FIFA 11 PATCH 1.01 EA
-
FIFA 11 PATCH 1.01 EA
ЕА пуснаха update който оправя множество проблеми влкючително и проблема с изхвърлянето в manager mode
* The end-match crash in Manager Mode and Exhibition Match.
* The Manager Mode crash when using Peterborough Club.
* Teams in Manager Mode that were appearing in the incorrect leagues. Note: This will not work for Manager Mode saves that you have in progress, only new ones that you start after installing the patch.
* The Manager Mode in-game scoreboard location when in widescreen mode and using a league other than England.
* The Manager Mode in-game scoreboard location when Olympique Lyonnais are used.
* The weather pattern randomizer in Manager Mode.
* Two users playing on the same team if you enter the online mode with the mouse.
* Online Head to Head matches where the in-game scoreboard location was sometimes too low on the screen.
* Users being able to control the opponent CPU with a second controller after backing out of a Ranked Online match.
* Users who did not receive a DNF% on the Head to Head Leaderboards when pressing ALT + F4.
* Highlight replays video stuttering.
* NIS (Non-Interactive Sequence) stuttering.
* Improvement for keyboard users who were not able to access the in-game Controller Settings.
* A work around for video stuttering on ATI video cards (until a new driver is released).
* Correction to Lincoln City kit sponsors.
* Correction to Zenit St. Petersburg third kit.
* Correction to Montpellier kit sponsors.
Ето линк със крак:
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc ... 20v1.01%20[MULTI5-1]%20No-DVD/Fixed%20EXE
Работи на 100% поне 10 мача изиграх без да ме изхвърли
Ето и линк само с кръпката:
http://www.ea.com/uk/football/news/fifa-11-patch-101-2
* The end-match crash in Manager Mode and Exhibition Match.
* The Manager Mode crash when using Peterborough Club.
* Teams in Manager Mode that were appearing in the incorrect leagues. Note: This will not work for Manager Mode saves that you have in progress, only new ones that you start after installing the patch.
* The Manager Mode in-game scoreboard location when in widescreen mode and using a league other than England.
* The Manager Mode in-game scoreboard location when Olympique Lyonnais are used.
* The weather pattern randomizer in Manager Mode.
* Two users playing on the same team if you enter the online mode with the mouse.
* Online Head to Head matches where the in-game scoreboard location was sometimes too low on the screen.
* Users being able to control the opponent CPU with a second controller after backing out of a Ranked Online match.
* Users who did not receive a DNF% on the Head to Head Leaderboards when pressing ALT + F4.
* Highlight replays video stuttering.
* NIS (Non-Interactive Sequence) stuttering.
* Improvement for keyboard users who were not able to access the in-game Controller Settings.
* A work around for video stuttering on ATI video cards (until a new driver is released).
* Correction to Lincoln City kit sponsors.
* Correction to Zenit St. Petersburg third kit.
* Correction to Montpellier kit sponsors.
Ето линк със крак:
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc ... 20v1.01%20[MULTI5-1]%20No-DVD/Fixed%20EXE
Работи на 100% поне 10 мача изиграх без да ме изхвърли
Ето и линк само с кръпката:
http://www.ea.com/uk/football/news/fifa-11-patch-101-2
Последно промяна от POUERCO на 02 Ное 2010 17:59, променено общо 1 път.
-
Re: FIFA 11 PATCH 1.01 EA
Вече и мен неме изхварля преди на 2-3 мач и айде ама сега ..... браво ЕА
-
На мен играта ми е инсталирана в E и не иска да се пуска пача
-
- Обратна връзка:
Започвам да го инсталирам и ми дава "Old file doesn't found".
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
Май трябва да си преинсталираш играта и тогава да инсталираш...
-
От както е излезнал патча игра си върви без никакви проблеми, но искам да пусна днес играта и антивирусната го маха и се прецаква всичко, а преди тя не ми правеше проблеми чак днес започна има ли решение на проблема ???
-
просто си я изключи като пускаш играта, аз имам същия проблем.chentri написа:От както е излезнал патча игра си върви без никакви проблеми, но искам да пусна днес играта и антивирусната го маха и се прецаква всичко, а преди тя не ми правеше проблеми чак днес започна има ли решение на проблема ???
-
Ами когато играя онлине ще има ли опасност или няма никакви проблеми ?lqlqlq написа:просто си я изключи като пускаш играта, аз имам същия проблем.chentri написа:От както е излезнал патча игра си върви без никакви проблеми, но искам да пусна днес играта и антивирусната го маха и се прецаква всичко, а преди тя не ми правеше проблеми чак днес започна има ли решение на проблема ???
-
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc ... 20v1.01%20[MULTI5-1]%20No-DVD/Fixed%20EXE Пробвайте това ехеlqlqlq написа:просто си я изключи като пускаш играта, аз имам същия проблем.chentri написа:От както е излезнал патча игра си върви без никакви проблеми, но искам да пусна днес играта и антивирусната го маха и се прецаква всичко, а преди тя не ми правеше проблеми чак днес започна има ли решение на проблема ???
-
Мерси много, че обърна внимание, но пак нещо засича и ми го трие, а е много досадно да изключвам и да вкючвам всеки път антивирусната...POUERCO написа:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc ... 20v1.01%20[MULTI5-1]%20No-DVD/Fixed%20EXE Пробвайте това ехеlqlqlq написа:просто си я изключи като пускаш играта, аз имам същия проблем.chentri написа:От както е излезнал патча игра си върви без никакви проблеми, но искам да пусна днес играта и антивирусната го маха и се прецаква всичко, а преди тя не ми правеше проблеми чак днес започна има ли решение на проблема ???
Защо така, когато стигне 21% на инсталиране всичко забива и тряя да си ресвам компа
-
Аз на мойта кошница имах нервите да изчакам до край и пача се инсталира. Но трябва да имаш предвид, че чаках наистина много. За инсталирането докрай, тъй като на мен ми забиваше на 2-3 пъти, ми отиде може би около 25-30 минути. Ако компютърът ти е по-слабичък е нормално да се получи така. На лаптопа, на двуядреният, нямах такъв проблем.Jeffy написа:Защо така, когато стигне 21% на инсталиране всичко забива и тряя да си ресвам компа
Последно промяна от MoNteSo на 10 Мар 2011 01:34, променено общо 1 път.
Мерси, но сигурно ли е че ако чакам така на 21% ( на "Task Manager" излиза "Not Responding") след 20-30 минути ще се инсталира?MoNteSo написа:Аз на мойта кошница имах нервите да изчакам до край и пача се инсталира. Но трябва да имаш предвид, че чаках наистина много. За инсталирането докрай, тъй като на мен ми забиваше на 2-3 пъти, ми отиде може би около 25-30 минути. Ако компютърат ти е по-слабичък е нормално да се получи така. На лаптопа, на двуядреният, нямах такъв проблем.Jeffy написа:Защо така, когато стигне 21% на инсталиране всичко забива и тряя да си ресвам компа
-
аха, просто не го пипаш и не правиш нищо докато не ти изпише, че е готово
Ще го пусна, мерси много!jaso написа:аха, просто не го пипаш и не правиш нищо докато не ти изпише, че е готово
-
Пиши след това дали се е получило
Ееее....стана ! Благодаря!MoNteSo написа:Пиши след това дали се е получило