БФЛ ФИФА 14

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
sashko1948

Re: БФЛ ФИФА 14

Мнение от sashko1948 »

Защо не добавите и български коментатори ?
Rubo

Мнение от Rubo »

Как стои въпроса относно отбора на Нефтохимик в патча... Ако трябва да си изтегля Creation Master да ударя едно рамо..., а и вторият и третият екип са чисто бял и чисто черен ;)
Ludogorets

Мнение от Ludogorets »

sashko1948 написа:Защо не добавите и български коментатори ?
То е много лесно да се предложи. :)
asddsa

Мнение от asddsa »

А бе хора не че нещо ама нищо непишете какво става.ще има ли патч-няма ли да има,до каде стигнахте.още колко време остава,кажете поне горе-долу . доста хора чакат а виее ... траете не пишете в форума ние какво да мислиме.кажете нещо,кога ще го пускате или поне пишете в форума за всяка новина.Имаше единствено едно момче ,,мирди,, къде пишеше поне нещо и ви разпитваше ,а вие сте го баннали и сега никои нищо не казва.кажете какво става.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

svence написа:А бе хора не че нещо ама нищо непишете какво става.ще има ли патч-няма ли да има,до каде стигнахте.още колко време остава,кажете поне горе-долу . доста хора чакат а виее ... траете не пишете в форума ние какво да мислиме.кажете нещо,кога ще го пускате или поне пишете в форума за всяка новина.Имаше единствено едно момче ,,мирди,, къде пишеше поне нещо и ви разпитваше ,а вие сте го баннали и сега никои нищо не казва.кажете какво става.
Адаш, ти от къде знаеш, че е баннат?

Едит:
Относно патча, няма нищо ново. Довършваме го. Дооправяме скиловете на играчите в А група. Всичко останало е почти готово. Дата още няма да кажеме, защото ако стане нещо и закъснееме с 1 седмица, някои ще ореват форума и ще трябва да бъдат банвани, което ние не желаем!
asddsa

Мнение от asddsa »

добре доминатор каза в коментарите на снимките че до края на тази седмица ще бъде готов патча
flaboy

Мнение от flaboy »

svence написа:Имаше единствено едно момче ,,мирди,, къде пишеше поне нещо и ви разпитваше ,а вие сте го баннали и сега никои нищо не казва.кажете какво става.
А аз се чудя защо така настана гробна тишина хаха
sv3nc3 написа:Адаш, ти от къде знаеш, че е баннат?
Може да се познават ,или са приятели от форума ,или пък е един и същ човек ,което е по вероятно
svence написа: Едит:
Относно патча, няма нищо ново. Довършваме го. Дооправяме скиловете на играчите в А група. Всичко останало е почти готово. Дата още няма да кажеме, защото ако стане нещо и закъснееме с 1 седмица, някои ще ореват форума и ще трябва да бъдат банвани, което ние не желаем!
Ето това вече е новина .
Последно промяна от flaboy на 08 Яну 2014 20:27, променено общо 1 път.
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
asddsa

Мнение от asddsa »

ооо Sv3nc3 -моля те вкараи го в Лудогорец.много ти се моля няма да ви давам зор за патча ама моляте това момче го трансверираи в лудогорец ,моля моля моля ако неискаш поне го направи във свободните агенти за да го трансверирам аз молятее.Само това искам от теб.плс . плс под този коментар ще ти пратя линк за играча. трансверираи го !!! Ще го направиш ли?
Ludogorets

Мнение от Ludogorets »

svence написа:ооо Sv3nc3 -моля те вкараи го в Лудогорец.много ти се моля няма да ви давам зор за патча ама моляте това момче го трансверираи в лудогорец ,моля моля моля ако неискаш поне го направи във свободните агенти за да го трансверирам аз молятее.Само това искам от теб.плс . плс под този коментар ще ти пратя линк за играча. трансверираи го !!! Ще го направиш ли?
Това е оня спамер "mirdi" :D айде пак бан за спам.
asddsa

Мнение от asddsa »

Ludogorets написа:
svence написа:ооо Sv3nc3 -моля те вкараи го в Лудогорец.много ти се моля няма да ви давам зор за патча ама моляте това момче го трансверираи в лудогорец ,моля моля моля ако неискаш поне го направи във свободните агенти за да го трансверирам аз молятее.Само това искам от теб.плс . плс под този коментар ще ти пратя линк за играча. трансверираи го !!! Ще го направиш ли?
Ма ти некав проблем ли имаш.не решаваш ти дали да го трансверира така че мълчи тебе никои не те пита .аз тва го писах на sv3nc3.ти нямаш думата.
Ludogorets

Мнение от Ludogorets »

svence написа:
Ludogorets написа:
Ма ти некав проблем ли имаш.не решаваш ти дали да го трансверира така че мълчи тебе никои не те пита .аз тва го писах на sv3nc3.ти нямаш думата.

Не помня да съм писал нещо за "трансвериране" :D a за това как само спамиш..ако добавят играча ок,ако не, си го направи сам. А и да знаеш всяко ново изречение след точка,започва с главна буква.
TheUnity

Мнение от TheUnity »

Здравейте,
Бих искал да задам един въпрос свързан със стадион "Васил Левски"! Тъй като забелязах, че във Висша лига когато се играят финали за купата на лигата или ФА "Уембли" е разделен по 50% между феновете на двата отбора! Има ли как това да стане и за "Васил Левски", примерно, за финала на купата та дори и за постоянни мачове стадиона да изглежда така! Да не забравяме все пак, че и Вечното дерби се играе, що годе по 50 на 50 разделен стадион домакини/гостуващи?
asddsa

Мнение от asddsa »

ее приятел как да го добавя като вилем 2ри е вече в втора девизия на холандия и ги няма в фифа 14
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

На ЦСКА - Левски вече "А" и сектора с агитката се дават на домакина, а "В" и сектора на другата агитка - на госта. Примерно, ако мачът е ЦСКА - Левски, публиката на ЦСКА е в "А" и "Г", а на Левски във "В" и "Б" и обратното. За финалите на купите не знам как е, понеже там последните години не играят отбори с много фенове и съответно посещаемостта е малка, та даже сигурно не отварят всички сектори... А Суперкупата бях дочел нещо, че от тази година я спирали, поради липса на спонсор и съответно финансови средства, та ако наистина е вярно, може и да не си играете да я правите.
asddsa

Мнение от asddsa »

моля ви кажете на тия каде правят коменнтари под снимките в началото на саита поне нещо зза да спрат да реват че няма да има патч
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Аз продължавам да се убеждавам, че този форум трябва да се закрие и да се остави само сайта, където да се пуска информация за патчовете. Тука нон-стоп толкова години вече само реват някакви хлапаци, които си нямат хал-хабер от това колко време отнема правенето на патча като цяло и се създава едно напрежение (ако може да се нарече така изобщо) върху разработчиците, от което никой няма нужда (а и не би трябвало да го има, все пак многократно макар и непряко се казва, че проектът BFL не се издържа от никого). Няма ли форум, няма да има къде да реват и като излезе патча се пуска, на който му се играе, играе и така всички са доволни. Да не говорим, че в месеците, в които спре разработката на патча, форумът съвсем замира... Иначе единственото, което може би ще се загуби е връзката между екипа и потребителите, за което ще трябва да се измисли нещо.

//Малко не ми е за тука поста, а и хората, които се занимават с патча едва ли им дреме особено за ревящите, но все пак давам една идея, която би могла да помогне поне малко.
GarraDembele

Мнение от GarraDembele »

До къде стигнахте с патча? Ще ви помоля поне да го пуснете след 1 февруари, защото днес сме 10 януари и остават още 20 дена до края на зимния трансферен прозорец. Поне да пуснете всички отбори с актуалните им състави! :)
asddsa

Мнение от asddsa »

да прав си.БФЛ предлагам да го пуснете след 1 февруари за да вкаратате зимните трансвери и да испипате всичко.така и така много се забавихте и на повечето им се отигра поне изчакаите още малко и направете трансверите,защото ние после неможем да намерим всички игачи за да ги трансверираме в а група.какво ще кажете. И още от сега казвам искам отговор за моя въпрос само от тия които правят патча а не някои друг са да ми пиеше защо искаш това защо онова.Каквото каже sv3nc3 само с неговия отговор ще се съглася.
yambolov

Мнение от yambolov »

Стоя и чета какви ли не неща тук във форума, и се чудя само едно, защо такива Откровени Идиоти като mirdi и svence все още имат право да пишат, да гледат и да изнервят обстановката, ясно ми е, че екипа са заети да работят по патча, но все някой трябва да ги разкара тези идиоти, то не бяха искания, мнения, недоволстване, и какво ли още не, айде малко да спрете да коментирате и да си чакате спокойно момента в който ще излезе бфл-то.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”