БФЛ ФИФА 10 информация

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Заключено
Nikitto

Re: БФЛ ФИФА 10 информация

Мнение от Nikitto »

Пак питам аз съм с патча за тревата, трябва ли да го махам или може да стой, като инстална Бфл? :)
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

Nikitto написа:Пак питам аз съм с патча за тревата, трябва ли да го махам или може да стой, като инстална Бфл? :)
според мен изчакай да излезне пача и ако не стане ще махнеш патча за тревата и ще останеш само с БФЛ то така или иначе ще има нова трева
pichaga

Мнение от pichaga »

Дали има няква актуална вече дата на излизането на бфл :wasntme:
nPe3ePBa7uB4e7o

Мнение от nPe3ePBa7uB4e7o »

pichaga написа:Дали има няква актуална вече дата на излизането на бфл :wasntme:
А бе пич ти не разбра ли че няма да ти кажат дата на излизане когато е готов 100% го пускат сваляш го и играеш !!!
mo4a4o

Мнение от mo4a4o »

MoNteSo написа:
volov_fan написа:Така ли мислиш :thinking:
Да не го приемете, като някаква обида, но да ;) Просто знам какво представляваха състава и играчите на Миньор, докато бе в Западната Б група и как Тони Евтимов беше с опашка(примерно за това се сетих сега), но се тая.Така или иначе аз MM няма да играя, чакам пач-а, за да инсталирам играта с единствената цел да разцъкваме с приятели в мрежа ;)
Явно си се надразнил на труда на момчетата преди тях, че явно следения от теб Миньоро е нямал реални лица... Уникално! А иначе, че не искаш да инсталираш 20-тина мегабайта повече си е твой проблем, има много които искат да "разцъкат" с любимия отбор от своя град или поне с някой по-слаб тим... Но дали премисляш за това :^)
П.С. Иначе, момчета, браво, продължавайте добрата работа с А и б групите :)
Nikitto

Мнение от Nikitto »

LeVsKi FoReVeR написа:
Nikitto написа:Пак питам аз съм с патча за тревата, трябва ли да го махам или може да стой, като инстална Бфл? :)
според мен изчакай да излезне пача и ако не стане ще махнеш патча за тревата и ще останеш само с БФЛ то така или иначе ще има нова трева
Аха,мерси! :)
janko

Мнение от janko »

абе направихте като търсите играчи в Scouting да има и Българиа и български играчи ?
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Кога ще излизе патча?Коментатота ще казва ли имената на българските футболисти?Благодаря за отговора.
И само ЦСКА обичамеее !!!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

Xaugyk написа:Кога ще излизе патча?Коментатота ще казва ли имената на българските футболисти?Благодаря за отговора.
Не е нужно някой да ти отговаря!Първо, защото въпросите ти са малоумни, и второ, защото са задавани поне 50 пъти.
quaresma

Мнение от quaresma »

Айде де BFL TEAM писна ми ви чакам, почвате да правите пачовете месец след излизането на оригиналната игра неможе ли 5 дена след излизането да почвате пача и досега да е готов какво толко има да правите. Разбирам ви не е шега работа много труд е, но се постарайте поне малко по бързо да стане!

ЕДИТ: Може ли да направите както е на RING BG или на PRO BG отбора и резултата а не само да пише RING BG?
peterx

Мнение от peterx »

quaresma написа:Айде де BFL TEAM писна ми ви чакам, почвате да правите пачовете месец след излизането на оригиналната игра неможе ли 5 дена след излизането да почвате пача и досега да е готов какво толко има да правите. Разбирам ви не е шега работа много труд е, но се постарайте поне малко по бързо да стане!

ЕДИТ: Може ли да направите както е на RING BG или на PRO BG отбора и резултата а не само да пише RING BG?
Май не влизаш честичко във форума, а?
Ако влизаше щеше да знаеш, че от БФЛ работиха по патча месец ПРЕДИ излизането на играта!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

lqlqlq написа:
Xaugyk написа:Кога ще излизе патча?Коментатота ще казва ли имената на българските футболисти?Благодаря за отговора.
Не е нужно някой да ти отговаря!Първо, защото въпросите ти са малоумни, и второ, защото са задавани поне 50 пъти.
Малоумни?Защо да са малоумни?

П.С. Между другото въпросите ми бяха за базик.Да посабудя заспалите във форума и да развихря малко страсти ;) И писал съм патЧа а не пача :nerd:
И само ЦСКА обичамеее !!!
Darkkness

Мнение от Darkkness »

Xaugyk написа:
lqlqlq написа:
Малоумни?Защо да са малоумни?

П.С. Между другото въпросите ми бяха за базик.Да посабудя заспалите във форума и да развихря малко страсти ;) И писал съм патЧа а не пача :nerd:
Развихрянето на страсти не е за тук,пробвай някъде другаде :) И поправката за изписването на "Патч" не е специално за теб.Просто такъв му е подписа.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

quaresma написа:Айде де BFL TEAM писна ми ви чакам, почвате да правите пачовете месец след излизането на оригиналната игра неможе ли 5 дена след излизането да почвате пача и досега да е готов какво толко има да правите. Разбирам ви не е шега работа много труд е, но се постарайте поне малко по бързо да стане!

Ко Речи?
Nikitto

Мнение от Nikitto »

sv3nc3 написа:

Ко Речи?
:wasntme: :D :D
Beroeca

Мнение от Beroeca »

извинявам се много за въпроса но с какви екипи сте направили отбора на Берое ако може да сложите няколко снимки да ги видим :):)
janko

Мнение от janko »

Aбе направихте ли на Manager Mode като търсите играчи в Scouting да има и Българиа и български играчи ?
vladkata94

Мнение от vladkata94 »

janko написа:Aбе направихте ли на Manager Mode като търсите играчи в Scouting да има и Българиа и български играчи ?
Първо се научи как се пише БЪЛГАРИЯ !!! :^) :X
ivonatora

Мнение от ivonatora »

За това ви говорех-10 снимка :0 ЛОМ- ЛЕВ :X
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”