Екипи
-
Re: Екипи
Хаха само му вижте аватараGogo_t написа:AntrAcsA написа:Ако има оплаквания ще направя нови и ще ги пускам тук
Антракса се изживява като Гого, еййй славата ми се носи Вече и децата по улицата искат да са Гого
Забелязах , че влизаш 1-2 в седмицата и пускаш некви смешни постове ... .
По темата : някой може ли да постне тези от стария форум (по-стария) , че забравих линка ...
-
- BFL Team™
Анчо, като стана Президент ще те взема за министър
Ама няма да се задържиш мн, щото мн бързо ще стана Император
Марто, аватара ми кърти
Ники, докато почне новото първенство ще съм купил КОНАМИ и ще има Българското първенство (и вие ще го праите ама за пари)
Ама няма да се задържиш мн, щото мн бързо ще стана Император
Марто, аватара ми кърти
Ники, докато почне новото първенство ще съм купил КОНАМИ и ще има Българското първенство (и вие ще го праите ама за пари)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Искам да питам коя програма е нужна за да си правиш екипи за ПЕСа???
Да благодаря ,ама ако може клипче за по подробно показване щтото и аз пробвах ама нещо не разбирам,гънките незнам как да ги настроя и други тъпотии. ПЛС, ако може клипче!!!:)
Значи като те гледам си мислиш ,че работата е мн лесна... гънките се правят с темплейт ,а иначе изобщо работил ли си някога на фотошоп ? Щото както каза благодаря ,поиска материалче и едва ли не "очаквайте кит пак" .. да ама не - ако знаеш колко "лесно" става всичко ,което се прави за ФИФА/ПЕС ... отстрани знам ,че изглежда много лесно (все пак и аз съм бил отстрани ,тъй като от 2002-та ползвам патчовете) и затова като нещо не е хубаво има толкова много обиди към екипа.Но досега който се е пробвал е разбрал колко е трудно и затова малко достигнаха до екипа. Другите сега пак се мазнят,а добре време коко псувни изядохме. ХОРА РАЗБЕРЕТЕ !! Това е много трудна работа и изисква страшно много време. Време ,в което вие правите каквото си искате и просто чакате да свалите и да играете. Колко е трудно,колко проблеми има,колко нови неща трябва да разбереш ,за да направиш еди какво си, всичко това остава зад кулисите... и отстрани изглежда наистина лесно.
Абе човек не се караи бе, кой ти е казал,че мисля, че е лесно,първото ,което е всеки се учи,второто което не съм упреквал никога и никой от вас кой как си е свършил работата(БФЛ Тийм),трето аз това няма да го првая за да го пусна тук или да почна ви се мазня за нещто,аз това си го правя за собствен кеф,четвърто няма да питам повече,то това явно не форум ,аз само исках малко да ми се изесни,но явно или сте много заети,или не ви се показва(нарочно),или просто неискате,да разбирам че явно трябва да си купиш текстиурите за да можеш да вършиш няква работа изобщо,но явно ще
трябва пак сам да си си го разбера. "и съжелявам за тъпия въпрос!!!" ми ок 10х за хубавото "клипче" исках просто да видя а не да ви питам за всяко нещо по отделно поне пак нещо щях да разбера. "БЛАГОДАРЯ"
трябва пак сам да си си го разбера. "и съжелявам за тъпия въпрос!!!" ми ок 10х за хубавото "клипче" исках просто да видя а не да ви питам за всяко нещо по отделно поне пак нещо щях да разбера. "БЛАГОДАРЯ"
-
- BFL Team™
Шшшшшшш(уменско ) Не ми акайте на темата бе
Призрачния ездач - Нямам време и машина (достатачно мощна) за да правя клипче със Фрапс или нямква др. програма...
За гънките трябва да разираш от фотошоп просто, пък и вс кит мейкър си има свой начин Примерно Цецо (очко) прилага в блендинг мод-а други настройки
Иначе като цяло- като напарвиш вс работи сливаш ги във 1 слой (под него да е само темплейта) и му даваш Мултиплай (в бленд. мода) или там както му беше името
Призрачния ездач - Нямам време и машина (достатачно мощна) за да правя клипче със Фрапс или нямква др. програма...
За гънките трябва да разираш от фотошоп просто, пък и вс кит мейкър си има свой начин Примерно Цецо (очко) прилага в блендинг мод-а други настройки
Иначе като цяло- като напарвиш вс работи сливаш ги във 1 слой (под него да е само темплейта) и му даваш Мултиплай (в бленд. мода) или там както му беше името
ЛЕВСКИ СОФИЯ
ХаХаХа персонално за екипите е лесно да се правят .[BFL]Mancho_United написа:Значи като те гледам си мислиш ,че работата е мн лесна... гънките се правят с темплейт ,а иначе изобщо работил ли си някога на фотошоп ? Щото както каза благодаря ,поиска материалче и едва ли не "очаквайте кит пак" .. да ама не - ако знаеш колко "лесно" става всичко ,което се прави за ФИФА/ПЕС ... отстрани знам ,че изглежда много лесно (все пак и аз съм бил отстрани ,тъй като от 2002-та ползвам патчовете) и затова като нещо не е хубаво има толкова много обиди към екипа.Но досега който се е пробвал е разбрал колко е трудно и затова малко достигнаха до екипа. Другите сега пак се мазнят,а добре време коко псувни изядохме. ХОРА РАЗБЕРЕТЕ !! Това е много трудна работа и изисква страшно много време. Време ,в което вие правите каквото си искате и просто чакате да свалите и да играете. Колко е трудно,колко проблеми има,колко нови неща трябва да разбереш ,за да направиш еди какво си, всичко това остава зад кулисите... и отстрани изглежда наистина лесно.
е не е чак толкова трудно колкото манчо го изкарва но не е и лесно,има някои екипи дет са супер лесни ама има и трудни относително е
Като цяле екипите много лесно се изработват, незнам защо така всички се изказват остро.fernando_gago написа:е не е чак толкова трудно колкото манчо го изкарва но не е и лесно,има някои екипи дет са супер лесни ама има и трудни относително е
Сигурно това ще е пак тъп въпрос ама от къде да сваля вс кит мейкъра ?? все пак благодаряGogo_t написа:Шшшшшшш(уменско ) Не ми акайте на темата бе
Кактв Кит Мейкър ???Ghost Rider написа:Сигурно това ще е пак тъп въпрос ама от къде да сваля вс кит мейкъра ?? все пак благодаряGogo_t написа:Шшшшшшш(уменско ) Не ми акайте на темата бе
swan_3 написа:Какъв Кит Мейкър ???Ghost Rider написа:Сигурно това ще е пак тъп въпрос ама от къде да сваля вс кит мейкъра ?? все пак благодаряGogo_t написа:Шшшшшшш(уменско ) Не ми акайте на темата бе
-
- BFL Team™