Оправих се .....
![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
И при мен е така!Първоначално си стартирах играта от иконката "fifa"!Но после като видях че са объркани контролерите отидох в "fifaconfig"!После стартирах играта и насичаш!Но аз открих решението!?Просто влезнете в конфига и си го направете на "low" или "very low" !cska14 написа:Някой може ли да ми каже,защо въпреки че покривам поне минималните изсиквания на играта,като вляза още от самото меню насича.Теглил съм я от замунда.Да не би да трябва да се дръпне от официалния сайт ?
Натисни Escrobinho_db написа:как се пуска да играеш мач ве стигам до кака давам ескеип после кик оф , избирам си отбори и пускам мача и пак ми излиза един футболист и бия удари на вратара
моля помогнете
Стартирайте от "fifa.exe" , а не от "fifaconfig" !!! Дори и ако това не става, махнете отметката на "VSync" в "fifaconfig"-а!!!Nikitto написа:Много ми лагва дори и на LOW, а съм с 1гб рам ати радеон 4350 ХД и 3.7 гхс просецор моля ви за помощ!
е ако ти кажа че ти е слабо пс-то ще ми повярваш ли ?Nikitto написа:Много ми лагва дори и на LOW, а съм с 1гб рам ати радеон 4350 ХД и 3.7 гхс просецор моля ви за помощ!