БФЛ ФИФА 14

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
sv3nc3
BFL Team™

Re: БФЛ ФИФА 14

Мнение от sv3nc3 »

Малко информация от кухнята :) :
Иначе съм сезон 5 и няма проблеми с крашове, предполагам, няма и да има. Има някои нещо които няма как да се оправят, защото дори ЕА не са направили нищо по въпроса. Пробвах всичко за да се случва след края на сезона за евротурнирите да се гледа таблицата от крайното класиране, т.е. след изиграването на мачовете на първите 7, но играта взима отборите и класирането след края на редовния сезон. Същото се случва и за суперкупата. Изпробвах с първенството, което е близко до нашето по структура един сезон, за да видя там как е и се получава пак така. Глупава работа! Иначе шампион на първенството се определя от първите 7. Друг проблем ще е, че няма да има поне за сега цел на сезона свързан с купата и евротурнирите, но мисля над въпроса. Суперкупата вече се явява и в следващите сезони, като там за да не се случи да играе един и същи отбор, направих единия участник да е шампиона на България, а другия Носителя на купата или ако носителя на купата е и шампион, втория в първенството. Не можах да открия скрипт, който да окаже загубилия финала да е втория отбор, но сега докато пиша ми хрумна нещо и ще пробвам. Вече скаутите и младите играчи са с Български имена(добавих нова група за БГ имена) и скаутската мрежа работи перфектно. На Левски ми останах да направя 5 играчи и мисля на базата на Левски да се правят всички останали играчи. Най-добър в Левски е Родригес със общ скил 70, други като Гаджев - 67, Милиев - 64, Везалов - 63, Генков - 67. Увеличил съм им специфични скилове, като Гари е бърз, Генков с добър отскок и игра с глава, Милиев е дърво(има такава опция да е скован, непластичен :) ), Гаджев да се разправя със съдии и т.н. Днес мисля, че ще ги завърша и ще постна скринове от СМ със скиловете им. Мисля да постнеме скриновете и във форума, за да могат хората, ако желаят да ни помогнат със съвети за скиловете на играчите. Иначе мисля да разделя отборите на 5 групи - Лудогорец и Литекс най-силни, след това Локо Пд, ЦСКА, Ботев и Левски, после Черно Море, Берое, Локо Сф, Славия, след това - Черноморец и Любимец и пълни аутсайдери Пирин ГД и Нефтохимик, като разликата между втората и третата група да е минимална.
toshko

Мнение от toshko »

http://www.transfermarkt.de/en/pfc-bero ... _6764.html - според мен трябва да има няколко корекции, но като цяло са добре
murad22

Мнение от murad22 »

Instaliram si fifa 14 ot zamunda kakto e pokazano natiskam da mi vleze i mi pise E0001! nqkoi znae li kak se opravq
toshko

Мнение от toshko »

Извинявай, но като даваш информация дай поне да е актуална
например инфото за Здравко Лазаров е за фифа 10, за Тодор Тимонов за Фифа 11, за Камбуров пак за 11 и т.н. Поправете ме ако греша, но мисля, че е така.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

sv3nc3 написа:Малко информация от кухнята :) :
Иначе съм сезон 5 и няма проблеми с крашове, предполагам, няма и да има. Има някои нещо които няма как да се оправят, защото дори ЕА не са направили нищо по въпроса. Пробвах всичко за да се случва след края на сезона за евротурнирите да се гледа таблицата от крайното класиране, т.е. след изиграването на мачовете на първите 7, но играта взима отборите и класирането след края на редовния сезон. Същото се случва и за суперкупата. Изпробвах с първенството, което е близко до нашето по структура един сезон, за да видя там как е и се получава пак така. Глупава работа! Иначе шампион на първенството се определя от първите 7. Друг проблем ще е, че няма да има поне за сега цел на сезона свързан с купата и евротурнирите, но мисля над въпроса. Суперкупата вече се явява и в следващите сезони, като там за да не се случи да играе един и същи отбор, направих единия участник да е шампиона на България, а другия Носителя на купата или ако носителя на купата е и шампион, втория в първенството. Не можах да открия скрипт, който да окаже загубилия финала да е втория отбор, но сега докато пиша ми хрумна нещо и ще пробвам. Вече скаутите и младите играчи са с Български имена(добавих нова група за БГ имена) и скаутската мрежа работи перфектно. На Левски ми останах да направя 5 играчи и мисля на базата на Левски да се правят всички останали играчи. Най-добър в Левски е Родригес със общ скил 70, други като Гаджев - 67, Милиев - 64, Везалов - 63, Генков - 67. Увеличил съм им специфични скилове, като Гари е бърз, Генков с добър отскок и игра с глава, Милиев е дърво(има такава опция да е скован, непластичен :) ), Гаджев да се разправя със съдии и т.н. Днес мисля, че ще ги завърша и ще постна скринове от СМ със скиловете им. Мисля да постнеме скриновете и във форума, за да могат хората, ако желаят да ни помогнат със съвети за скиловете на играчите. Иначе мисля да разделя отборите на 5 групи - Лудогорец и Литекс най-силни, след това Локо Пд, ЦСКА, Ботев и Левски, после Черно Море, Берое, Локо Сф, Славия, след това - Черноморец и Любимец и пълни аутсайдери Пирин ГД и Нефтохимик, като разликата между втората и третата група да е минимална.
Така, за системата и формата на първенството с плейофите, полското първенство е подобно, 8 за титла и евротурнири, 8 за изпадане - сайтът fifapolonia.pl пусна мод TEK 14 за полската Екстракласа, системата е направена реално, дори преди плейофа даден отбор да не е на първо място, ако стане шампион и там класираните за ЕКТ играят те в ЕКТ т.е. възможно е, свържете се с тях, няма да Ви откажат да споделят как може да се направи реалния формат на шампионата 7 - за евротурнири и титла/ 7 за оставане/изпадане, което е подобно поздрави :)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

__SaNd1__ написа:
sv3nc3 написа:Малко информация от кухнята :) :
Така, за системата и формата на първенството с плейофите, полското първенство е подобно, 8 за титла и евротурнири, 8 за изпадане - сайтът fifapolonia.pl пусна мод TEK 14 за полската Екстракласа, системата е направена реално, дори преди плейофа даден отбор да не е на първо място, ако стане шампион и там класираните за ЕКТ играят те в ЕКТ т.е. възможно е, свържете се с тях, няма да Ви откажат да споделят как може да се направи реалния формат на шампионата 7 - за евротурнири и титла/ 7 за оставане/изпадане, което е подобно поздрави :)
Има една "малка" подробност - Екстракласата я има като лига във ФИФА-та и не им пречи да "закачът" към нея каквото си поискат и колкото си поискат, докато при нас има ограничения и въпросът е дали да направиме само реална А група с реално класиране за ЕТ, без след това да можеме да добавиме Б група за игра в Кареер Мод или да оставиме възможност за Б група при сегашното положение.
lyachi

Мнение от lyachi »

toshko написа:
Извинявай, но като даваш информация дай поне да е актуална
например инфото за Здравко Лазаров е за фифа 10, за Тодор Тимонов за Фифа 11, за Камбуров пак за 11 и т.н. Поправете ме ако греша, но мисля, че е така.
Както казах преди, това са само ориентировъчни цифри, както и че може да се подменят малко! Няма как да намеря актуално инфо за тези играчи, защото те не са в сегашната игра, а в по-стара. И смятам, че този вариант е по-добър от колкото да казвам Здравко Лазаров има хубаво центриране, ама не може да издържи цял мач!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Както обещах вчера, показателите на играчите на Левски извадени от СМ. От тук нататъка ще градим останалите играчи на базата на тези на Левски. Надявам се с ваша помощ, да направиме една качествена и точна база със статистика на играчите от А група:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ИзображениеИзображениеИзображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

sv3nc3 написа:
__SaNd1__ написа:
sv3nc3 написа:Има една "малка" подробност - Екстракласата я има като лига във ФИФА-та и не им пречи да "закачът" към нея каквото си поискат и колкото си поискат, докато при нас има ограничения и въпросът е дали да направиме само реална А група с реално класиране за ЕТ, без след това да можеме да добавиме Б група за игра в Кареер Мод или да оставиме възможност за Б група при сегашното положение.
Ясно, и все пак не съществува ли някакъв начин, по-който да се вкара тази реална система за първенството, Ирландското първенство е със същата система - надали някой играе с това първенство, просто да го заместите с българското и така да се реши проблема и след това ще може и Б Група да се направи, но пък всичко ще е реално, но Вие си предценявате и си знаете, аз само Ви го дадох като пример, че е възможно да се направи и така, добра работа, що се отнася до силата на отборите - много добре е разпределено - с колко звезди ще бъдат Лудогорец и Литекс, като най-силни отбори - може би над 3 и ще работи ли пача на последната версия на 3DM, между другото екипът на фифаполония е разработил начин, с който в играта автоматично да си разпределя скоребоардите в зависимост от това в кое първенство или турнир участваш, което е много добро, дано да може и Вие да го добавите, но при тях работи само при Оригин в техния мод, защото изисква старт на оригиналното ехе на играта и още нещо последно - ще има ли оригиналните пана и попупи - скоребоардове на Шампионска Лига и Лига Европа в евротурнирите - това също го има при тях ? :) Поздрави :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.

Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

__SaNd1__ написа:Ясно, и все пак не съществува ли някакъв начин, по-който да се вкара тази реална система за първенството, Ирландското първенство е със същата система - надали някой играе с това първенство, просто да го заместите с българското и така да се реши проблема и след това ще може и Б Група да се направи, но пък всичко ще е реално, но Вие си предценявате и си знаете, аз само Ви го дадох като пример, че е възможно да се направи и така, добра работа, що се отнася до силата на отборите - много добре е разпределено - с колко звезди ще бъдат Лудогорец и Литекс, като най-силни отбори - може би над 3 и ще работи ли пача на последната версия на 3DM, между другото екипът на фифаполония е разработил начин, с който в играта автоматично да си разпределя скоребоардите в зависимост от това в кое първенство или турнир участваш, което е много добро, дано да може и Вие да го добавите, но при тях работи само при Оригин в техния мод, защото изисква старт на оригиналното ехе на играта и още нещо последно - ще има ли оригиналните пана и попупи - скоребоардове на Шампионска Лига и Лига Европа в евротурнирите - това също го има при тях ? :) Поздрави :hi:
Скоребордите и рекламите, които не са за рекламните пана около терена не зависят от оригин. Българските стадиони, най вероятно ще бъдат така направени, че когато участваш в ЕТ да са с пана на ШЛ или ЛЕ. В останалите мачове ще са си както обикновено.
За системата, пак казвам, че тестваме. До няколко дни ще знаем вече точно какво ще успееме да направиме за БФЛ ФИФА 14.
toshko

Мнение от toshko »

sv3nc3 написа:Както обещах вчера, показателите на играчите на Левски извадени от СМ. От тук нататъка ще градим останалите играчи на базата на тези на Левски. Надявам се с ваша помощ, да направиме една качествена и точна база със статистика на играчите от А група:
извинявай! може ли да ми кажеш къде пише имената на футболистите.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

toshko написа:извинявай! може ли да ми кажеш къде пише имената на футболистите.
Точно под иконката на глобуса на земното кълбо.
lyachi

Мнение от lyachi »

На Антонио Вутов можеш да му намалиш strength (пр. 48), stamina (54), heading, interception и jumping, а да му увеличиш agility(76), dribbling(72), curve, vision. На О.Старокин потенциала да не е по-малък от overall. http://sofifa.com/en/13w/p/146579-tsvet ... v?v=157193 - примерно( но без толкова много стамина). Г.Р. увеличаване- acceleration(86), dribbling(75),agility(81),potential 75+ ,skill moves 4*, намаляване- jumping, strength, crossing, long passing. D.Dimov strength 78+, jumping 76+. Gadzhev - short long passing 70+, aggression 70+, crossing+ , sliding-,marking-, acceleration и sprint speed 65- http://sofifa.com/en/12/p/147489-nuno-m ... ousa-pinto
http://sofifa.com/en/13w/p/149320-aleja ... o?v=157270
http://sofifa.com/en/13w/p/148348-kevin-bru
http://sofifa.com/en/14w/p/148489-stefan-velev?v=157417
mulder high attacking workrate medium defensive

П.П. Възможно ли е като си поставил на някои от футболистите по-малък потенциал, затова да им падат overall(като миналата година)
П.П.2 Иначе тая година футболистите са много по-добре направени от предишните. Поздрави!! :levski:
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

lyachi написа: П.П. Възможно ли е като си поставил на някои от футболистите по-малък потенциал, затова да им падат overall(като миналата година)
П.П.2 Иначе тая година футболистите са много по-добре направени от предишните. Поздрави!! :levski:
овърала зависи не само от потенциала, но и от годините. Колкото по-възръстен е играча, какъвто и потенциал да му сложиш, той ще върви надолу. Пелето примерно в средата на втория сезон става с оверал 61.

Иначе за всички останали, които биха желали да помагат и знаят силните и слабите страни на играчите от отборите(фенове са на отборите), може да се включите и да направите любимия си отбор на базата на това което съм обяснил по горе. Трябва единствено да знаете малко от малко да работите с СМ 14 и да направите скиловете и лицата на играчите. Давате ни определен файл, ни си взимаме каквото ни трябва от него и го вкарваме в нашата база данни.

Ето начин по който можете да ни помогнете! Нали това искахте :) !
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Светльо защо не използвате базата от Football Manager 2014 - там има и А и Б Група, мисля, че би била от полза ? и се надявам да направите така, че да има трансферите от последния ъпдейт на актуалните състави от 22 окт. със мода :) :hi:

Изображение
jorjinio11

Мнение от jorjinio11 »

Момчета, за най-точна информация относно играчите можете да се свържете с "изследователите" на Football Manager Bulgaria. Има екип от хора, който се занимават точно с това. Мисля че биха били полезни дори и за Б група.

Успех !
lyachi

Мнение от lyachi »

sv3nc3 написа:
lyachi написа: П.П. Възможно ли е като си поставил на някои от футболистите по-малък потенциал, затова да им падат overall(като миналата година)
овърала зависи не само от потенциала, но и от годините. Колкото по-възръстен е играча, какъвто и потенциал да му сложиш, той ще върви надолу. Пелето примерно в средата на втория сезон става с оверал 61.
Така е, но примерно миналата година на Вутов оверала му вървеше надолу и ми стана някъде към 58, а аз питам както на Блажевич си сложил потенциал от 49 дали то е причината миналата година на някои овералите да вървят надолу?
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”