Проблем с BHL FHL Editor
-
Проблем с BHL FHL Editor
Здравейте имам проблем с BHL FHL Editor за FIFA 14, изписва ми следното при стартиране - FHL BHL Editor has stopped working, и изобщо не се включва давайки тази грешка - инсталирани Нет Фрамеворк пакетите до последния 4.5, операционна система Windows 7 Ultimate SP 1 64-Bit, надявам се, някой от екипа да помогне с разрешаването на проблема, благодаря Ви! Този регенератор ми е необходим, защото без него инсталацията на един конкретен мод не ми дава в автоматичния инсталатор, че е завършена, и ме връща към тегленето на самият мод и следователно отново инсталиране по-същият начин до споменатото спиране на едитора.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: Проблем с BHL FHL Editor
Имаш ли оригинална FIFA? Ако не, вероятно нямаш ключове в регистъра, свързани с ФИФА 14, а програмата търси за тях. Пробвай ето това, но на мястото на FIFA 12 пиши FIFA 14.
-
За съжаление мода е направен да се стартира през специален мениджър и се стартира през Оригин, т.е. има някой екстри като автоматично сменяне на скоребоардите, но с интернетската версия не става уви, знае ли се нещо за Релоадед, маи няма да има такава версия изобщо, маи ще се връщам към ПЕС, този на 3ДМ не ми върши работа за този мод стартиращ през Оригин въпреки, че последната версия която е финална работи перфектно минава си сезони всичко, но може и да няма ISO с инсталатор, благодаря ти за бързия отговор дано БФЛ 14, ако няма релийз на Релоадед да бъде направен под този на 3ДМ поздрави
-
sv3nc3 ще те цитирам тук, за да спра флууда в темата за пача ви.
Но при положение, че не правите пач-а с CM14, би ли сподели с какво работите ? BHL FHL Editor или друг софтуер ?
Като се опитам да отворя някой от дата файловете на FIFA чрез CM14 ми излиза грешка: Error: 10004 Unable to retrieve information from registry. Опитах да го оправя по описания от теб по-нагоре в тази тема начин, но и той не помогна.sv3nc3 написа:Няма значение, че си с пиратска. СМ трябва да си работи!
Иначе другото няма как да стане. Патча не го правиме с СМ и няма как да изкараме само 1 отбор.
Но при положение, че не правите пач-а с CM14, би ли сподели с какво работите ? BHL FHL Editor или друг софтуер ?
-
- BFL Team™
Предимно с DBM. Пак на Риналдо произведение, но много по стабилно и сигурно. Базирано е на Ексел, т.е. таблици. И колкото и странно да звучи - нотепад, за писане на скриптовете за първенството! Това са основните, като естествено си помагаме с СМ 14. За регенериране на бх-тата препоръчвам File master. Най-лесно е с него.MoNteSo написа:sv3nc3 ще те цитирам тук, за да спра флууда в темата за пача ви.Като се опитам да отворя някой от дата файловете на FIFA чрез CM14 ми излиза грешка: Error: 10004 Unable to retrieve information from registry. Опитах да го оправя по описания от теб по-нагоре в тази тема начин, но и той не помогна.sv3nc3 написа:Няма значение, че си с пиратска. СМ трябва да си работи!
Иначе другото няма как да стане. Патча не го правиме с СМ и няма как да изкараме само 1 отбор.