Теми за СЕ К800и

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
MrDeqn

Теми за СЕ К800и

Мнение от MrDeqn »

Та зех си днеска СЕ К800и и нямам хубави теми. Ако имате нещо под ръка дайте :)

А и да питам. Дали има некъв начин да си права теми на компа и после да ги кача на тела ;) :^)
nicks

Re: Теми за СЕ К800и

Мнение от nicks »

MrDeqn написа:Та зех си днеска СЕ К800и и нямам хубави теми. Ако имате нещо под ръка дайте :)

А и да питам. Дали има некъв начин да си права теми на компа и после да ги кача на тела ;) :^)
Ами би трябвало да може .Иначе ако тела има USB извод си купи USB кабел . Ако имаш bluetooth можеш да си купиш bluetooth който се включва в компа в един от USB изводите . Ако имаш и USB извод , и bluetooth сам си прецени кое да земеш . Аз скоро бях пред тая дилема и си зех bluetooth от handy за 9 и 90 - там много са го намалили , а и USB кабел почти не се намира .
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Абе те кабел си дават кат си земеш телефона , споко знам каде се вкл. :D Просто търся теми ама намерих вече. Ся пък е друг проблема

Свалих и игри (да вида за кво стаа вапрос) ама тия игри в коя папка се слагат ( щото в компа не виждам папка гамес..) Сигорно е в Оудър
nicks

Мнение от nicks »

MrDeqn написа:Абе те кабел си дават кат си земеш телефона , споко знам каде се вкл. :D Просто търся теми ама намерих вече. Ся пък е друг проблема

Свалих и игри (да вида за кво стаа вапрос) ама тия игри в коя папка се слагат ( щото в компа не виждам папка гамес..) Сигорно е в Оудър
ми начи и при мене нямаше папка и аз си направих такава - трябва да я кръстиш kjava . Там слагаш .jar или .jad файла , инсталираш я от тела и си готов .
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Да и аз тва напрайх самоче в папка Other и после само ги инсталирам в Игри ;)

Мое да локнете темата :^)
nicks

Мнение от nicks »

MrDeqn написа:Да и аз тва напрайх самоче в папка Other и после само ги инсталирам в Игри ;)

Мое да локнете темата :^)
и така става :)
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Всичко намерих :D и програма даже ама.. мое и да има и по ефикасни Theme Creator 3.17 нещо такова беше .. и е доста проста :D типично за мене ;)
nicks

Мнение от nicks »

MrDeqn написа:Всичко намерих :D и програма даже ама.. мое и да има и по ефикасни Theme Creator 3.17 нещо такова беше .. и е доста проста :D типично за мене ;)
:clap: :clap: :clap:
[BFL]Mancho_United

Мнение от [BFL]Mancho_United »

MrDeqn написа: .. и е доста проста :D типично за мене ;)
:clap: :yes:
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”