Адски си прав за това и поради тази причина чрез creation master на предишните пачове съм си играл да ги правя поне футболистите на "Левски" да са близки го реалните като показатели... просто с тях играя. Иначе и DoMiNaToR е прав. Аз някои футболисти на "Етър", а и други отбори за сефте ги чувам... от къде да им знае силните и слабите страни.lyachi написа:Аз искам само да кажа, че не е обърнато достатъчно внимание върху статистиките на играчите. Като цяло всички са доста еднакви! Няма я реалността във футбола! Всички футболисти си имат силни и слаби страни, дали са пасове, шутиране или други, всички са добри в едно и слаби в друго. Но не и в патча. Там повечето статистики са направени някъде към 66 и това е. Според мен трябва да има до някаква степен разлика, защото всеки футболист е различен, сам по себе си: някои са бързи, други технични, трети умеят да стрелят добре. С патча можеш да си направиш някои защитник да ти играе нападател! И още нещо - мисля че не знаете за какво са тези workrate-ове. Според мен са много важни, най- вече за защитниците!
П.П. Забравих да добавя и за skill-овете: прекалено много играчи имат 4 звезди на слабия крак и по малко за правене на финтове.
Досега обаче и DoMiNaToR и sv3nc3 не ми казахте защо всички бг играчи, които ги има в Националния отбор във FIFA 13 и коментаторите им казват имената, в пача който сте направили това липсва. На няколко места споменах за Гаджев, но играейки ми направи впечатление, че не се споменават и на Бандаловски и на Миланов... Не знам това до колко е трудно да се прави. Мисля, че има и други играчи, на които могат да им се споменават имената като Пинто и Карвальо...
И моля не го разбирайте като критика. Идеята е да се развива самия пач