FIFA 11

Всичко свързано с FIFA Football 2011
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
PernikYellow

Re: FIFA 11

Мнение от PernikYellow »

И на мен така ми излизаше! Обаче си купих 2gb ram и вече си ми върви! :|
trifon

Мнение от trifon »

PernikYellow написа:И на мен така ми излизаше! Обаче си купих 2gb ram и вече си ми върви! :|
И аз съм с 2Гб рам но пак не става.
robinho_db

Мнение от robinho_db »

аз играя няколко мача и почвам да играя от началото на парвенството пак как да го управя
trifon

Мнение от trifon »

Изображение

Ето това ми изписва не знам какво да я правя вече.
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

robinho_db написа:аз играя няколко мача и почвам да играя от началото на парвенството пак как да го управя
Не започваш отначало първенството.Първите няколко мача са приятелски срещи. :hi:
Dunav1949

Мнение от Dunav1949 »

Dunav1949 написа:
rap17ka7a написа:
Dunav1949 написа:Момчета как да направя изискванията минимални, че ми сече като не ги бутам, а и как да си оправя контролите, че много ташак с тея новите...?
fifaconfig.exe намира се в E:\Games\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup
Мерси много! Някой ще ми прати ли снимка как точно са контролите, че има някой, които са разбутани и немога да ги орпавя... Забравих кои как бяха... :@

ПС: Като бутнах настройките не иска да ми се пуска играта...
Помогнете ми, моля! :(
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

Ето ти ги контролите
http://i56.tinypic.com/11l7c7c.jpg
Dunav1949

Мнение от Dunav1949 »

ZhivkoBGR написа:Ето ти ги контролите
Мерси много, но като разбутах контролите и Гейм Сетинга нещо не ще да тръгне играта... Натискам play, тръгва да зарежда и айде до там...
juventus

Мнение от juventus »

Здравейте някой може ли да ми каже защо като почна Manager Mode и като изиграя 2-3 мача и ме изхварля ?
Изображение
Dunav1949

Мнение от Dunav1949 »

Dunav1949 написа:
ZhivkoBGR написа:Ето ти ги контролите
Мерси много, но като разбутах контролите и Гейм Сетинга нещо не ще да тръгне играта... Натискам play, тръгва да зарежда и айде до там...
Някой ще ми помогне ли, че ми се играе фифа...
flaboy

Мнение от flaboy »

juventus написа:Здравейте някой може ли да ми каже защо като почна Manager Mode и като изиграя 2-3 мача и ме изхварля ?

И при мен става така ,само че след като изиграя 11 мача и след като изиграя 12 мач ,играта забива и след малко ме изхвърля ,пробвах няколко пъти наново мача и пак същата си работа ,дори да запо4на нов сезон с друг отбор пак до там ,аз си оправям проблема като симолирам този мач а не да го играя и после си продулжава без проблеми ...до кога ще видим :happy:
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
juventus

Мнение от juventus »

flaboy написа:
juventus написа:Здравейте някой може ли да ми каже защо като почна Manager Mode и като изиграя 2-3 мача и ме изхварля ?

И при мен става така ,само че след като изиграя 11 мача и след като изиграя 12 мач ,играта забива и след малко ме изхвърля ,пробвах няколко пъти наново мача и пак същата си работа ,дори да запо4на нов сезон с друг отбор пак до там ,аз си оправям проблема като симолирам този мач а не да го играя и после си продулжава без проблеми ...до кога ще видим :happy:
При мен е малко по-различно след като си направя Мanager Mode като почна мачовете и незнам кога ще ме изхварли може след 1 мач а може и след 6 .....
Изображение
flaboy

Мнение от flaboy »

Вече и при мен започна да прави така ,всеки път различно :D ,явно или е бъг на играта или от компа нещо :S
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
traiki

Мнение от traiki »

flaboy написа:Вече и при мен започна да прави така ,всеки път различно :D ,явно или е бъг на играта или от компа нещо :S
От кракването на играта е този бъг..
juventus

Мнение от juventus »

traiki написа:
flaboy написа:Вече и при мен започна да прави така ,всеки път различно :D ,явно или е бъг на играта или от компа нещо :S
От кракването на играта е този бъг..
А как да го оправя ?
Изображение
BULTRAS
Обратна връзка:

Мнение от BULTRAS »

Играта е добра.Различна е,но не знам дали е за добре Все едно не играя фифа,а ПЕС.Самото движение на играчите е по - различно,някак си точно като за ПЕС,а не такова каквото сме свикнали да виждаме във Фифа.Графиката е подобрена,публиката е много по - добре направена в сравнение с последните издания.Може би най - големият проблем са "камерите".Не се сещам да са правили по - отвратителни до сега.Не можеш да се насладиш максимално на играта заради тях.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
georgi96vr

Мнение от georgi96vr »

Някой от вас знае ли, защо след няколко мача или след няколко стартирания на играта започва да забързва много и след 2-3 секунди ме изхвърля. Бързо е даже и в менютата . С последните драйвъри на видеокартата съм. Тя е Nvidia 9400GT 512 MB . И съм инсталирал последния DirectX ,също така покривам препоръчителните изисквания. :( Засега мога да го оправя само като оставя компютъра в режим на готовност и пак го стартирам .
traiki

Мнение от traiki »

Некои ако иска да играем или да си направиме едно турнирче да пише на chorbara43 - skype
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

За да не отварям нова тема, ще пиша тук. Здравейте отново на всички! Току-що си изтеглих FiFa 11 и я ъпдейтнах, но видях, че контролите са се променили страшно много и се чудех как мога да си ги върна, както бяха на ФИФА 08? :S
mardarosa

Мнение от mardarosa »

Привет! :) Може би глупав въпрос но все пак искам да попитам дали е възможно някак да вкарам мелодията на Шампионска Лига по време на ECC мачове смисъл играчите като излизат и т.н. Примерно когато играят националните отбори се чува химна само на домакинския отбор.
Благодаря предварително! :)
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2011”