ПРОБЛЕМИ С ДЖОЙСТИК НА ФИФА 11
ПРОБЛЕМИ С ДЖОЙСТИК НА ФИФА 11
Значи моят проблем е следния: влизам във ФИФА 11 влизам в kick off и избирам да играя с джойстик и всичко си е наред. Обаче след това влизам в GameRanger програмата за мултиплейър почваме да играем с джойстика немога да играя, а играя с клавиатурата. Моля ви кажете как да оправа това да играя с Джойстика а не с клавиатурата
Re: ПРОБЛЕМИ С ДЖОЙСТИК НА ФИФА 11
Ми ако през цялата игра цъкаш с клавиатурата (т.е изибране на отбор , правене на игра , пускането на играта там след press any key ) няма и да можеш , трябва с пада да правиш повече работи
Ми да де още от начало избирам всичко и пак играя с клавиатурата а с джойстика немога ако може да ми помогнете че с клавиатура е много тъпо. Иначе мога да играя там game modes и тея другите там мога а на Game Ranger немога
-
И аз го имам този проблем,но го реших като си пусна джойстика 1/2 мин. преди да почна да играя в GameRanger ! (Незнам дали при теб ще се оправи така)
Сега пробвах същото пак нестава може ли да е от настройките нещо като влизам в Game Ranger и след това в играта да натисна нещо. Иначе като си играя в Game Modes и др. там всичко ми бачка