BFL тръгна ли тиVeNci написа:Значи и на мене ми отвори същия проблем. Когато излезна черния прозорец изписа, че fifa.exe спря да работи... няколко пъти цъках ок и накрая изчезна и след това играта ми стартира без проблеми? Дали някъде ще има нещо?
Ми тва където се слагаsv3nc3 написа:Doktor написа: Ами такива са направени инструкциите ви на пача. Пише, че трябва в папка Game да бъде. Пак ли аз съм виновен ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Това не може да е истина! Честно...
Сигурен съм, че се майтапитеdanko5656 написа:Ми тва където се слагаsv3nc3 написа:Doktor написа: Ами такива са направени инструкциите ви на пача. Пише, че трябва в папка Game да бъде. Пак ли аз съм виновен ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Това не може да е истина! Честно.../Fifa14/Fifa14; Аз имам само
/Fifa14/Game
Ще трябва да видя следния файл:koga123 написа:Почвам кариера и още в началото ми крашва.. Някакви идеи?
Със сигурност ще трябва да инсталираш последния 1.1, който е поставен за сваляне сега, защото първия имаше проблем с Мишо Александров от Лудогорец и играта крашваше, когато трябва да играеш срещу или със тях.nikola написа:Аз съм с първата версия на 1.1 всичко е наред ще дръпна и 1.1.2, ама ако пускате нещо ново ви моля да сложите Антонио Вутов
Хм, странно! Вярно, че не сме направили българските реферски екипи, да са линкнати за суперкупата, но в такъв случай трябваше да са си тези на ФИФА 14.__SaNd1__ написа:Съдиите в мача за Суперкупата на България на Нац. Стадион Лудогорец - Берое - целите са оцветени в Зелено-Сини ленти, липсват им екипите
Къде инсталира версия 1.1? В Game ли?ivanval написа:Инсталирах пача и като стартирам играта всичко е ОК(с другите отбори), но ми няма Bulgaria след Brasil моля помогнете!
Какво ще рече, като играеш кариера? Почваш ли въобще кариера или не може да ти зареди?niki2406 написа:аз инсталирах bfl fifa 14 1.1 v папка games/fifa 14 и като играя кариера ме исхвърля![]()
![]()
Не е смешно, да знаеш!niki2406 написа:изигравам първитe мачoве име изхврля играта![]()
Последно слеТ първия, слеТ първите или слеТ петия(мнението което изтри със снимката)?niki2406 написа:А бе човек несе бъзикам играта ме изхвърля слет пърия мач от А grupa
ОК, това е твоята папка GAMES, слеT 5 мач. Според тебе правилно ли си инсталирал БФЛ ФИФА 14 1.1? Ако да, покажи и папка FIFA 14.niki2406 написа:да това е моята папка GAMES,слет 5 мач