , ще е доста забавна , за да има динамика , едни изпадат , други се класират.
peterx

Мнение от peterx »

При мен на сегашното БФЛ се появява странен бъг - понякога след като си избера четирите приятелски срещи за сезона, ми дава да ги играя чак следващата година. Друг път са в нормално време, следващият сезон са отново прецакани и т. н.
@Stargate, оправи си подписа. Заема три екрана!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Levski_forever
BFL Team™

Мнение от Levski_forever »

Официалната обложка:
Изображение
Изображение
unknown25

Мнение от unknown25 »

Ами Марто Петров ще си остане ли с фланелката на Ман Сити на обложката в случай, че премине в Тотнъм защото са предложили оферта за него?
unknown25

Мнение от unknown25 »

unknown25 написа:Да добавя едно нещо. Могат ли и емблемите на българските отбори да са като на другите от оригиналната ФИФА - смисъл да не са по-малки или по-големи, по-изкривени ами да са в същите размери...
Може ли или неможе?
krasko

Мнение от krasko »

направете стадионите пълни,във всички други първенства са пълни,независимо че реално не е така,нека поне в играта има хора,пък знае ли човек може да се вдъхновят тия дето цъкат фифичка и да тръгнат по стадионите :???
Venee

Мнение от Venee »

Добре ще е да има повече песни на агитките :)

ПП.Щеше да е по добре да има Б група но ... :)
Престиж се гради цял живот,но се губи за един миг...
Levski_forever
BFL Team™

Venee написа: ПП.Щеше да е по добре да има Б група но ... :)
Ми направи си я като искаш....на нас нито някой ни плаща, нито пък сме длъжни да Ви изпълняваме желанията..
Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Levski_forever написа:
Ми направи си я като искаш....на нас нито някой ни плаща, нито пък сме длъжни да Ви изпълняваме желанията..
Нека се радваме, че дори има А Група - аз и на това съм доволен - тази година поне ще има лица и всичко :) P.S. Благо обложката кърти - жестока е 8)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.

Изображение
Venee

Мнение от Venee »

Levski_forever написа:
Пич несам ви казал направете ми е просто споменавам и в смисал разбирам доста от комп но ако можех повярвай бих си я направил :)
Престиж се гради цял живот,но се губи за един миг...
flaboy

Мнение от flaboy »

Levski_forever написа:

Мисля ,че човека си дава неговото предложение ,а нали темата е точно за това ''Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10'' ;)
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
BULTRAS
Обратна връзка:

Мнение от BULTRAS »

В България всичките коментатори са някакви пълни олигофрени особено този, който си го назовал е пълен олигофрен или пък някой други дето приказваха че съдията бил ограбил труда на момчетата :rofl: !!! Бива ама бива такива пристрастия ама чак пък толкова да си личи като коментират само глупости - не че приказват нещо свястно ! Няма нужда от български коментатор - първо изброеното по - горе, второ няма никой да се навие да плати за да се навие някой да направи коментар на български за играта!Така че няма смисъл от това.

Те и БГ футболистите ни са пълни олигофрени. :) Да махнем и тях тогава? Този който съм го назовал може да не ми харесва клубните му пристрастия,но разбира от футбол и има акъл в главата си.Всеки случай е с класи над Пепи Василев,нали? ;) Иначе ако има български коментатор ще бъде много хубаво.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

BULTRAS написа:

Те и БГ футболистите ни са пълни олигофрени. :) Да махнем и тях тогава? Този който съм го назовал може да не ми харесва клубните му пристрастия,но разбира от футбол и има акъл в главата си.Всеки случай е с класи над Пепи Василев,нали? ;) Иначе ако има български коментатор ще бъде много хубаво.
Не там е работата, че нито единият, нито другият разбират от футбол и това е общото между тях и че дрънкат само глупости - това си е мое мнение(предполагам, че може и да не съм единстеният, който мисли така,но няма значение).Що се отнася до коменататора няма как да стане в предния си пост съм написал защо и няма да го пиша втори път! :)

Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

unknown25 написа:Ами Марто Петров ще си остане ли с фланелката на Ман Сити на обложката в случай, че премине в Тотнъм защото са предложили оферта за него?
Обложката си е перфектна и актуална няма нужда от корекции по мое мнение - трансферният прозорец приключи Петров остана в Ман Сити, както и очаквах че ще стане, дано е за добро :)

Изображение
volov_fan

Мнение от volov_fan »

Venee написа:Добре ще е да има повече песни на агитките :)

ПП.Щеше да е по добре да има Б група но ... :)
Може и да има "Б" групи, ако БФЛ тийм одобрят патча, по който работим няколко човека :)
unknown25

Мнение от unknown25 »

__SaNd1__ написа:
unknown25 написа:Ами Марто Петров ще си остане ли с фланелката на Ман Сити на обложката в случай, че премине в Тотнъм защото са предложили оферта за него?
Обложката си е перфектна и актуална няма нужда от корекции по мое мнение - трансферният прозорец приключи Петров остана в Ман Сити, както и очаквах че ще стане, дано е за добро :)
Тя обложката си е перфектна, но вече като Марто си остана в Ман Сити... :)
Levski_forever
BFL Team™

Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”