БФЛ ФИФА 14 проблеми

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
flaboy

Re: БФЛ ФИФА 14 проблеми

Мнение от flaboy »

VVasilev написа:При инсталиране BB FIFA 14 разархивирам крака в папка GAME, след това инсталирам патча в папка GAME, след това пробвам да стартирам разархивирания файл "fifa14-www.skidrowcrack.com" (емблема на FIFA 14), но не се стартира. Пробвах през администратор не стана, пробвах да спра антивирусна фирелoл и много други неща, но файла просто не се стартира.
Покажи съдържанието на папка Game.[/quote]

http://prikachi.com/images.php?images/226/7218226h.png[/quote]

защо си разархивирал крак-а в играта вътре ,махни го от там(архивния файл и това другото) и го разархивирай някъде другaде (на десктопа например) и от там вече копирай това което се е разархивирало и го постави в папката Game
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
Radeonpro

Мнение от Radeonpro »

Здравейте, при мен всичко стана от първия път, но имам досаден проблем, при всяко нарушение ми дава червен картон, което си е доста изнервящо, преди да сложа пача всичко си беше нормално?
angel444

Мнение от angel444 »

Зaщо кaто сложa пaчa в прогрaм фaйлс и после игрaтa не искa дa тръгне..пробвaх и с още еднa пaпкa която е извън прогрaм фaйлс но пaк е в директория С, но тогaвa Фифaтa ми тръгвa но нямa БГ отбори . КAКВО ДA ПРAВЯ?
Последно промяна от angel444 на 02 Апр 2014 11:45, променено общо 1 път.
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
MendyCSKA

Мнение от MendyCSKA »

На мен играта ми върви нормално , още от първият път я направих с крак на скидроу в папка Гейм и всичко тръгна, даже почнах кариера. Единственият ми проблем е , че отново като играя с зарядно играта лаги , а като махна зарядното си върви нормално. Ако някой ми каже как да го оправя ще съм много благодарен :) :)
raGe

Мнение от raGe »

Защо го няма Антонио Вутов в Удинезе? Ако може да го направите за патча, исках да го купя ама...
nothreennjk

Мнение от nothreennjk »

Абе тия с проблемите с крашването на които им пише FIFA 14 спря да работи ( и на мен ми го пише това и ме изхвърля ) при кариера просто сейфайте преди мача и като ви изхвърли пак влизате и си играете,сейфате и т.н .. Или просто симулейтвате мача и сте готови ..
iincredibl3

Мнение от iincredibl3 »

Искам да попитам, защо, когато си сложих патча играта винаги ми крашва, когато дойде интрото за да натиснем ENTER. Ей сега пробвах нещо. Изтрих патча и играта си ми вървеше добре.
1.
-Проблем:
Играта ми не е пиратска и с патча не иска да се стартира!
-Решение:
Изкючете мрежовата връзка на компютъра ви и стартирайте играта!

3.
-Проблем:
Направих си настройките по мой вкус, но играта не иска да се стартира!
-Решение:
В My Documents в папка FIFA 14 има файл fifasetup. Отворете го със Notepad и променете WAITFORVSYNC да бъде 0 или 1(пробвайте с кое ще върви по-добре играта) и запишете!
2-ра точка не съм я правил, защото не съм с Windows 8.
Левскарче съм се родил! Левскарче съм сега! Левскарче ще умра! И на гроба ще ми пише СМЪРТ за Ц(*КА
danko5656

Мнение от danko5656 »

Аз играя тая фифа http://zamunda.net/details.php?id=375796&hit=1 и си ми тръгва и играя,ама като си изтеглих пача ми стига до интрото и ми крашва. Пробвах и Black Box-а да видя дали ще стане,ама пак крашва като инсталирам BFL 14, сега кво да направя? Със Windows 8 съм.
iincredibl3

Мнение от iincredibl3 »

danko5656 написа:Аз играя тая фифа http://zamunda.net/details.php?id=375796&hit=1 и си ми тръгва и играя,ама като си изтеглих пача ми стига до интрото и ми крашва. Пробвах и Black Box-а да видя дали ще стане,ама пак крашва като инсталирам BFL 14, сега кво да направя? Със Windows 8 съм.
Абсолютно същият проблем имам!
Левскарче съм се родил! Левскарче съм сега! Левскарче ще умра! И на гроба ще ми пише СМЪРТ за Ц(*КА
liverpoolynwa

Мнение от liverpoolynwa »

nothreennjk написа:Абе тия с проблемите с крашването на които им пише FIFA 14 спря да работи ( и на мен ми го пише това и ме изхвърля ) при кариера просто сейфайте преди мача и като ви изхвърли пак влизате и си играете,сейфате и т.н .. Или просто симулейтвате мача и сте готови ..
Играта записва автоматично след мач.
Gancho11

Мнение от Gancho11 »

Имам проблем с играта. FIFA 14 BlackBox ми е версията и съм с Windows 7. Проблема е следния - слагам крака, инсталирам пача в папката Game правя шорткът но когато цъкна да влизам ми дава Don't Send? Някакви идеи? Благодаря предварително !
Max2

Мнение от Max2 »

Здрaвейте BFL-team :hi: , попаднах на два проблема с пача. С пиратскатa игра на Black Box съм и използвам windows 7 ultimate. Има един краш, който те изхвърля от играта и изписва, че програмата е спряла да работи, друг проблем е като си в менюто на играта и забива изведнъж и така седи докато не изключиш играта, в рамките на един час се получават.
Попаднах и на няколко дребни неща, които не пречат на играта: като номерата на някои отбори не се виждат (пример Локо Пл. и на националния отбор на България). На някои отбори от "Б" група на България, стадионите им са с капацитет 56 хиляди, което не съвпада с реалността. Още нещо, като започнеш мач в българското п-во, коментаторът казва, че се играе мач от австрийската или корейската лига. Друго нещо е, когато си създаваш играч и искаш да му сложиш лента на ръката не се появява, и също ако му избираш бутонки, повечето от тези които сте добавили, не излизат ( става дума за http://prikachi.com/images.php?images/96/7219096e.png ).
А за работа, която сте свършили по пача ви поздравявам :handshake: , всичко е максимално детайлно и реалистично, че чак да ти е кеф да играеш :happy: . Не е нужно да си експерт с компютрите и игрите, за да видиш колко много сте направили :clap: . Благодаря ви за прекрасния пач! :happy:
someone

Мнение от someone »

Щях да попитам ще ми отговори ли някой на предишния въпрос , ама то май добре, че не ми е тръгнал пача, като гледам за тея проблеми с инсталацията, подкарването, екипите на Локо, Пирин , вратарския на Левски и националния отбор и т.н. :D Та същинския ми въпрос е- може ли от екипа да кажете още каква информация за бъговете и крашовете ви трябва и кога горе-долу да очакваме фикс-пач(пак повтарям ако може)?
radoslavn

Мнение от radoslavn »

Как да вкарам някои български отбор в Лига Европа?
Иначе засега всичко е ОК, трансферите са супер, всички. Не съм почвал кариера, но ми се ще като почна да играя и в Европа.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

radoslavn написа:Как да вкарам някои български отбор в Лига Европа?
Иначе засега всичко е ОК, трансферите са супер, всички. Не съм почвал кариера, но ми се ще като почна да играя и в Европа.
Като приключи първия сезон и ако се класираш за евротурнирите, тогава. За съжаление още от първия сезон не става.
Gancho11

Мнение от Gancho11 »

Имам проблем с играта. FIFA 14 BlackBox ми е версията и съм с Windows 7. Проблема е следния - слагам крака, инсталирам пача в папката Game правя шорткът но когато цъкна да влизам ми дава Don't Send? Някакви идеи? Благодаря предварително !
raket4o

Мнение от raket4o »

Знaчи при мен се получaвa следното : кaто пуснa дa игрaя първия мaч, и кaмерaтa почвa яко дa подскaчa, и вместо именaтa нa отборите пише. Team Name_ 1500321 , може ли товa дa е от дрaйверите дa искa последните или е от крaкa с които съм, инaче другото зa сегa е кaкто трябвa
relinquished

Мнение от relinquished »

Проблемът ми е следният.
Когато съм в Career Mode, независимо да ли играя мач или си правия трансфери или sim-вам мача ме изхвърля. Това се случва през определено време примерно 20-30-40 минути игра и ме изхвърля.
Skylegent

Мнение от Skylegent »

relinquished написа:Проблемът ми е следният.
Когато съм в Career Mode, независимо да ли играя мач или си правия трансфери или sim-вам мача ме изхвърля. Това се случва през определено време примерно 20-30-40 минути игра и ме изхвърля.
Това е от крака....
relinquished

Мнение от relinquished »

Skylegent написа:
relinquished написа:Проблемът ми е следният.
Това е от крака....
Крака, който използвам е даденият тук.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”