БФЛ ФИФА 10 информация

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Заключено
sv3nc3
BFL Team™

Re: БФЛ ФИФА 10 информация

Мнение от sv3nc3 »

ivonatora написа:За това ви говорех-10 снимка :0 ЛОМ- ЛЕВ :X
В смисъл?
KocetoCSKA90

Мнение от KocetoCSKA90 »

Свенс, знам че ще изям куп наредби от теб и от пичовете, които се фантазират за модератори, ама не го ли натествахте тоя патч вече... :X Наистина ще е шедьовър и най-добрият засега ама все пак бая време май ви отне...
Ние сме от ЦСКА шаляляляля!!!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

KocetoCSKA90 написа:Свенс, знам че ще изям куп наредби от теб и от пичовете, които се фантазират за модератори, ама не го ли натествахте тоя патч вече... :X Наистина ще е шедьовър и най-добрият засега ама все пак бая време май ви отне...
Миналата година патча го пуснахме на 24-ти декември :wasntme:
volov_fan

Мнение от volov_fan »

Викаш има време.... :D :D :D
KocetoCSKA90

Мнение от KocetoCSKA90 »

Добре де по шотовете, които качваш изглежда е почти готов, ти също каза че си си изиграл сезона с Левски и е нямало бъгове, едва ли е такъв проблем ако патча наистина е почти готов да се каже някаква ориентировъчна дата на излизане? Не мисля че пък чак толкова нямате представа кога ще е напълно готов. ;)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

KocetoCSKA90 написа:Добре де по шотовете, които качваш изглежда е почти готов, ти също каза че си си изиграл сезона с Левски и е нямало бъгове, едва ли е такъв проблем ако патча наистина е почти готов да се каже някаква ориентировъчна дата на излизане? Не мисля че пък чак толкова нямате представа кога ще е напълно готов. ;)
Естествено, че имаме представа до каде сме, но ако кажеме тая неделя и нещо стане и не го пуснеме тогава, нали знаеш какво ще стане във форума :X
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Могат да го пуснат и ако искат на 32 Декември 2190, стига искахте дата на излизане - после ще кажете, че пък имал много бъгове - месец ноември пише значи ще е този месец :)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

__SaNd1__ написа:Могат да го пуснат и ако искат на 32 Декември 2190, стига искахте дата на излизане - после ще кажете, че пък имал много бъгове - месец ноември пише значи ще е този месец :)
така е прав си пък и то така или иначе има още най-много 12 дни докато излезе,ако приемем,че ще излезе на 30 Ноември,пък може и по-рано да излезе така че се успокойте и почакайте малко и аз нямам търпение да излезе патча,но мога да изчакам толкова
nPe3ePBa7uB4e7o

Мнение от nPe3ePBa7uB4e7o »

И аз нямам търпение ама чакам !! :)
KocetoCSKA90

Мнение от KocetoCSKA90 »

sv3nc3 написа:
KocetoCSKA90 написа:Добре де по шотовете, които качваш изглежда е почти готов, ти също каза че си си изиграл сезона с Левски и е нямало бъгове, едва ли е такъв проблем ако патча наистина е почти готов да се каже някаква ориентировъчна дата на излизане? Не мисля че пък чак толкова нямате представа кога ще е напълно готов. ;)
Естествено, че имаме представа до каде сме, но ако кажеме тая неделя и нещо стане и не го пуснеме тогава, нали знаеш какво ще стане във форума :X
Изнанадайте ни тогава. :) Айде чЕкаме. :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

KocetoCSKA90 написа:
sv3nc3 написа:
Изнанадайте ни тогава. :) Айде чЕкаме. :)
:P :blush:
BURZIA

Мнение от BURZIA »

Така като гледам с каква лекота си бил аякс си представям какви скрити сили ще са Левски и цска :rofl:
неслучайно миналата година се гаврих с един и го бих с Левски 3:1 докато той беше с МАН Ю :rofl:
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

BURZIA написа:Така като гледам с каква лекота си бил аякс си представям какви скрити сили ще са Левски и цска :rofl:
неслучайно миналата година се гаврих с един и го бих с Левски 3:1 докато той беше с МАН Ю :rofl:
Това го приемам като провокация. Бих ги 3-2, водеха ме 2-0, третия гол е в 87 мин. това е от втория сезон, с нови попълнения(купих Цветан Генков)........
stefcho_beroe

Мнение от stefcho_beroe »

Нови шотове на Берое ще има ли? :wasntme: :)
sheva
Обратна връзка:

Мнение от sheva »

stefcho_beroe написа:Нови шотове на Берое ще има ли? :wasntme: :)
За кога ? До 10 дена трябва да излезне пача..
ivonatora

Мнение от ivonatora »

sv3nc3 написа:
В смисъл?
Имам предвид дали играят ЛОМ и ЛЕВ или ЛОКО пд и Левски :giggle: напишете ЛОК или ЛКП нещо такова, щото... а няма ли място за цялото име или поне за 6 букви :
например БОТЕВ, ЛОК ПД, ЛОК СФ, ЦСКА, ЛЕВСКИ
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

максимум 3 букви трябва да са
Последно промяна от LeVsKi FoReVeR на 19 Ное 2009 20:16, променено общо 1 път.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ivonatora написа:
sv3nc3 написа:
В смисъл?
Имам предвид дали играят ЛОМ и ЛЕВ или ЛОКО пд и Левски :giggle: напишете ЛОК или ЛКП нещо такова, щото... а няма ли място за цялото име или поне за 6 букви :
например БОТЕВ, ЛОК ПД, ЛОК СФ, ЦСКА, ЛЕВСКИ
ЛОМ - ЛОко Мездра
ЛОС - ЛОко София
ЛОП - ЛОко Пловдив
Има място само за 3 букви
BURZIA

Мнение от BURZIA »

Svence погледнах ти в профила ти си бил 28 годишен човек!! :o Искам да помоля нахалните лапета поне малко уважение да имат към труда на екипа, защото повечето от вас едва ли проумяват каква работа е това писане писане и пак писане правене на таблици и т.н. :X
Beroeca

Мнение от Beroeca »

извинявам се че отново задавам този въпрос но ще може ли да дадете някакви скрийнове на Берое :):)
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”