Съжалявам, ама те едвам не го изключиха от "професионалния" български футбол.
ШТАркЯлberbatov99 написа:Ако може да вклучите и Беласиця Петрич в българските отбори ште сам ви много благодарен !![]()
![]()
![]()
trkt написа:а кой е казал, че ще има пач изобщо , щото не съм чул такова нещо
Стигат ни Левски, ЦСКА, Черноморец и Литекс/Gogo_t написа:trkt написа:а кой е казал, че ще има пач изобщо , щото не съм чул такова нещо
Ако не направим ще ви дам Левски, дет си направих аз(напълно реален и балансиран
)
НЗ нищо.... никой не е писал в скрития форум....MoNteSo написа:gogo, изобщо има ли някакъв екип в момента или ще изчакате fifa пача, за да ви помогнат евентуално момчетата работещи по него ?
trifon написа:Дано в новия пач бъде направено така,че коментаторите да казват имената на играчите от бг лигата.В предния това о нямаше!
И като си пуснеме риплей да се чува "Асене дай назад малко, стига дай сега напред"Gogo_t написа:Да и да казват "какъв академичен пас на йовов" "Показва еднакъв Аршин (не помна така ли беше думата)" и т.н.
и След мача, като дават играчите как си влизат в съблекалните да се чува "Росене, Росене... Петя"
chentri написа:Според най-добрата идея е да направите само Левски и Цскано нали както трябва тамън ще го направите за 1 седмица и по малко та и има ли смисал от други отбори.
Чакай приятел и аз искам да играя с родното ми отборче ама докато беше в А група и като гледах как ги правеха БФЛ после 2 дена утепвах за да си оправя всичко.MoNteSo написа:chentri написа:Според най-добрата идея е да направите само Левски и Цскано нали както трябва тамън ще го направите за 1 седмица и по малко та и има ли смисал от други отбори.
А примерно да си се замислил, че в България няма само фенове на говедата и чорбата
Ако цска и лефски бяха толкова над другите български отбори, EA и KONAMI щяха да ги добавят в изданията си!
btw 3:0 на армията, К** ЗА (*ОФИЯ!
А как ти звучи да започнеш да го изграждаш от нулата ? Говориш пълни глупостиchentri написа:Чакай приятел и аз искам да играя с родното ми отборче ама докато беше в А група и като гледах как ги правеха БФЛ после 2 дена утепвах за да си оправя всичко.MoNteSo написа:chentri написа:Според най-добрата идея е да направите само Левски и Цскано нали както трябва тамън ще го направите за 1 седмица и по малко та и има ли смисал от други отбори.
А примерно да си се замислил, че в България няма само фенове на говедата и чорбата
Ако цска и лефски бяха толкова над другите български отбори, EA и KONAMI щяха да ги добавят в изданията си!
Кое е родното ти отборче?chentri написа:Чакай приятел и аз искам да играя с родното ми отборче ама докато беше в А група и като гледах как ги правеха БФЛ после 2 дена утепвах за да си оправя всичко.MoNteSo написа:chentri написа:Според най-добрата идея е да направите само Левски и Цскано нали както трябва тамън ще го направите за 1 седмица и по малко та и има ли смисал от други отбори.