GarraDembele написа:sv3nc3 написа:ОК, няма проблем!
ЕДИТ:
Чакаме помощ от многото желаещи да помагат...
Това го чувам за десети път. С какво да помагаме. Кажете малко повече ?
Също така искам да кажа, че подкрепям това, което правите, но много бавно действате. И хората които ми казват, че съм "разглезено педалче" явно не ме познават, но все пак съм обективен и си казвам истината. А понякога истината боли ?!
Ми от трета страница на темата нататъка съм написал как можете да помогнете, за да станат нещата по бързо, защото няма как двама човека да направят нещата бързо и да не се бавят!
Пак ще повторя - трябва ви СМ 14.1, избирате си отбор без ЦСКА, Левски, Лудогорец, Литекс, Ботев и Берое защото са готови и им правите играчите, като се съобразявате с това което е дадено за Левски. Трябва да сте безпристрастни при правенето на скиловете на играчите.
Ето написах за втори път, как може да се помогне. Ако трябва ще го напиша и още веднъж, само за да се намери някой който да помага!
ЕДИТ:
А относно съдържанието, защото чета че има интересуващи се, мисля че вече е ясно какво ще съдържа. Не го пишеме, защото ще си загубиме около 30 мин в правене на това, вместо да ги използваме за да напреднеме по патча.
Накратко - А и Б група като новодобавени, без да заместват никое първенство(Това засега не го е направил никой, поне аз не знам) със съставите за сезон 2013-2014, екипи, знамена, пана и т.н.(графики) и 5 стадиона в първата версия(4 Български(има снимки на кои) + стадиона на Борусия Мюнхенгладбах), отново ще са новодобавени, без да заместват нищо. В следваща версия ще има още стадиони. Ще има и още някои неща.