BFL FIFA 11 v1.1 Released

Всичко за BFL FIFA Football 2011
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
levskisupporter

Re: BFL FIFA 11 Released

Мнение от levskisupporter »

Тая година яко се изложиха.Аз лично с ЦМ11 си оправих някои основни играчи за не повече от 3-4 часа.При положение,че отдавна се знае,че само играчите са им останали да дооправят и имайки впредвид колко време мина от тогава,стигам до извода че така нареченият БФЛ-ТИЙМ се състои от по-малко от 1 човек(някаде около 1/23).Или ако се състои от няколко души то сами си преценете колко им е акъла.Все пак с ЦМ11 просто е елементарно.Не разбрах как да направя купата на българия,но имаше преди време няколко коментара от хора които бяха успяли(предполагам коментарите са изтрити).Оочаквам да последват коментари от сорта на "направи си го сам","за без пари-толкоз" и т.н.
Но не може да не се съгласите,че това е просто несериозно.Въпреки това евала на дминатор,щото бая клетви отнесе в тоя форум и така като гледам и в чата,а все още се занимава.Но следващия път поискайте малко помощ,не е нито срамно нито забранено.Аз съм убеден,че с малко помощ от няколко ентусиаста щеше да стане за 1 седмица целия пач.
bez_ime444

Мнение от bez_ime444 »

Утре ли излиза фикса :wasntme:
magare33

Мнение от magare33 »

Да не забравите във фикса да сложите на Локо СФ следният транспарант "Локомотив е мъртъв, а ние сме неговите зомбита"….. :rofl:
levskisupporter

Мисля че е излишно да напомням че вече е понеделник,т.е пача е трябвало да излезе вчера......
ivelin123

Мнение от ivelin123 »

Той трябваше да излезе накрая на март. Явно още не са готови хората, ще се чака още малко.
lyachi

Мнение от lyachi »

Тази година, си мисля, че нямаше отборност !Аз мисля, че Доминатор сам си направи патча и затова той се забави и имаше бъгове ! :S
levskisupporter

Никакъв шанс да е днеска!!!!!
x0x0

Мнение от x0x0 »

100% няма да е днес поне след 1-2 дена ще е :)
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Има още съвсем малко работа. Утре може би го пускаме, но не обещавам нищо на 100%. Дано няма проблеми.
levskisupporter

Ако и днес не излезе вече не знам кво ще направя.Това ще бъде 3тия,поставен от вас срок,който няма да спазите. :X :X :X
lyachi

Мнение от lyachi »

levskisupporter написа:Ако и днес не излезе вече не знам кво ще направя.Това ще бъде 3тия,поставен от вас срок,който няма да спазите. :X :X :X
Като не ти се чака, си направи сам патч !!!! :X ;)
BULTRAS
Обратна връзка:

Мнение от BULTRAS »

DoMiNaToR написа:Има още съвсем малко работа. Утре може би го пускаме, но не обещавам нищо на 100%. Дано няма проблеми.
А наистина ли го правиш сам? Защо само ти даваш информация за патча? Много хора от екипа,които участваха миналата година не пишат в темата. Умишлено или?
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
levskisupporter

lyachi написа:
levskisupporter написа:Ако и днес не излезе вече не знам кво ще направя.Това ще бъде 3тия,поставен от вас срок,който няма да спазите. :X :X :X

Абе пич трай си,не се обаждай.Кой говори на тебе?
lyachi

Мнение от lyachi »

levskisupporter написа:
lyachi написа:

Абе пич трай си,не се обаждай.Кой говори на тебе?
Просто казвам, че на Доминатор му е трудно да работи сам и да има мрънкащи!!
The_Game_Beroeca

Мнение от The_Game_Beroeca »

Абе папагал научи се да четеш и тогава коментирай... Доминатор съвсем ясно казва може би утре ще го пуснем... никъде не съм видял обещавам да е утре.. така че трай и остави човека да си свърши работата...
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
KASATA89

Мнение от KASATA89 »

хаиде доминатор пускаи фикса братле да се разбиеме :happy: :D 8)
Vankata

Мнение от Vankata »

KASATA89 написа:хаиде доминатор пускаи фикса братле да се разбиеме :happy: :D 8)
DoMiNaToR - преди 2-3 ми каза ясно и точно ... ЦИТИРАМ : остана съвсем малко , ще пусна пача преди да легна ... !!!!!!!!!!!!!
levskisupporter

The_Game_Beroeca написа:
Абе папагал научи се да четеш и тогава коментирай... Доминатор съвсем ясно казва може би утре ще го пуснем... никъде не съм видял обещавам да е утре.. така че трай и остави човека да си свърши работата...
Абе ти ли ми казваш да се науча да чета бе???

Мнениеот DoMiNaToR » 05 Апр 2011 17:57
Има още съвсем малко работа. Утре може би го пускаме, но не обещавам нищо на 100%. Дано няма проблеми.

Мнениеот levskisupporter » 06 Апр 2011 11:45
Ако и днес не излезе вече не знам кво ще направя.Това ще бъде 3тия,поставен от вас срок,който няма да спазите. :X :X :X
Виж датите.
steliooo

Мнение от steliooo »

май май и днес няма да е :S
vidko

Мнение от vidko »

дали ще е днеска то беше и вчера кат ляга амааа ;)
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2011”