FIFA 11

Всичко свързано с FIFA Football 2011
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
chentri

Re: FIFA 11

Мнение от chentri »

Защо не ми дава да си ги (Контролите) оправя вътре в играта много гадно ...... Please reenter this menu selection using the control device that you wish to adjust...???

Оправих се ..... :)
cska14

Мнение от cska14 »

Някой може ли да ми каже,защо въпреки че покривам поне минималните изсиквания на играта,като вляза още от самото меню насича.Теглил съм я от замунда.Да не би да трябва да се дръпне от официалния сайт ?
Marti

Мнение от Marti »

Аз също ги покривам и ми засича.Свали ги от двете места и ти гарантирам че е сещото,пак засича.Иначе браво играта може би е най-хубавата правена досега.
cska14

Мнение от cska14 »

Лошо...иначе,да играта изглежда яка.Дано по някакъв начин да я подкараме ;)
robinho_db

Мнение от robinho_db »

а как се инсталира че нещо немога да я инсталирам
chentri

Мнение от chentri »

Момчета аз си наконтих контролите ама някой може ли да ми каже с кое се правят финтовете, че всичко пробвах и не и не...... Нито с LT LB RT RB с нито едно от тези не става :) ?!?
robinho_db

Мнение от robinho_db »

как се пуска да играеш мач ве стигам до кака давам ескеип после кик оф , избирам си отбори и пускам мача и пак ми излиза един футболист и бия удари на вратара
моля помогнете
cska14

Мнение от cska14 »

Някой може ли да ми даде pic,с контролите за gamepad ?
lyachi

Мнение от lyachi »

cska14 написа:Някой може ли да ми каже,защо въпреки че покривам поне минималните изсиквания на играта,като вляза още от самото меню насича.Теглил съм я от замунда.Да не би да трябва да се дръпне от официалния сайт ?
И при мен е така!Първоначално си стартирах играта от иконката "fifa"!Но после като видях че са объркани контролерите отидох в "fifaconfig"!После стартирах играта и насичаш!Но аз открих решението!?Просто влезнете в конфига и си го направете на "low" или "very low" ! ;)
cska14

Мнение от cska14 »

Но стига там до кака и дето пише start...и не знам кой бутон трябва да натисна ?
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

robinho_db написа:как се пуска да играеш мач ве стигам до кака давам ескеип после кик оф , избирам си отбори и пускам мача и пак ми излиза един футболист и бия удари на вратара
моля помогнете
Натисни Esc :hi:
newcastle_1892

Мнение от newcastle_1892 »

С кое копче се правят финтовете?
peterx

Мнение от peterx »

Като че ли със стрелките стават финтовете (нещо подобно на ПЕС).
На мен не ми насича - върви си с 30 кадъра обаче на моменти много гадно трептене се получава. Все едно не съм с LCD, а със стария кинескоп на много ниско опресняване. Откъде може да е това нещо?
Демото на ПЕС 11 си хвърчи със 60 кадъра и идеално плавна и чиста картина. Дали пълната версия на Фифата няма да е малко по-оптимизирана?
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Nikitto

Мнение от Nikitto »

Много ми лагва дори и на LOW, а съм с 1гб рам ати радеон 4350 ХД и 3.7 гхс просецор моля ви за помощ!
lyachi

Мнение от lyachi »

Nikitto написа:Много ми лагва дори и на LOW, а съм с 1гб рам ати радеон 4350 ХД и 3.7 гхс просецор моля ви за помощ!
Стартирайте от "fifa.exe" , а не от "fifaconfig" !!! Дори и ако това не става, махнете отметката на "VSync" в "fifaconfig"-а!!!
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Nikitto написа:Много ми лагва дори и на LOW, а съм с 1гб рам ати радеон 4350 ХД и 3.7 гхс просецор моля ви за помощ!
е ако ти кажа че ти е слабо пс-то ще ми повярваш ли ?
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
uefacup

Мнение от uefacup »

някой може ли да ми помогне не спира да ми дава проблем с "fifaconfig" нето мога да оправя играта как да ми върви нито контролите
peterx

Мнение от peterx »

Аз пък съм много доволен от fifaconfig :).
Там си дадох всички настройки на макс и ми изчезна трептенето, даже фреймрейта ми се качи на 60 :party: .
Контролите най-добре си ги оправяй от самата игра (във fifaconfig става като кликнеш в кутийката на даден бутон, изтриеш номера му и напишеш този, който ти желаеш).
Финтовете пише как се правят от менюто за настройки на контролите (Skill Moves или нещо подобно беше; то е отделна секция, в която са описани почти всички финтове).

За самата игра - много съм доволен (особено след като разбрах, че няма да имам нужда от ъпгрейд :)). Страхотен контрол върху футболиста, добри отигравания, подобрена система за пасове и удари, невероятна графика... За АИ-то не мога все още да коментирам (по-добре да излезе цялата игра и да изиграя 20-30 мача). На Аматьор си бия без проблеми, на Уърлд клас ме разбиха с 6:0, а на Про паднах в оспорван мач с 2:1. Така че съм оптимист, че може би ще играя този път по-дълго, преди да стане прекалено лесна играта. Но все пак съм минал само 3-4 мача и това не е мерило (да не говорим ще чак на последния си нагласих контролите като хората).

Сега се надявам да има БФЛ 11 Демо :P
Ако ли не, ще се чака пълната Фифа през октомври, после СМ 11, а дай Боже и БФЛ 11.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
georgi96vr

Мнение от georgi96vr »

На нито един от вас ли не му дава Don't Send като стигне до клипчето с Кака.. ??? ;(
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

Новата фифа излезе и е уникалнааа! :party:
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2011”