БФЛ ФИФА 14 проблеми

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми

Мнение от DoMiNaToR »

__SaNd1__ написа:Направете третия екип на Литекс :hi:
Дай снимки някакви, не съм го виждал.
someone написа: Кога горе-долу да очакваме фикса или и вие още нямате представа? И МООООЛЯ ВИ, оправете бъга на нас хорицата, които ни излиза "ФИФА 14 спря да работи" когато се опитаме да подкараме ФИФА-та от крака на скидроу. :D
Това са крашове заради крака. 2-рата версия най-вероятно ще работи с всякакви крака, ръце и тем подобни. За сега пробвай с крака, даден по-назад.
someone

Мнение от someone »

DoMiNaToR написа:
someone написа: Кога горе-долу да очакваме фикса или и вие още нямате представа? И МООООЛЯ ВИ, оправете бъга на нас хорицата, които ни излиза "ФИФА 14 спря да работи" когато се опитаме да подкараме ФИФА-та от крака на скидроу. :D
Това са крашове заради крака. 2-рата версия най-вероятно ще работи с всякакви крака, ръце и тем подобни. За сега пробвай с крака, даден по-назад.
Пробвах с крака-не става. Слагах го в папка Гейм, пусках го като администратор, правих го съвместим с Уиндоус-а...не става, изписва ми:"ФИФА 14 спря да работи. " Ще се чака фикса и т'ва е, мерси все пак за отговора и спорна работа ;)
LuMoHk0o

Мнение от LuMoHk0o »

Здравейте,
Аз направих всичко както бе обяснено в описанието и играта тръгна. Пуснах си един мач и видях че топката ми е някаква огромна и като цяло всичко се сбъгясва. Ако не ме разбирате ето клип (не мой) да видите какъв е проблема: http://vbox7.com/play:5eefe3ce45 Кажете как да го оправя.

Поздрави LuMoHk0o
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

LuMoHk0o написа:Здравейте,
Аз направих всичко както бе обяснено в описанието и играта тръгна. Пуснах си един мач и видях че топката ми е някаква огромна и като цяло всичко се сбъгясва. Ако не ме разбирате ето клип (не мой) да видите какъв е проблема: http://vbox7.com/play:5eefe3ce45 Кажете как да го оправя.

Поздрави LuMoHk0o
sv3nc3 написа:2.
-Проблем:
С Windows 8 съм и след инсталирането на патча играта ми има проблеми! Също имам проблеми с друга ОС!
-Решение:
Направете пряк път на екзето(размер 28,660 кб за хора с "лоша" ФИФА 14) от което стартирате играта и от опциите му, го направете съвместимо с Windows 7!
nothreennjk

Мнение от nothreennjk »

ОПРАВЕТЕ ЕКИПИТЕ НА ЛОКО ПЛОВДИВ !!!! ОТЗАДЕ ОТ ТИЯ ЛЕНТИ НЕ МОЖЕ ДА ИМ СЕ РАЗБЕРЕ ИМЕТО.......
LuMoHk0o

Мнение от LuMoHk0o »

Оправих се. Проблема беше в fifasetup.ini, по точно WAITFORVSYNC. След като го промених на 0 всичко се оправи.
Отново благодаря за хубавия пач.
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

nothreennjk написа:ОПРАВЕТЕ ЕКИПИТЕ НА ЛОКО ПЛОВДИВ !!!! ОТЗАДЕ ОТ ТИЯ ЛЕНТИ НЕ МОЖЕ ДА ИМ СЕ РАЗБЕРЕ ИМЕТО.......
20 ПЪТИ СЪМ НАПИСАЛ, ЧЕ ЩЕ ГИ ОПРАВИМ!
runerso822

Мнение от runerso822 »

Това което забелязах аз, като проблеми е, че на световното първенство се класирах и ме взеха България и на екипите не се четат имената на футболистите и Испанците играеха на Васил Левски, и друго което забелязах беше също не се четяха имената на екипите на Марек, това забелязах аз до момента като проблеми. :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

runerso822 написа:Това което забелязах аз, като проблеми е, че на световното първенство се класирах и ме взеха България и на екипите не се четат имената на футболистите и Испанците играеха на Васил Левски, и друго което забелязах беше също не се четяха имената на екипите на Марек, това забелязах аз до момента като проблеми. :)
За екипите на България го знаем и ще бъде оправено, на Марек не че не се чете, а не сме направили да има имена на фланелките. Сигурно когато са правени отборът е нямал имена на екипите. Сега имат ли? Някаква актуална снимка, ако може. Испания трябва да играе на Бернабеу. Няма как да е на Васил Левски.
MITKO90

Мнение от MITKO90 »

Забелязах, че когато видя целите на клуба , няма нищо. Пробвах да сменя и отбора , но когато видях предложението на заплатата ми пишеше 0, кой работи за без пари ? :D :D
Имам и още 1 проблем играя с Левски , когато играя мачовете срещу ЦСКА, не мога да ги победя, свалих даже на аматьор и пак не става... винаги ме побеждават с 1-0 :D :D :D (лека шегичка)
Vasil

Мнение от Vasil »

DoMiNaToR написа:
Ето 3я на Ботев ако можете да направите, снимката не е много ясно, но обшо взето се разбират цветовете- бордо основен, номерата и имената с бели надписи.
Изображение
koga123

Мнение от koga123 »

Кога да очакваме фикса,или още не се знае кога г/д ще излиза?
angel444

Мнение от angel444 »

koga123 написа:
angel444 написа:И на мен ми тръгна пaчa и почнах кариера :thanks: :cska: :thanks: на всички които ми понтнaхa

Как го оправи,защото мисля,че имам същия проблем като твоя..
Ами сложих крака в папка геим, после инсталирах БФЛ14 пак в папка Гейм...след това крака ми получи нова иконка с ,,14,, на нея. Отворих полученото приложение от крака, а не от фифа14...и така. И да знаеш приложението, което ще се получи става около 28,000 КВ
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
koga123

Мнение от koga123 »

angel444 написа:
koga123 написа:
angel444 написа:И на мен ми тръгна пaчa и почнах кариера :thanks: :cska: :thanks: на всички които ми понтнaхa

Как го оправи,защото мисля,че имам същия проблем като твоя..
Ами сложих крака в папка геим, после инсталирах БФЛ14 пак в папка Гейм...след това крака ми получи нова иконка с ,,14,, на нея. Отворих полученото приложение от крака, а не от фифа14...и така. И да знаеш приложението, което ще се получи става около 28,000 КВ

Ех,при мен нова икона не ми се получава..Жалко.. Ще си чакам фикса и това е .. ;д
peppu

Мнение от peppu »

Пичове като някакъв проблем в играта дотук забелязвам, че няколко футболиста на Литекс са направени доста стари. Има един младеж казва се Кирил Десподов, а вие сте го написали ДеспоТов, не че е кой знае каква фатална грешка, но ако искате го поправете във фикса.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

peppu написа:Пичове като някакъв проблем в играта дотук забелязвам, че няколко футболиста на Литекс са направени доста стари. Има един младеж казва се Кирил Десподов, а вие сте го написали ДеспоТов, не че е кой знае каква фатална грешка, но ако искате го поправете във фикса.
Да прав си! Десподов е оправен, и давамата с грешни рожденни дати, също!

Всеки който види такива неточности, да съобщава, за да ги оправиме за фикса.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

DoMiNaToR написа:
Ето ги --->
Изображение

Изображение

Знам, че не е тук темата, но имам скандирания и химна на Литекс, но не мога да превърна файловете в M3U формат, каквито са останалите, качвам ги, ако може да ги конвертирате, за да се отчитат в плейлистс и в играта като останалите, Благодаря Ви.

Код за потвърждение: Избери целия код

http://speedy.sh/aHCpG/Litex.rar
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
peppu

Мнение от peppu »

sv3nc3 написа:
peppu написа:Пичове като някакъв проблем в играта дотук забелязвам, че няколко футболиста на Литекс са направени доста стари. Има един младеж казва се Кирил Десподов, а вие сте го написали ДеспоТов, не че е кой знае каква фатална грешка, но ако искате го поправете във фикса.

Ще трябва ли да започваме нови кариери за да влязат в сила промените от фикса ?
LuMoHk0o

Мнение от LuMoHk0o »

Не знам при вас имали проблем, но при мен, когато играя някой мач и на 30-40 минута от мача fifa-та ме изхвърля. С windows 8.1 съм.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

peppu написа:
sv3nc3 написа:

Ще трябва ли да започваме нови кариери за да влязат в сила промените от фикса ?
Да, за това ще гледаме да го пуснеме възможно най-бързо. Това беше и една от причините, поради която не пуснахме патча с възможност за едит през СМ 14. Сега много по-бързо разбрахме грешките си, а иначе 100 % щеше да има такива, които ще променят неща, ще ги запишат(запис с СМ 14 разваля някои файлове и кареер мод може да стане невъзможен за игра) и ще обвинят нас, че патча е пълен с бъгове.
Сега знаем какво сме объркали и почти сме го оправили!

Като пуснеме фикса, ще обясниме как да стане възможно отварянето и на патча в СМ 14, като отсега казвам, че едит и запис с СМ 14 си е изцяло на ваша отговорност! Предупредили сме много пъти, че СМ 14 е добър, но не перфектен и записва грешно някои неща.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”