Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
Re: Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10
А чудя се дали ще можете да направите и лицата БГ играчите по отборите в чужбина ?Тази година четох , че ще има руско първенство ,а там играят доста българи,Станислав Манолев от ПСВ в холандия също.А и дали ще може националният отбор на България да има реални екипи(По-точно реални шрифтове на номерата,екипте с бяха добре на ФИФА 09).Мерси предварително
-
- Обратна връзка:
Борислав Касабов.sv3nc3 написа:Има, обаче дай свестен коментатор, на който гласа да прилича на някой от двамата чичковци от ФИФА-та.volov_fan написа:Ако има някакъв вариант да направите така, че коментатора да казва имената на играчите би било хубаво
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
В България всичките коментатори са някакви пълни олигофрени особено този, който си го назовал е пълен олигофрен или пък някой други дето приказваха че съдията бил ограбил труда на момчетата !!! Бива ама бива такива пристрастия ама чак пък толкова да си личи като коментират само глупости - не че приказват нещо свястно ! Няма нужда от български коментатор - първо изброеното по - горе, второ няма никой да се навие да плати за да се навие някой да направи коментар на български за играта!Така че няма смисъл от това.BULTRAS написа:Борислав Касабов.sv3nc3 написа:Има, обаче дай свестен коментатор, на който гласа да прилича на някой от двамата чичковци от ФИФА-та.volov_fan написа:Ако има някакъв вариант да направите така, че коментатора да казва имената на играчите би било хубаво
Една Б група , макар и без песни и толкова старание за лицата на играчите , ще е доста забавна , за да има динамика , едни изпадат , други се класират.
-
При мен на сегашното БФЛ се появява странен бъг - понякога след като си избера четирите приятелски срещи за сезона, ми дава да ги играя чак следващата година. Друг път са в нормално време, следващият сезон са отново прецакани и т. н.
@Stargate, оправи си подписа. Заема три екрана!
@Stargate, оправи си подписа. Заема три екрана!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
- BFL Team™
-
Ами Марто Петров ще си остане ли с фланелката на Ман Сити на обложката в случай, че премине в Тотнъм защото са предложили оферта за него?
-
Може ли или неможе?unknown25 написа:Да добавя едно нещо. Могат ли и емблемите на българските отбори да са като на другите от оригиналната ФИФА - смисъл да не са по-малки или по-големи, по-изкривени ами да са в същите размери...
направете стадионите пълни,във всички други първенства са пълни,независимо че реално не е така,нека поне в играта има хора,пък знае ли човек може да се вдъхновят тия дето цъкат фифичка и да тръгнат по стадионите :???
-
Добре ще е да има повече песни на агитките
ПП.Щеше да е по добре да има Б група но ...
Престиж се гради цял живот,но се губи за един миг...
-
- BFL Team™
Ми направи си я като искаш....на нас нито някой ни плаща, нито пък сме длъжни да Ви изпълняваме желанията..Venee написа: ПП.Щеше да е по добре да има Б група но ...
-
Нека се радваме, че дори има А Група - аз и на това съм доволен - тази година поне ще има лица и всичко P.S. Благо обложката кърти - жестока еLevski_forever написа:Ми направи си я като искаш....на нас нито някой ни плаща, нито пък сме длъжни да Ви изпълняваме желанията..Venee написа: ПП.Щеше да е по добре да има Б група но ...
-
Пич несам ви казал направете ми е просто споменавам и в смисал разбирам доста от комп но ако можех повярвай бих си я направилLevski_forever написа:Ми направи си я като искаш....на нас нито някой ни плаща, нито пък сме длъжни да Ви изпълняваме желанията..Venee написа: ПП.Щеше да е по добре да има Б група но ...
Престиж се гради цял живот,но се губи за един миг...
-
Levski_forever написа:Ми направи си я като искаш....на нас нито някой ни плаща, нито пък сме длъжни да Ви изпълняваме желанията..Venee написа: ПП.Щеше да е по добре да има Б група но ...
Мисля ,че човека си дава неговото предложение ,а нали темата е точно за това ''Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10''
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
- Обратна връзка:
В България всичките коментатори са някакви пълни олигофрени особено този, който си го назовал е пълен олигофрен или пък някой други дето приказваха че съдията бил ограбил труда на момчетата !!! Бива ама бива такива пристрастия ама чак пък толкова да си личи като коментират само глупости - не че приказват нещо свястно ! Няма нужда от български коментатор - първо изброеното по - горе, второ няма никой да се навие да плати за да се навие някой да направи коментар на български за играта!Така че няма смисъл от това.
Те и БГ футболистите ни са пълни олигофрени. Да махнем и тях тогава? Този който съм го назовал може да не ми харесва клубните му пристрастия,но разбира от футбол и има акъл в главата си.Всеки случай е с класи над Пепи Василев,нали? Иначе ако има български коментатор ще бъде много хубаво.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
Не там е работата, че нито единият, нито другият разбират от футбол и това е общото между тях и че дрънкат само глупости - това си е мое мнение(предполагам, че може и да не съм единстеният, който мисли така,но няма значение).Що се отнася до коменататора няма как да стане в предния си пост съм написал защо и няма да го пиша втори път!BULTRAS написа:В България всичките коментатори са някакви пълни олигофрени особено този, който си го назовал е пълен олигофрен или пък някой други дето приказваха че съдията бил ограбил труда на момчетата !!! Бива ама бива такива пристрастия ама чак пък толкова да си личи като коментират само глупости - не че приказват нещо свястно ! Няма нужда от български коментатор - първо изброеното по - горе, второ няма никой да се навие да плати за да се навие някой да направи коментар на български за играта!Така че няма смисъл от това.
Те и БГ футболистите ни са пълни олигофрени. Да махнем и тях тогава? Този който съм го назовал може да не ми харесва клубните му пристрастия,но разбира от футбол и има акъл в главата си.Всеки случай е с класи над Пепи Василев,нали? Иначе ако има български коментатор ще бъде много хубаво.
-
Обложката си е перфектна и актуална няма нужда от корекции по мое мнение - трансферният прозорец приключи Петров остана в Ман Сити, както и очаквах че ще стане, дано е за доброunknown25 написа:Ами Марто Петров ще си остане ли с фланелката на Ман Сити на обложката в случай, че премине в Тотнъм защото са предложили оферта за него?
-
Може и да има "Б" групи, ако БФЛ тийм одобрят патча, по който работим няколко човекаVenee написа:Добре ще е да има повече песни на агитките
-
Тя обложката си е перфектна, но вече като Марто си остана в Ман Сити...__SaNd1__ написа:Обложката си е перфектна и актуална няма нужда от корекции по мое мнение - трансферният прозорец приключи Петров остана в Ман Сити, както и очаквах че ще стане, дано е за доброunknown25 написа:Ами Марто Петров ще си остане ли с фланелката на Ман Сити на обложката в случай, че премине в Тотнъм защото са предложили оферта за него?
-
- BFL Team™