Тотнъм разгроми Арсенал и отива на ФИНАЛ

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
BaLkI

Re: Тотнъм разгроми Арсенал и отива на ФИНАЛ

Мнение от BaLkI »

MuSTaKa написа:Първо, като традиция Тотнъм са средняци - имат по един трофей на десет години.
Второ, като игра са сбирщина средняци (изключая Бербо) с отвратителна защита и само заради този финал ще играят в ЕКТ.
Трето, за големите отбори. Ами в Ман Ю нападението е от Рууни и Тевес - еднотипни играчи (много технични, но нямат ръста на Бербо, което в мачове срещу отбори, които се затварят, е минус), плюс вечно контузения Луи Саа. Най-добре ще му е там според мен. В Арсенал са ван Перси и Едуардо като втори нападател и Адебайор на върха на атаката. Моите уважения, но тая печка отстъпва по класа на Бербатов. За Ливърпул да не говорим - Койт и Крауч са пълни дупки, Воронин пък бива използван от задна позиция... С Торес би се сработил отлично, но първо Ливърпул няма финансите да си позволи Бербатов и второ - отборът не е достатъчно добър, за да се пребори за титлата. И остава Челси, в който наистина Бербо не го виждам титуляр при наличието на Дрогба.
До голяма степен си прав!И по-нагоре казах,че Бербатов има класа за отбор,по голям от Тотнъм,Байер Леверкузен и т.н. И въпреки това,каквото и да става,по една или друга причина Митко все си остава в тим,в който е обречен да не взима трофеи.И като погледнем визитката му(на Бербо) все ни се натрапва неприятното чувство,че момчето има в кариерата си само една единствена купа-става дума за Купата на България,спечелена от ЦСКА след странна размяна на любезности с Литекс през вече далечната 1998...
Защо ли става така!?Ако се върнем две години назад,когато малко след мача с ЦСКА за Купата на УЕФА,в който тогава играещия за Байер Митко се чудеше в коя съблекалня да влезе на почивката,родните медии гърбяха със заглавия,че едва ли не Ливърпул,Челси и най-вече Ман Юнайтед се избиват за родния талант.В крайна сметка Барбуков,както е познат Бербо на Димитър Пенев премина в Тотънъм за действително висока цена от 16 млн. евро.Зашириха се мненията,че благоевградчанина отказал на Юнайтед и компания за да премине на "Уайт Харт Лейн"...Не знам как мислите вие,но лично на мен това ми звучи абсурдно-да откажеш да играеш с Руни и Роналдо на "Олд Трафорд" за да се присъединиш към Шпорите,които както вече беше казано са си постоянен средняк с по купа на 10 години и то в добрия случай.Едиственото реално обяснение за мен е,че оферти от Ман Юнайтед и сие просто не е имало...
Стигаме до последните няколко месеца,в които се наслушахме на какво ли не-от това,че в Италия Милан и Интер са се хванали за гушите заради Бербатов,до това,че Ман Юнайтед били по-навити да имат родния секссимвол,отколкото например Роналдиньо(не че попринцип могат да го имат,де :) ).И накрая какво-лятото отмина отдавна ,зимата също е към края си,но новината за така чакания трансфер не идва и не идва,въпреки резултатите от дадени сайтове на Юнайтед,отпечатаните фланелки с неговото име, или пък колонките и шаржовете в английските вестници.Самия Бербо също отрече преминаването си в друг отбор преди няколко седмици,което естествено беше подминато от безброй многото му обожатели у нас.Преди време пък благоевградчанинът смени плочата,казвайки че след страхотната победа на Тотнъм срещу Арсенал,се замислял дали пък все пак да не остане...Какво точно зависи от него на този етап обаче,можем само да гадаем.
Накрая искам да кажа,че ни най-малко не умоловажавам качествата на Бербо.Напротив-искрено му желая да премине най-сетне в клуб,отговарящ на класата му!Просто това са за мен фактите на този етап...
============================================
П.П. Надали някой ще се прежали да прочете поста ми,но вске пак исках да изразя моето становище... :)
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”