Някой може ли да ми каже защо ми се появява следната грешка като се опитам да инсталирам Spiderman 3 . Параметрите на компютъра ми са процесор двуядрен 1.8 Ghz, 1GB RAM, NVIDIA GeForce 6100 .
Предварително 10х.
Help for Spiderman 3
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Re: Help for Spiderman 3
Многоти е слаб компа.Единственото,което можеш да направиш е Add/Remove Programs-->Uninstall
МНОГО СЛАБ ??? как много слаб бе човек чуваш ли се . 1GB RAM, 256 видео, ATHLON 1.8 двуядрен процесор ...XtCrAvE написа:Многоти е слаб компа.Единственото,което можеш да направиш е Add/Remove Programs-->Uninstall
-
Ти погледнал ли си въобще минималните изисквания за играта?swan_3 написа:МНОГО СЛАБ ??? как много слаб бе човек чуваш ли се . 1GB RAM, 256 видео, ATHLON 1.8 двуядрен процесор ...XtCrAvE написа:Многоти е слаб компа.Единственото,което можеш да направиш е Add/Remove Programs-->Uninstall
Да...XtCrAvE написа:Ти погледнал ли си въобще минималните изисквания за играта?swan_3 написа:МНОГО СЛАБ ??? как много слаб бе човек чуваш ли се . 1GB RAM, 256 видео, ATHLON 1.8 двуядрен процесор ...XtCrAvE написа:Многоти е слаб компа.Единственото,което можеш да направиш е Add/Remove Programs-->Uninstall
-
Minimal: Shader Model 3.0 support, NVIDIA GeForce 7300
Щом моята видео карта е минимална... ай си кана и играта !
Е баси пич... верно е ...XtCrAvE написа:Minimal: Shader Model 3.0 support, NVIDIA GeForce 7300
-