BFL FIFA 11 v1.1 Released
-
Re: BFL FIFA 11 v1.1 Released
Искам да попитам някои които има програмата CM11,опитвам се да вдигна бюджетите на отборите от А група но след като сейфам,и вляза във фифа забелязвам че няма никаква промяна в бюджетите на отборите с версия 6.2 съм някои знае ли защо така се получава ?
-
Искам да попитам само аз ли имам проблем със сейфовете ? Кога запазя например мениджър мод и като вляза втори път ми дава че не може да го зареди .
-
quese написа:Искам да попитам някои които има програмата CM11,опитвам се да вдигна бюджетите на отборите от А група но след като сейфам,и вляза във фифа забелязвам че няма никаква промяна в бюджетите на отборите с версия 6.2 съм някои знае ли защо така се получава ?
И при мен е така... Оправям си само скиловете на играчите,но немога да дигна бюджета.Предполагам,че в пълната версия на СМ11 няма да е така.....!
Наш'та Стара Загора,
на Самарското знаме,
зелено знаме ще се вей
и за БЕРОЕ ще се пей!
Хайде давайте зелените,
покажете тоз сезон
как се става шампион на беройски стадион!
на Самарското знаме,
зелено знаме ще се вей
и за БЕРОЕ ще се пей!
Хайде давайте зелените,
покажете тоз сезон
-
Да ви питам, в Мениджъра има ли школа на отборите и от къде мога да я намеря ?
-
mimkOto написа:quese написа:Искам да попитам някои които има програмата CM11,опитвам се да вдигна бюджетите на отборите от А група но след като сейфам,и вляза във фифа забелязвам че няма никаква промяна в бюджетите на отборите с версия 6.2 съм някои знае ли защо така се получава ?
И при мен е така... Оправям си само скиловете на играчите,но немога да дигна бюджета.Предполагам,че в пълната версия на СМ11 няма да е така.....!
При мен и при скиловето се получава същото и не мога да разбера защо,а кога ще излиза пълната версия ?
-
Миналият пач не ми дава никакви проблеми ама тоя като стартирам стига до EA Sports някой път дава Don't Send. Друг път ми стартира нормално. Ако знаете как да го оправя моля кажете.
АВЕ ЗАЩО КУПАТА НА БГ МИ Е 4АК НОЕМВРИ 2011 ТОВА ЦЯЛ СЕЗОН ЛИ Е ТО Е ЕБАТИ ШИБАНОТО КАКТО КОЛЕГАТА ОТ ПО ЗАДНИТЕ СТРАНИЦИ ИМА СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ ??? РЕШЕНИЕ ??? ДОМИНАТОР???????????????/????????
-
И аз това питам за не знам си кой път... И не трийте коментара като миналия...ToHeTo написа:АВЕ ЗАЩО КУПАТА НА БГ МИ Е 4АК НОЕМВРИ 2011 ТОВА ЦЯЛ СЕЗОН ЛИ Е ТО Е ЕБАТИ ШИБАНОТО КАКТО КОЛЕГАТА ОТ ПО ЗАДНИТЕ СТРАНИЦИ ИМА СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ ??? РЕШЕНИЕ ??? ДОМИНАТОР???????????????/????????
от снощи играя на Manager mode и сигурно 5 пъти ме изхвърли вече към 10 мача съм изиграл и е адски дразнещо .. тъкмо свършва мача и ме изхвърля и трябва наново да го играя |(
-
Ами така е направено в пача.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Първите кръгове на купата започват през Октомври. Тъй като във ФИФАта има 16 участници в купата на България следователно трябва да се започне от осмина-финалите, които се провеждат от края на Ноември. http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... hird_round
-
Dominator точно ноември трябва да почва купата но не 2011 а 2010!!!DoMiNaToR написа:Първите кръгове на купата започват през Октомври. Тъй като във ФИФАта има 16 участници в купата на България следователно трябва да се започне от осмина-финалите, които се провеждат от края на Ноември. http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... hird_round
-
Нямам си и на представаquese написа:mimkOto написа:quese написа:Искам да попитам някои които има програмата CM11,опитвам се да вдигна бюджетите на отборите от А група но след като сейфам,и вляза във фифа забелязвам че няма никаква промяна в бюджетите на отборите с версия 6.2 съм някои знае ли защо така се получава ?
При мен и при скиловето се получава същото и не мога да разбера защо,а кога ще излиза пълната версия ?
Наш'та Стара Загора,
на Самарското знаме,
зелено знаме ще се вей
и за БЕРОЕ ще се пей!
Хайде давайте зелените,
покажете тоз сезон
на Самарското знаме,
зелено знаме ще се вей
и за БЕРОЕ ще се пей!
Хайде давайте зелените,
покажете тоз сезон
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Да, разбрах грешката. Ще го имам предвид, ако има следващ ъпдейт.levskiga написа:Dominator точно ноември трябва да почва купата но не 2011 а 2010!!!DoMiNaToR написа:Първите кръгове на купата започват през Октомври. Тъй като във ФИФАта има 16 участници в купата на България следователно трябва да се започне от осмина-финалите, които се провеждат от края на Ноември. http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... hird_round
-
DoMiNaToR написа:Да, разбрах грешката. Ще го имам предвид, ако има следващ ъпдейт.levskiga написа:Dominator точно ноември трябва да почва купата но не 2011 а 2010!!!DoMiNaToR написа:Първите кръгове на купата започват през Октомври. Тъй като във ФИФАта има 16 участници в купата на България следователно трябва да се започне от осмина-финалите, които се провеждат от края на Ноември. http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... hird_round
Много ще се радвам ако има още един или няколко ъпдейта!!! Ако имаш нужда от помощ кажи! Бих отделил много време да ти помогна, защото толкова време съм играл на твоите пачове и имам толкова спомени че не е истина Бих бил много радостен да ти помогна
-
Мисля, че с всичките тези проблеми, които имаше, най-важно е сега да няма изхвърляния и такива бъгове. Дали купата на България започва от първия или втория сезон няма голямо значение.
-
От къде да намерия втория официален пач на EA (v1.02) и крак?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Има го в пача. Инсталирай само първия ъпдейт на ЕА и след това БФЛ пача.uefacup написа:От къде да намерия втория официален пач на EA (v1.02) и крак?
-
БлагодаряDoMiNaToR написа:Има го в пача. Инсталирай само първия ъпдейт на ЕА и след това БФЛ пача.uefacup написа:От къде да намерия втория официален пач на EA (v1.02) и крак?
-
Какво ново има в тази v1.02 ,че не разбрах?