БФЛ ФИФА 14

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
Botev1912

Re: БФЛ ФИФА 14

Мнение от Botev1912 »

sv3nc3 написа:
pogunsoto15 написа:Мога да помогна с Локо Пд само кажете какво точно ви трябва ? :)
GarraDembele написа:С какво мога да бъда полезен?
Погледнете назад в темата. Има обяснение какво може да се помогне. Готови на 100 % от А група са Левски, ЦСКА, Лудогорец, Литекс и Берое. Пак ще повторя, че помоща която ни трябва е правенето на характеристиките на играчите.
Не знам някъде бях писал ,че мога да помогна с футболистите. :)

П.С ако остават само футболистите може ли да ми пратите пача (:
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Botev1912 написа:
sv3nc3 написа:
pogunsoto15 написа:Мога да помогна с Локо Пд само кажете какво точно ви трябва ? :)
GarraDembele написа:С какво мога да бъда полезен?
Погледнете назад в темата. Има обяснение какво може да се помогне. Готови на 100 % от А група са Левски, ЦСКА, Лудогорец, Литекс и Берое. Пак ще повторя, че помоща която ни трябва е правенето на характеристиките на играчите.
Не знам някъде бях писал ,че мога да помогна с футболистите. :)
Ми добре, назад в темата пише какво може да направиш. Има и данни на отбор, като база за сравнение. Трябва да си безпристрастен при правенето на способностите на футболистите, за да се отрази коректно и в играта.
Botev1912 написа:П.С ако остават само футболистите може ли да ми пратите пача (:
Не!
GarraDembele

Мнение от GarraDembele »

Ето Ви футболистите на Добруджа.

http://pfcdobrudja1919.com/?page_id=165

Ето и класирането в анкетата за футболист на Добруджа за 2013 годината и процентният вот, който събра всеки от номинираните:

1. Ивайло Димитров - 42,40%
2. Ивайло Лазаров - 18, 50%
3. Станимир Андонов - 9,80%
----------------------------------------------------
4. Николай Радомиров - 8,70%
4. Николай Христозов - 8,70%
6. Васил Тачев - 6,52%
7. Николай Илиев - 3,20%
8. Ангел Маджиров - 1,09%
8. Георги Ивелинов - 1,09%

http://www.dobrichonline.com/?com=news&cid=20853

В sportal ги има и с номерата.

http://www.sportal.bg/statistics_player ... season=105

Можете и от там и за другите отбори да вземете. ;)
toshko

Мнение от toshko »

Ето линк за футболистите на Ботев Гълъбово.
http://www.sportal.bg/statistics_player ... season=105
За тях само знам, че Джунейт Али и Исус Ангелов са там поднаем от Берое
П.С По-късно ще потърся из интернет нещо за отбора.
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

Моляви шарнете Герена за фифа 13 :) Моля ви!! Благодаря Предварително
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
toshko

Мнение от toshko »

http://www.beroe.bg/2013/12/12/munin-contract/ извинявайте само да кажа ако може да го добавите и него в Берое
mirdi

Мнение от mirdi »

преместете и неделев в маинц 05
jorjinio11

Мнение от jorjinio11 »

mirdi написа:преместете и неделев в маинц 05
E защо, при положение че започваш сезона от лятото. Ако има опция през зимата автоматично да си отиде в Майнц, да.
mirdi

Мнение от mirdi »

е нищо пак за по реално
toshko

Мнение от toshko »

jorjinio11 написа:
mirdi написа:преместете и неделев в маинц 05
E защо, при положение че започваш сезона от лятото. Ако има опция през зимата автоматично да си отиде в Майнц, да.
могат да го сложат под наем в Ботев
pepja

Мнение от pepja »

Само да кажа ,че Нуно Пинто също вече нее в Левски
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Играта започва от 01.06.2013. Който иска ще ги продава и освобождава през зимния трансферен прозорец!
flaboy

Мнение от flaboy »

Напълно съм съгласен . По тази логика и зимния трансферен прозорец наближава ,нали се сещате ,че също ще има напуснали и новопристигнали ,а и в играта си има достатъчно опции за трансфери и т.н. .Да не говорим ,че има и Creation Master .
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

flaboy написа:Напълно съм съгласен . По тази логика и зимния трансферен прозорец наближава ,нали се сещате ,че също ще има напуснали и новопристигнали ,а и в играта си има достатъчно опции за трансфери и т.н. .Да не говорим ,че има и Creation Master .
С Creation Master ще ударите на камък тази година. Няма да можете да едитвате патча с него, първо защото все още няма читав такъв(Риналдо е велик, но още не е изчистил напълно от бъгове програмата му свързани с мениджър моуд) и най-вече ще сме сигурни, че когато има бъг е заради нас, а не защото е едитван патча.

Така че, колкото и да ви е неприятно, тази година няма да можете да едитвате патча ни с СМ.
mirdi

Мнение от mirdi »

до каде сте с патча още колко време ви остава горе долу
flaboy

Мнение от flaboy »

sv3nc3 написа: С Creation Master ще ударите на камък тази година. Няма да можете да едитвате патча с него, първо защото все още няма читав такъв(Риналдо е велик, но още не е изчистил напълно от бъгове програмата му свързани с мениджър моуд) и най-вече ще сме сигурни, че когато има бъг е заради нас, а не защото е едитван патча.

Така че, колкото и да ви е неприятно, тази година няма да можете да едитвате патча ни с СМ.
Хмм ,това е меко казано "неприятно" ,да разбираме ,че вие ще направите така ,че да не можем да ползваме CM ако си сложим БФЛ патча .
Абсолютна глупост бих казал и това поставя доста под съмнение дали изобщо ще се инсталира патча (поне аз).А и някак егоистично се получава да карате мераклиите да помагат със патча ползвайки CM ,а след като е готов да не могат .
Лично мое мнение . Нищо лично ,но за пръв път чувам патч да не може да бъде едитван с СМ от съображение за сигурност хах ,бъдете сигурни пак ще има кой какво да промени и скапа патча .
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

flaboy написа:
sv3nc3 написа: С Creation Master ще ударите на камък тази година. Няма да можете да едитвате патча с него, първо защото все още няма читав такъв(Риналдо е велик, но още не е изчистил напълно от бъгове програмата му свързани с мениджър моуд) и най-вече ще сме сигурни, че когато има бъг е заради нас, а не защото е едитван патча.

Хмм ,това е меко казано "неприятно" ,да разбираме ,че вие ще направите така ,че да не можем да ползваме CM ако си сложим БФЛ патча .
Абсолютна глупост бих казал и това поставя доста под съмнение дали изобщо ще се инсталира патча (поне аз).А и някак егоистично се получава да карате мераклиите да помагат със патча ползвайки CM ,а след като е готов да не могат .
Лично мое мнение . Нищо лично ,но за пръв път чувам патч да не може да бъде едитван с СМ от съображение за сигурност хах ,бъдете сигурни пак ще има кой какво да промени и скапа патча .
Ама едитване на базата и запис с СМ означава 100 % краш на играта в кареер мод. Момчето направило Берое може да го потвърди, за да не кажете, че си измисляме за да направиме това с невъзможноста за едитване с СМ. Патча не е даван на никой и никой не го е едитвал докато ни е помагал. Човека който ни помогна с Берое, просто направи играчи с СМ и ние си взехме това което ни трябва.

Иначе тази година и премахването ще е лесно и без да ви прецаква играта. Един ънинстал на патча ви връща играта такава каквато е била преди да го инсталирате. Поне на този етап с СМ е така. Ако излезе читав СМ ще разкриеме как да едитвате патча, но отново на ваша отговорност ;) .

А след инсталирането на БФЛ, СМ ще можете да го ползвате, но единствено за добавяне на графики свързани с всичко извън БФЛ(топки, лица, екипи, знамена, минилица, рекламни пана и т.н.). Ако едитвате нещо по базата то ще е по тази база, която е била преди инсталирането на БФЛ, т.е. СМ ще отваря базата, която е била преди да инсталирате БФЛ.

Така че на правиме така, че СМ да не може да се използва за нищо!
flaboy

Мнение от flaboy »

Така по става :)
Иначе мисля ,че Риналдо ще оправи нещата както трябва ,последно е излязло Creation Master 14.1 ,предполагам не е финална версия ,но не се съмнявам ,че ще има такава :)
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Пиша тук, за да не спамя в другата тема. Армията е супер, радвам се, че си отстранил логото на Глобул, другото също е перфе. :) А да попитам, има ли начин BFL-то да се направи съвместимо с патча на ModdingWay, който според мен е единственият цялостен патч за 14-ката, който си заслужава? Би било добре, ако може, за да се комбинират предимствата и на двата патча едновременно.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

vili4kata написа:Пиша тук, за да не спамя в другата тема. Армията е супер, радвам се, че си отстранил логото на Глобул, другото също е перфе. :) А да попитам, има ли начин BFL-то да се направи съвместимо с патча на ModdingWay, който според мен е единственият цялостен патч за 14-ката, който си заслужава? Би било добре, ако може, за да се комбинират предимствата и на двата патча едновременно.
Не знам какво съдържа патча на модингуей, но със сигурност, който го има инсталиран ще му останат графичните подобрения на модингуей и евентуално някои настройки за специфични неща, като играчи, отбори, първенстав и т.н. Ако има актуализация на трансфери, те няма да останат. Няма как да обединиме базите, защото със сигурност няма да има съвместимост, въпреки, че не знам какво са правили.

Но както казах, само с инстал и унинстал на БФЛ ще можете да си играте стари кариери и новите с БФЛ.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”