Въпрос относно моя Save

Всичко свързано с FIFA Football 2012
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
Kristian

Въпрос относно моя Save

Мнение от Kristian »

Трябва ми Сейв-а на Кариерата ми в Фифа 12 да си го кача на сървър, щото ще преинсталирам компа. Бих искал да попитам какво е разширението на файла, че има супер много? Мерси предварително. Играта ми съм я теглил от Замунда на Reloaded
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно моя Save

Мнение от DoMiNaToR »

Няма разширение. Ако в играта си си запазил играта с име, примерно, "MY SUPER TEAM", файлът в My Documents\FIFA 12 ще се казва "Career 20111024175023%MY SUPER TEAM" като естесвено числата ще са различни.

Пс. Аз ти предлагам да си качиш някъде направо цялата папка FIFA 12 от My Documents, защото там са и настройките на клавишите и промените по съставите.
Kristian

Мнение от Kristian »

DoMiNaToR написа:Няма разширение. Ако в играта си си запазил играта с име, примерно, "MY SUPER TEAM", файлът в My Documents\FIFA 12 ще се казва "Career 20111024175023%MY SUPER TEAM" като естесвено числата ще са различни.

Пс. Аз ти предлагам да си качиш някъде направо цялата папка FIFA 12 от My Documents, защото там са и настройките на клавишите и промените по съставите.
Промени нямам никакви - нито на състави, нито на клавиши. Свикнах си с тея контроли, а съставите не съм ги пипал, но нищо. Значи тая папка да си я кача някъде от My Docs, а после като я изтегля пак играта, пак да я сложа там?
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Да.
Kristian

Мнение от Kristian »

А тая папка Fifa 12 сама ли се появява в My Docs, още като се изтегли?
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Kristian написа:А тая папка Fifa 12 сама ли се появява в My Docs, още като се изтегли?
Появява се като пуснеш FIFA-та за първи път, но и да я сложиш преди да се е появила сама няма проблем.
Kristian

Мнение от Kristian »

DoMiNaToR написа:
Kristian написа:А тая папка Fifa 12 сама ли се появява в My Docs, още като се изтегли?
Появява се като пуснеш FIFA-та за първи път, но и да я сложиш преди да се е появила сама няма проблем.
Благодаря ти много. Знам, че не е за тук, обаче има ли някакви предпоставки за Online игра или трябва да си с оригиналната игра?
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

За сега само с оригинална може. Да се надяваме, че ще се измисли нещо.
Kristian

Мнение от Kristian »

DoMiNaToR написа:За сега само с оригинална може. Да се надяваме, че ще се измисли нещо.
Нещо от рода на Hamachi/Game Ranger? или някаква добавка към фифа, назоваваща се с името пач?
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2012”