каква ти е видеокартата? Ако е GeForce 4 или надолу, ники (мустака) ще ти обясниPES 6 Fan написа:Извинете,но имам проблем с пача БФЛ 2.0.Така инсталирал съм го по инструкцийте пача върви.Като усна пач играта крашва.Изтеглих го от Замундата и там пишеше,че ако крашва да изтрия папкта balls ot kitserver GDB.Така и направих,но играта продължава да крашва като почвам мачовете.Ако някой знае какво да направя да пише.![]()
Картата ми е GeForce 6200 и като ми крашне ми пише да прати ли,че има грешка или неIvanMladenov написа:каква ти е видеокартата? Ако е GeForce 4 или надолу, ники (мустака) ще ти обясниPES 6 Fan написа:Извинете,но имам проблем с пача БФЛ 2.0.Така инсталирал съм го по инструкцийте пача върви.Като усна пач играта крашва.Изтеглих го от Замундата и там пишеше,че ако крашва да изтрия папкта balls ot kitserver GDB.Така и направих,но играта продължава да крашва като почвам мачовете.Ако някой знае какво да направя да пише.![]()
иначе аз лично не знам от какво може да е, я кажи каква е грешката, която ти изписва?
ЛОЛ във форума !?!?__SaNd1__ написа:вече чакам с нетърпение да качат пача във Форума дано да мога да го доизтегля през Биткомет малко ми остана![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко пъти ще питаш едно и също, а? Не разбра ли вече, че не си инсталирал пача както трябва?pepinho написа:знаете ли защо като играя с кой да е отбор екипита са различни ...например локото са с екип на бирмингам