БФЛ ФИФА 10 информация
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
Re: БФЛ ФИФА 10 информация
Пак питам аз съм с патча за тревата, трябва ли да го махам или може да стой, като инстална Бфл?
-
според мен изчакай да излезне пача и ако не стане ще махнеш патча за тревата и ще останеш само с БФЛ то така или иначе ще има нова треваNikitto написа:Пак питам аз съм с патча за тревата, трябва ли да го махам или може да стой, като инстална Бфл?
Дали има няква актуална вече дата на излизането на бфл
-
А бе пич ти не разбра ли че няма да ти кажат дата на излизане когато е готов 100% го пускат сваляш го и играеш !!!pichaga написа:Дали има няква актуална вече дата на излизането на бфл
Явно си се надразнил на труда на момчетата преди тях, че явно следения от теб Миньоро е нямал реални лица... Уникално! А иначе, че не искаш да инсталираш 20-тина мегабайта повече си е твой проблем, има много които искат да "разцъкат" с любимия отбор от своя град или поне с някой по-слаб тим... Но дали премисляш за товаMoNteSo написа:Да не го приемете, като някаква обида, но да Просто знам какво представляваха състава и играчите на Миньор, докато бе в Западната Б група и как Тони Евтимов беше с опашка(примерно за това се сетих сега), но се тая.Така или иначе аз MM няма да играя, чакам пач-а, за да инсталирам играта с единствената цел да разцъкваме с приятели в мрежаvolov_fan написа:Така ли мислиш
П.С. Иначе, момчета, браво, продължавайте добрата работа с А и б групите
-
Аха,мерси!LeVsKi FoReVeR написа:според мен изчакай да излезне пача и ако не стане ще махнеш патча за тревата и ще останеш само с БФЛ то така или иначе ще има нова треваNikitto написа:Пак питам аз съм с патча за тревата, трябва ли да го махам или може да стой, като инстална Бфл?
абе направихте като търсите играчи в Scouting да има и Българиа и български играчи ?
-
Кога ще излизе патча?Коментатота ще казва ли имената на българските футболисти?Благодаря за отговора.
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
- BFL Team™
-
Не е нужно някой да ти отговаря!Първо, защото въпросите ти са малоумни, и второ, защото са задавани поне 50 пъти.Xaugyk написа:Кога ще излизе патча?Коментатота ще казва ли имената на българските футболисти?Благодаря за отговора.
-
Айде де BFL TEAM писна ми ви чакам, почвате да правите пачовете месец след излизането на оригиналната игра неможе ли 5 дена след излизането да почвате пача и досега да е готов какво толко има да правите. Разбирам ви не е шега работа много труд е, но се постарайте поне малко по бързо да стане!
ЕДИТ: Може ли да направите както е на RING BG или на PRO BG отбора и резултата а не само да пише RING BG?
ЕДИТ: Може ли да направите както е на RING BG или на PRO BG отбора и резултата а не само да пише RING BG?
-
Май не влизаш честичко във форума, а?quaresma написа:Айде де BFL TEAM писна ми ви чакам, почвате да правите пачовете месец след излизането на оригиналната игра неможе ли 5 дена след излизането да почвате пача и досега да е готов какво толко има да правите. Разбирам ви не е шега работа много труд е, но се постарайте поне малко по бързо да стане!
Ако влизаше щеше да знаеш, че от БФЛ работиха по патча месец ПРЕДИ излизането на играта!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
Малоумни?Защо да са малоумни?lqlqlq написа:Не е нужно някой да ти отговаря!Първо, защото въпросите ти са малоумни, и второ, защото са задавани поне 50 пъти.Xaugyk написа:Кога ще излизе патча?Коментатота ще казва ли имената на българските футболисти?Благодаря за отговора.
П.С. Между другото въпросите ми бяха за базик.Да посабудя заспалите във форума и да развихря малко страсти И писал съм патЧа а не пача
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
Развихрянето на страсти не е за тук,пробвай някъде другаде И поправката за изписването на "Патч" не е специално за теб.Просто такъв му е подписа.Xaugyk написа:Малоумни?Защо да са малоумни?lqlqlq написа:Не е нужно някой да ти отговаря!Първо, защото въпросите ти са малоумни, и второ, защото са задавани поне 50 пъти.Xaugyk написа:Кога ще излизе патча?Коментатота ще казва ли имената на българските футболисти?Благодаря за отговора.
П.С. Между другото въпросите ми бяха за базик.Да посабудя заспалите във форума и да развихря малко страсти И писал съм патЧа а не пача
-
- BFL Team™
Ко Речи?quaresma написа:Айде де BFL TEAM писна ми ви чакам, почвате да правите пачовете месец след излизането на оригиналната игра неможе ли 5 дена след излизането да почвате пача и досега да е готов какво толко има да правите. Разбирам ви не е шега работа много труд е, но се постарайте поне малко по бързо да стане!
-
sv3nc3 написа:Ко Речи?quaresma написа:Айде де BFL TEAM писна ми ви чакам, почвате да правите пачовете месец след излизането на оригиналната игра неможе ли 5 дена след излизането да почвате пача и досега да е готов какво толко има да правите. Разбирам ви не е шега работа много труд е, но се постарайте поне малко по бързо да стане!
извинявам се много за въпроса но с какви екипи сте направили отбора на Берое ако може да сложите няколко снимки да ги видим :)
Aбе направихте ли на Manager Mode като търсите играчи в Scouting да има и Българиа и български играчи ?
-
Първо се научи как се пише БЪЛГАРИЯ !!!janko написа:Aбе направихте ли на Manager Mode като търсите играчи в Scouting да има и Българиа и български играчи ?
-
За това ви говорех-10 снимка ЛОМ- ЛЕВ