А сега де - Въпрос

Всичко свързано с FIFA Football 2012
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
Seeder

А сега де - Въпрос

Мнение от Seeder »

Здравейте , нов съм !
Така , значи изиграх към 6,7 сезона на фифа 2012 , и незнайно как , като искам да си влезна в сейва , постоянно ми дропва играта , смисъл изхвърля ме директно на десктопа , без да изписва нищо , и това го прави само при един от сейвовете ми , при останалите си ме пуска , съвсем нормално ...
Ако някой знае , как да оправа проблема , да пише .
Мерси предварително :)
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: А сега де - Въпрос

Мнение от DoMiNaToR »

Ако си слагал някакви пачове, вероятно от това е. Ако не си, сигурно нещо се е объркало и няма да може да се оправи.
Seeder

Мнение от Seeder »

DoMiNaToR написа:Ако си слагал някакви пачове, вероятно от това е. Ако не си, сигурно нещо се е объркало и няма да може да се оправи.
Нищо не съм слагал , по - скоро след като предложих на един играч от Youth Academy ли какво беше там , и на следващия мач ми дропна на 2рото полувреме , предполагам че бъга може да е и от самия играч , не си спомям името му , но преди това бях добавил поне 8 други "младоци" , при тях не съм имал проблем , но явно в този има някакъв бъг , ако знаеш как мога да изтрия въпросния играч ...
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Seeder написа:Нищо не съм слагал , по - скоро след като предложих на един играч от Youth Academy ли какво беше там , и на следващия мач ми дропна на 2рото полувреме , предполагам че бъга може да е и от самия играч , не си спомям името му , но преди това бях добавил поне 8 други "младоци" , при тях не съм имал проблем , но явно в този има някакъв бъг , ако знаеш как мога да изтрия въпросния играч ...
По принцип след всеки мач играта прави автосейв и ако не си играл на другите сейвки след въпросния мач, в който ти е крашнало, можеш да си лоуднеш автосейва преди привличането на играча.
Seeder

Мнение от Seeder »

DoMiNaToR написа:
Seeder написа:Нищо не съм слагал , по - скоро след като предложих на един играч от Youth Academy ли какво беше там , и на следващия мач ми дропна на 2рото полувреме , предполагам че бъга може да е и от самия играч , не си спомям името му , но преди това бях добавил поне 8 други "младоци" , при тях не съм имал проблем , но явно в този има някакъв бъг , ако знаеш как мога да изтрия въпросния играч ...
По принцип след всеки мач играта прави автосейв и ако не си играл на другите сейвки след въпросния мач, в който ти е крашнало, можеш да си лоуднеш автосейва преди привличането на играча.
Проблема е , че като щракна и на continue career , отново ме изхвърля от играта , имам един 2ри сейв , който е 1 година преди този , смисъл смятам него да го започна , 1 година не чак толкова мн , пак губа , но поне не са 5,6 , ако започна отначало ...
Преинсталирах фифата , пробвах като прекръста файла , какви ли не глупости правих и постоянно ми дропва , като пусна да лоадне , въпросния сейв ...
Мен не ме нерви чак толкова много това , мисълта ми е , да не вземе пак да се бъгне , на някакво ключово място , та после да се започва от съвсем началото ...
Явно има бъг в някой от тези "нови играчи" , мисля че беше Acheebach или Acheenbach , нещо подобно беше , германец е , някъде през 7 сезон , като примерно му дадеш на скаута ти да гледа в Германия , не го взимайте този играч , има огромна възможност , да ви преебе сейва...
Все пак мерси , че се занимаваш с мен , ще гледам ако се появи бъг , да мога да ви кажа точно кога и от какво се появява , и ако можете по някакъв начин , да го премахнете , смисъл след като се узнае , точно от какво се преебава кариерата , но предполагам , че е от играча ...
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Бе незнам, ама игрането в кариера нещо е прецакано като цяло. Аз както си играех, пускам си сейва да продължа и кво да гледам, няма ми играчите, а некви около 10-15 играча без имена с номер 10 :^) . Ненормална работа :shake:
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2012”