Здравейте!!!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Здравейте!!!
Здравейте на всички и честита нова 2008 година. След 3 месечно отсъствие породено от прекалено заетия ми делник се радвам, че отново съм при вас!
Разгледах внимателно сайта и форума и не мога да не кажа, че останах очарован. Това, което сте направили тази година е наистина невероятно. Пачът за ФИФА е просто уникален, а пачът за ПЕС ще е също много добър. Всички от екипа работите на извънземно ниво и успехът е с вас.Поздравявам ви всичките! Особено Светослав за невероятните стадиони, Баго за перфектните графики и Иван (куунадд) за цялостната му работа.
За съжаление тази година съм прекалено зает, за да ви помогна с нещо, но за ФИФА 2009 обещавам да се постарая да ви помогна колкото мога и ще опитам да намеря време да се върна в екипа :--)
Е за сега е това, не знам кога ще мога отново да посетя сайта, защото имам големи проблеми с нета (половината квартал сме с един IP адрес) но обещавам да е скоро.
Чао и успехи в работата и в живота на колегите от БФЛ и на всички от форума!
Happy New Year 2008!!!
Засега ще си контактуваме само по скайп. До нови срещи!!!
Разгледах внимателно сайта и форума и не мога да не кажа, че останах очарован. Това, което сте направили тази година е наистина невероятно. Пачът за ФИФА е просто уникален, а пачът за ПЕС ще е също много добър. Всички от екипа работите на извънземно ниво и успехът е с вас.Поздравявам ви всичките! Особено Светослав за невероятните стадиони, Баго за перфектните графики и Иван (куунадд) за цялостната му работа.
За съжаление тази година съм прекалено зает, за да ви помогна с нещо, но за ФИФА 2009 обещавам да се постарая да ви помогна колкото мога и ще опитам да намеря време да се върна в екипа :--)
Е за сега е това, не знам кога ще мога отново да посетя сайта, защото имам големи проблеми с нета (половината квартал сме с един IP адрес) но обещавам да е скоро.
Чао и успехи в работата и в живота на колегите от БФЛ и на всички от форума!
Happy New Year 2008!!!
Засега ще си контактуваме само по скайп. До нови срещи!!!
-
Re: Здравейте!!!
Здрасти
А гангстера на Плевен бил тук
П.П. Като гледам никой не му обръща внимание на темата.
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Стига бе, момчето е пич . Мунчо беше гангстер ... той беше нинджа-гангстер с наклонности на травестит-идиотNicky написа:А гангстера на Плевен бил тук
-
защо ли си мисля че ако беше останал в боп щеше да го боготворишd1VaKa написа:Стига бе, момчето е пич . Мунчо беше гангстер ... той беше нинджа-гангстер с наклонности на травестит-идиотNicky написа:А гангстера на Плевен бил тук
по темата: здр
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™
някав монолог става
тук май ! Еднин човек си пише от няколко профила хммм уникално
Кой тфаAntrAcsA написа:някав монолог става
-
И аз си помислих че това е оня минетчо аа минчо де
Nicky=CSKA for everGosh0 написа:Nicky=Naycho
Влез в:Трансфери "А" група->2-ра страница и чети внимателно.