Едит : колко съм тъп требваше в предложения. Ако искате я преместете
![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
И ако се кънектне ще празнуваме, па ако изтегли за по-малко от час - сватбаMrDeqn написа:Шарваш патча и готово.
Пфф това ти зависи от интернета... пък и при мен само 1път не искаше да се кънектне щото оня беше Оффd1VaKa написа:И ако се кънектне ще празнуваме, па ако изтегли за по-малко от час - сватбаMrDeqn написа:Шарваш патча и готово.
Супер - на сървъра на БФЛ музика и филми . Обичам та . После да приберат Джеймс за незаконно разпространяване ... В смисъл то си е фрий за нас, ама пак могат да го затворят, пък даже и да му конфискуват сървъра . Мани тая работа . Ако има хъб, ще е само за пачовете, никой не би рискувал сървъра !MrDeqn написа:Пфф това ти зависи от интернета... пък и при мен само 1път не искаше да се кънектне щото оня беше Оффd1VaKa написа:И ако се кънектне ще празнуваме, па ако изтегли за по-малко от час - сватбаMrDeqn написа:Шарваш патча и готово.
Също и за музика филми всичко мое си "споделяме"
И Гого да разказва вицове по негоto6kobg написа:ДА уе, Тв канал не искате ли???![]()
![]()
то по 1 време имаше...тъй че не е толкова смешноto6kobg написа:ДА уе, Тв канал не искате ли???![]()
![]()