BFL FIFA 07 v2.0 RELEASED!!
Re: BFL FIFA 07 v2.0 RELEASED!!
zdr hora!
az izkam da napravq edin update kum patcha moje li s transferi i s novi ekipi i nqkoq druga iznenada i novi otbori, 6te mi dadete li vuzmojnostta, znam 4e e malko kusno, no dori e na 96% gotov.... 6te vi haresa...molq vi da mi dadete tazi vuzmojnost, nqma bugove i imam opit s tova....prava si za men no izkam da naprava za vsi4ki...i razbira se s transferite ot lqtoto i novi igra4i...
az izkam da napravq edin update kum patcha moje li s transferi i s novi ekipi i nqkoq druga iznenada i novi otbori, 6te mi dadete li vuzmojnostta, znam 4e e malko kusno, no dori e na 96% gotov.... 6te vi haresa...molq vi da mi dadete tazi vuzmojnost, nqma bugove i imam opit s tova....prava si za men no izkam da naprava za vsi4ki...i razbira se s transferite ot lqtoto i novi igra4i...
Нека bFL решат, аз съм "ЗА"poduene написа:zdr hora!

Кой сега не е чел лиценза на патча ?!.. Пише ,че е забранено да го ползвате за ваш патч или да надграждате над него....Ние можем да ти разрешим само ако видим някой твой проект от "дългогодишният" ти опит....
razbiram. ne znam za licens sorry,dalgogodi6en?! e dobre 6te go sloja v neta i 6e dam linkaLevski_forever написа:Кой сега не е чел лиценза на патча ?!.. Пише ,че е забранено да го ползвате за ваш патч или да надграждате над него....Ние можем да ти разрешим само ако видим някой твой проект от "дългогодишният" ти опит....
I nva tema dava6 li da se puska
-
- BFL Team™
Абе ти нормален ли си?! Как може да ти минава през ума дори... този патч е само за ползване, естествено, че нямаш право да надграждаш и да го променяш.
+da be dobre razbrah, 6e naprava moi updat i 6te vi go dam da go vidite.....taka sme se razbraliwcwc написа:Абе ти нормален ли си?! Как може да ти минава през ума дори... този патч е само за ползване, естествено, че нямаш право да надграждаш и да го променяш.
Нищо не сме се разбрали ! Най-много да се разберем за един БАН ако продължиш да пускаш непрекъснато теми и мнения навсякъде за твоя ъпдейт !
аве хора а в момента вие какво правите
или сте във ваканция ???

-
- BFL Team™
Банвамеminigonzo написа:аве хора а в момента вие какво правитеили сте във ваканция ???

ЛЕВСКИ СОФИЯ
и кво са ще ме баннете заради въпроса ми ли ????
-
- Обратна връзка:
Не, те банват poduene. 

Последно промяна от vili4kata на 25 Авг 2007 20:32, променено общо 1 път.
-
Искам да се направи един FIX да не ме извърля когато гостувам на стадионите на ЛИТЕКС и на Локо (Сф) !!!!

-
- Обратна връзка:
Ще е добре, но нямат време за това! 

Последно промяна от vili4kata на 25 Авг 2007 20:32, променено общо 1 път.
-
Добре тогава,айде някой от екипа на БФЛ да ми каже защо ме изхрърля от играта когато играя на стадионите на Литекс,Черно Море,Локо(Пловдив),Нафтекс Бургас,
Левски,Локо СФ. Това става когато играя career с ЦСКА а на стадион Българска Армия не ме изхвърля
Инсталирал съм Бг Пача без проблем !!! Само при мен ли го има този проблем

Левски,Локо СФ. Това става когато играя career с ЦСКА а на стадион Българска Армия не ме изхвърля

-
- Обратна връзка:
При мен беше заради пача за тревата...Bg_Fen написа:Добре тогава,айде някой от екипа на БФЛ да ми каже защо ме изхрърля от играта когато играя на стадионите на Литекс,Черно Море,Локо(Пловдив),Нафтекс Бургас,
Левски,Локо СФ. Това става когато играя career с ЦСКА а на стадион Българска Армия не ме изхвърляИнсталирал съм Бг Пача без проблем !!! Само при мен ли го има този проблем
![]()
![]()
-
Еми аз нямам пач за трева имам само GFX Който подобрява тревата. Пак ми ставаше когато нямах GFX.
П.С БФЛ екипа какво мисли по въпросаа ??????
П.С БФЛ екипа какво мисли по въпросаа ??????

Има ти нещо на ФИФА-та. Инстални си я на ново - сложи в2 на чиста ФИФА,после си добави и GFX и играй
Няма да имаш проблем сигурен съм

-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
i kvo na4i nema da ima 3 patch za fifa 07
i ne misla da si installvam fifa 08 kato izleze 6tot na 07 si imam golqm napreduk i ne iskam da go guba!!!! BFL-Team mn 6e me razo4arovate ako zaebete fifa07

-
- Обратна връзка:
Колега само ти ще си разочарования какъв напредък имаш на фифа07???На кариера ли... ако е така та кариерата за 1 месец се минават 15-те сезона... истината е играта в мултиплеър с приятели как може да не си инстал фифа08danlqn написа:i kvo na4i nema da ima 3 patch za fifa 07i ne misla da si installvam fifa 08 kato izleze 6tot na 07 si imam golqm napreduk i ne iskam da go guba!!!! BFL-Team mn 6e me razo4arovate ako zaebete fifa07