Видео - Невероятен автогол

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
BaLkI

Re: Видео - Невероятен автогол

Мнение от BaLkI »

Никога не съм казвал, че Левски играеше кой знае какъв футбол преди година-две, но пък надали и ти много се радваш на играта на ЦСКА в момента. Тия победи с клизми над Спартак,Берое,Вихрен или пък хиксовете с Видима и т.н. подхождат на всеки друг, но не и на отбор с амбиции за ШЛ и изобщо за добро представяне в турнирите. Не, че Левски показват нещо смислено, напротив. Но пък и надали има наивник, който да смята, че имаме някакъв футбол. То се и вижда-Тампере, Хайдук, Омония, Зимбру, Виздев, Беверен, Торпедо, МТК...Да не изброявам повече, че ми се реве кат се сетя!
Колкото до тва кво е било, когато Левски е бил пощенски отбор, вие най-малко можете да знаете, защото просто не сте съществували. А и Левски никога не е желал тия прословути сливания с Княз Кирил(пощенския отбор) или Спартак(Сф). За това свидетелства и факта, че при първа възможност тогавашните ръководства са връщали статута и оригиналното име на клуба.
А за Цола Драгойчева и т.н. Ми кво да ти кажа...ако изброим половината партийци подръжници на ЦСКА през годините ще се получи цял телефонен указател. Така че...
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

О боже... В тоя форум трябва да се забрани да се пише за Левски - ЦСКА и ПЕС срещу ФИФА.Погледнете последните 4-5 теми в които се пише редовно - ВЪВ ВСИЧКИТЕ СЕ ВОДИ СПОР!Ма поне да имахте защо да се карате ?А то заради кули, скиори и постижения от ерата на Тодор Живков... Знам, че точно вас едва ли ви "боли", какво си мисля аз, но няма да е зле да се вгледате в думите ми!
BaLkI

Мнение от BaLkI »

А според мен трябва да има една тема "Левски-ЦСКА" и една "ПЕС-Фифа", в която да спорим, за да не обръщаме "невинни" теми на говорилня. ;)
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

:lock:
Заключено

Обратно към “Свободна зона”