Примерно мини лица можеш ли да правиш ?nightmare78 написа:Кажете с какво мога да помогна - мога да потърся висококачествени снимки на играчи от А група
Да,имам готови на ЦСКА и Левски мини лицата за 2014/15kostadin98 написа:Примерно мини лица можеш ли да правиш ?nightmare78 написа:Кажете с какво мога да помогна - мога да потърся висококачествени снимки на играчи от А група
Покажи ги ? :>nightmare78 написа:Да,имам готови на ЦСКА и Левски мини лицата за 2014/15kostadin98 написа:Примерно мини лица можеш ли да правиш ?nightmare78 написа:Кажете с какво мога да помогна - мога да потърся висококачествени снимки на играчи от А група
Ако БФЛ искат ги пращамnightmare78 написа:Да,имам готови на ЦСКА и Левски мини лицата за 2014/15kostadin98 написа:Примерно мини лица можеш ли да правиш ?nightmare78 написа:Кажете с какво мога да помогна - мога да потърся висококачествени снимки на играчи от А група
Страхотен е! :>redhools написа:България 2014/15
Само някои ще покажаOrigi написа:Покажи мини лицата и можеш ли да направиш лице за Наско Сираков ?
Страхотни са братле!redhools написа:Само някои ще покажаOrigi написа:Покажи мини лицата и можеш ли да направиш лице за Наско Сираков ?
А за Наско Сираков ще се опитам ако намеря хубави снимки
http://levskisofia.info/players/Origi написа:Страхотни са братле!redhools написа:Само някои ще покажаOrigi написа:Покажи мини лицата и можеш ли да направиш лице за Наско Сираков ?
А за Наско Сираков ще се опитам ако намеря хубави снимки
Само ми кажи от къде намери снимките на Левски ? (Имам предвид от къде намери снимките на лицата на футболистите)
:>