Ипубликата да хвърля бомбички и феновете да се бият[BFL]Mancho_United написа:А пък аз искам да има счупени седалки в Сектор Г ,а в сектор а да има на земята семки
Стадиони
Re: Стадиони
И да чупят и хвърлят седалкиharyyy написа:Ипубликата да хвърля бомбички и феновете да се бият[BFL]Mancho_United написа:А пък аз искам да има счупени седалки в Сектор Г ,а в сектор а да има на земята семки
Иначе Армията е станала супер
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
и да фърлят семки по куките
Bull M@$T@ написа:Може ли да дадете пак линк за бг стадионите, които са готови, че не мога да влезна в акаунта си в стария форум.
-
- BFL Team™
Нз за стадионите, обаче съм очуден от факта, че мн хора май си нямат собствен живот и по цял ден играят ФИФА и ПЕС
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- BFL Team™
еххеехехе Добре бате определено " дългия ти жизнен път " те е накарал да мислиш по философски на нещата но нещо май не ти се получи тоя пътGogo_t написа:Нз за стадионите, обаче съм очуден от факта, че мн хора май си нямат собствен живот и по цял ден играят ФИФА и ПЕС
Незнам какво очакваш във форум за ПЕС и ФИФА , да се пише за собственият им живот ли ?
-
- BFL Team™
не братле ама къв е тоя зор за патчове и стадиони, всичко с времето си.....
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Еи абе хора много се забавихте с тия 3 стадиона нали уж трябваше да направите само публика поне кажете има ли развитие по въпроса да знаем кога да ги очакваме
Еееее момчета и от мене ! Чак днеска си пуснах нета Поздраваявам ви за хубавия форум и сайт обаче ви моля да дадете линк към БГ Армия щот аз явно съм пропуснал момента със стария форум
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
IvanMladenov bgfifa.10.forumer.com написа: А сега... Уважаеми Зри
Уважаеми Зри
Зри Уважа
СТАДИОН БЪЛГАРСКА АРМИЯ!!!
http://files.filefront.com/BUL___Bulgar ... einfo.html
Мерси бате ! Иначе стадиона е супер ! Чакам с нетърпение другите !
btw при мене публиката си е на max винаги
btw при мене публиката си е на max винаги
А може ли да попитам защо като играя на LEAGUE и нямам агитки или изобщо никви хора на стадионите ????????
а и да попитам що играя само с топката на адидас от финала в германия при все че преди всеки мач я сменям с някоя на Найки?!? моля ви помогнете
Като играеш ML няма публика първоначално в пача . Оправяш си го от главната папка на китсървъра кат пуснеш файла lodcfg.exe и си нагласяш долу в десния ъгъл на прозореца , който ще ти се отвори . Нагласяш си го на 1 , 2 или 3 според тва колко публика искаш да имаш . Иначе топките се сменят когато ти се показват екипите даваш Page Up или Page Down докато не ти се появи топка . сменяш ги с Е и Q .
П.П. Когато имаш да допълниш нещо към предишния си пост използвай бутона "промени" вдясно над поста ти .
П.П. Когато имаш да допълниш нещо към предишния си пост използвай бутона "промени" вдясно над поста ти .
daaa tova veche ste e Gerena ![BFL]Mancho_United написа:А пък аз искам да има счупени седалки в Сектор Г ,а в сектор а да има на земята семки
ama ne sa precakani kat na fifata tia patchove !
flanelki- originalni
stadioni- sastite
flanelki- originalni
stadioni- sastite
Еми фъфа бате кво искаш . Квото и да праат те не могат да направат нова игра от фъфа .ktodorov написа:ama ne sa precakani kat na fifata tia patchove !
flanelki- originalni
stadioni- sastite
бтв имам една забележка към тебе - ПИШИ НА КИРИЛИЦА !