FIFA 11

Всичко свързано с FIFA Football 2011
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
mardarosa

Re: FIFA 11

Мнение от mardarosa »

vili4kata написа:За да не отварям нова тема, ще пиша тук. Здравейте отново на всички! Току-що си изтеглих FiFa 11 и я ъпдейтнах, но видях, че контролите са се променили страшно много и се чудех как мога да си ги върна, както бяха на ФИФА 08? :S
Когато стартираш играта ти излиза едно меню :
Play
Game Settings <-- Влизаш тук и даваш горе In-Game Keyboard :) Надявам се, че съм ти помогнал :)
Exit
Ickata

Мнение от Ickata »

Каде трябва да вляза че да си направя настройките :^)
mardarosa

Мнение от mardarosa »

Отгоре съм написал... Като стартираш фифата ти излиза едно меню с:
Play
Game Settings <-- Влизаш тук и даваш горе In-Game Keyboard :)
Еxit
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Аз си ги оправих от файла fifaconfig, мерси все пак.
//Ако на някого му се играе с пач 1.01 да пише. :)
traiki

Мнение от traiki »

Който иска мулти да пише на chorbara43 !!!
ZarthaX

Мнение от ZarthaX »

Здравейте :) Имам един въпрос относно мрежите на вратите .. на който и стадион да пусна ми излизат обикновените мрежи. В интернет, почти на всички клипове има ето тази мрежа (на 0:32 се вижда най-добре) : http://www.youtube.com/watch?v=vw7gx7OfNvk&hd=1
Пробвах доста стадиони, но не успях да я намеря.. моля някой ако знае да каже, че много ми се играе на такава мрежа :S
juventus

Мнение от juventus »

ZarthaX написа:Здравейте :) Имам един въпрос относно мрежите на вратите .. на който и стадион да пусна ми излизат обикновените мрежи. В интернет, почти на всички клипове има ето тази мрежа (на 0:32 се вижда най-добре) : http://www.youtube.com/watch?v=vw7gx7OfNvk&hd=1
Пробвах доста стадиони, но не успях да я намеря.. моля някой ако знае да каже, че много ми се играе на такава мрежа :S

Пич това е или на Xbox 360 или Ps3 на Pc няма такава мрежа за вратите ... :)
Изображение
cena62

Мнение от cena62 »

juventus написа:
ZarthaX написа:Здравейте :) Имам един въпрос относно мрежите на вратите .. на който и стадион да пусна ми излизат обикновените мрежи. В интернет, почти на всички клипове има ето тази мрежа (на 0:32 се вижда най-добре) : http://www.youtube.com/watch?v=vw7gx7OfNvk&hd=1

Пич това е или на Xbox 360 или Ps3 на Pc няма такава мрежа за вратите ... :)
До колкото чета коментарите това е от стадиона (но незнам за кой стадион става въпрос!)
nikodine

Мнение от nikodine »

Приятели имам един въпрос, в фифа 11 е възможно създаването на футболисти и играенето с тях в мениджър мода, обаче искам да попитам възможно ли е да направим така че създаденият от нас футболист да се включи в играта да речем в 2-3 сезон, а не още от началото? Нещо като естествената популация в играта имам предвид.
cena62

Мнение от cena62 »

nikodine написа:Приятели имам един въпрос, в фифа 11 е възможно създаването на футболисти и играенето с тях в мениджър мода, обаче искам да попитам възможно ли е да направим така че създаденият от нас футболист да се включи в играта да речем в 2-3 сезон, а не още от началото? Нещо като естествената популация в играта имам предвид.
Не мисля че може ;)
chentri

Мнение от chentri »

Някой може ли да ми каже за какво точно служи това MSAA option намира се в Game sittings- Display Configuration има OFF, 2x, 4x подорява ли качеството на акртианта и т.н. когато е на 4x и т.н.

Благодаря предварително :)
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2011”