БФЛ ФИФА 14

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
TheUnity

Re: БФЛ ФИФА 14

Мнение от TheUnity »

yambolov написа:Стоя и чета какви ли не неща тук във форума, и се чудя само едно, защо такива Откровени Идиоти като mirdi и svence все още имат право да пишат, да гледат и да изнервят обстановката, ясно ми е, че екипа са заети да работят по патча, но все някой трябва да ги разкара тези идиоти, то не бяха искания, мнения, недоволстване, и какво ли още не, айде малко да спрете да коментирате и да си чакате спокойно момента в който ще излезе бфл-то.
Те още малко уважаемите ще колабират от натискане за пача :D без търпение за къде сме ? Освен това, при всяко едно положение, това сигурно ще бъде последния добре направен и достъпен БФЛ пач, тъй като от тази година за РС версиите на ФИФА 15 ще пуснат така дългоочаквания Игнайт Енджин, който е в сила само при конзолите за тазгодишната фифа, което означава, че промени ще могат да се правят все по-трудно, по бавно... дори може би и невъзможно, но ще видим (: ! Нека да стискаме палци на момчетата от БФЛ да ни приготвят този пач, пък когато и да излезе ние ще си го играем 8)
mirdi

Мнение от mirdi »

ако може да попитам ама без да ме банвате!!! още много ли остава до пускането на този патч или тези дни ще го пуснете.
yambolov

Мнение от yambolov »

mirdi, На тебе като на 10 годишно пишлеме ли трябва да ти се обяснява едно и също нещо по 1 милион пъти. Когато е готов тогава.
Изображение
ktbffh96

Мнение от ktbffh96 »

Момчета, готов съм да помагам. Кажете кои отбори ви останаха и ще помогна с играчите. Мога да работя с CM14 и миналата година ви помагах с лицата, а и редовно си правя подобрения по FIFA-та с едитора.
levskiale

Мнение от levskiale »

мога ли само да попитам до края на тази седмица ще излезели ппатча или нещо ако трябва да помогна за да стане по бързо защото много хора чакат?Или решихте да го пуснете след края на трансверния прозорец за да оправите отборите с трансверите до 01.02.2014.Маи така ще е по добре? :clap: ?
levskiale

Мнение от levskiale »

И ако имам с какво да помогна даите скаийп или на Dominator ili Sv3nc3.Или сте решили да го пуснете след трансверния прозорец. :clap:
yambolov

Мнение от yambolov »

kurzalevskiale,svence и mirdi, са едно и също пишлеме, което трябва да бъде баннато завинаги, и дори когато излезе патча да не може да го изтегли и да играе. ]:)
Изображение
jorjinio11

Мнение от jorjinio11 »

Добре бе, баннете го по IP да видим как ще пише!
levskiale

Мнение от levskiale »

Не ги познавам другите.просто икзкам да помогна.не ме банвайте.много искам да играя бфл
Ludogorets

Мнение от Ludogorets »

levskiale написа:Не ги познавам другите.просто икзкам да помогна.не ме банвайте.много искам да играя бфл
Като искаш да играеш "БФЛ",спри да постваш ненужни коментари....всички искаме да играем,но да си ни видял да спамим? Просто проверявай форума през ден дали е излязъл патча,без да пишеш ненужни коментари.
kellenlan

Мнение от kellenlan »

Искам само да попитам дали и ще направите трансфрите и на другите отбори в испания англия и т.н
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

kellenlan написа:Искам само да попитам дали и ще направите трансфрите и на другите отбори в испания англия и т.н
Да. Също така най-вероятно ще има и зимните трансфери в България до датата на пускането, тъй като се забавихме много.
valdes4yyy

Мнение от valdes4yyy »

DoMiNaToR написа:
kellenlan написа:Искам само да попитам дали и ще направите трансфрите и на другите отбори в испания англия и т.н
Да. Също така най-вероятно ще има и зимните трансфери в България до датата на пускането, тъй като се забавихме много.
Супер сте, а ето сега трябва някой спамер да каже поне едно ''благодаря'' на хората, които не са длъжни да ги оправят !

п.п. Вутов и Луму ще ги добавяте ли в пача ?
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Лицата са в процес на правене и косите им все още не са точни. Като цяло с лицата не очаквайте чудеса, поради липсата на хубави снимки. Трябва да са такива(като цъкнете на снимката ще видите какво ни трябва):
http://levskisofia.info/player/kevin-bru/

Снимките може да видите в секцията за снимки и видео
RazerFTW

Мнение от RazerFTW »

http://www.beroe.bg/team/first-team/ Ето за Берое, дано да помогне.
ludogoreccc

Мнение от ludogoreccc »

Супер сте БФЛ поздравления!Щом се забавихте толкова значи изчиствате и наи малките бъгове.Сигурен съм че патча ще е наи добрия до сега патч.Евала правя и на Доминатор и на Свенсе и на другите момчета. :clap: Сигурно патча ще е готов след трансверния прозорец нали ? То и няма смисъл да го пускате сега по добре да направите и трасверите.
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

Браво Момчета!! Моля ви качете герена моля моля :blush: :blush: :blush:
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
toshko

Мнение от toshko »

http://www.beroe.bg/2014/01/25/spirovski-contract/ ако може го добавете в Берое
flaboy

Мнение от flaboy »

DoMiNaToR написа:

Как не ви омръзва да задавате едни и същи въпроси ,ще има ли това ще има ли онова ,ами добре де ,четете го малко тоя форум ,нали се сещате ,че вашия коментар не е първи в темата.
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”