Къде и с кого ще си прекарате лятото ?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Еми аз от шести август ще ходя на море с наща на Росенец(до Бургас) .
Последно промяна от nicks на 16 Юли 2007 22:52, променено общо 1 път.
-
Re: Къде и с кого ще си прекарате лятото ?
Реши да направиш тема , да се фукаш , че ще ходиш на некви острови в Гърция ? Безмислена тема .
-
- Обратна връзка:
Ами ако не се лъжа такава тема май има, но може и да се лъжа...
Иначе аз съм из цяла България (Варна, Плевен, Стара Загора).
Иначе аз съм из цяла България (Варна, Плевен, Стара Загора).
омг . Кви ботове има просто....... Готово махам тва за острова за да нямаш повод за заяждане , а ти кат си немаш друга работа освен да се заяждаш си мълчи . Като гледам не ти е минало през зациклилия мозък че може да се интересувам кой как ще си прекара лятото . Иначе и аз преди да отворя темата имах спомен че има подобна и първо потърсих но не намерих и за тва я отворих .napster написа:Реши да направиш тема , да се фукаш , че ще ходиш на некви острови в Гърция ? Безмислена тема .
-
Август месец заминавам за Гърция.
-
- BFL Team™
щях а работя на Албена, но се отказах, за да довършим GFX патча, иначе съм стажант в местната телевизия, стажа ми свършва в края на тази седмица. След това сме запланували нашата компанийка да ходим 1 седмица на палатки, но не сме решили къде.(Топола, Крапец..) След това ще се събираме на банкети и тн, абе след тая седмица дефакто ми почва ваканцията
журналистика ли си завършил ?ZhivkoBGR написа:щях а работя на Албена, но се отказах, за да довършим GFX патча, иначе съм стажант в местната телевизия, стажа ми свършва в края на тази седмица. След това сме запланували нашата компанийка да ходим 1 седмица на палатки, но не сме решили къде.(Топола, Крапец..) След това ще се събираме на банкети и тн, абе след тая седмица дефакто ми почва ваканцията
-
Тва не беше ли там Отманли като малък съм ходил там.nicks написа:Еми аз от шести август ще ходя на море с наща на Росенец(до Бургас) .
точно преди бургаския черноморец е , от близкия плаж се вижда военноморска база "Атия" а за да се стигне до далечния се минава покрай цистерни на "Лукойл"MrDeqn написа:Тва не беше ли там Отманли като малък съм ходил там.nicks написа:Еми аз от шести август ще ходя на море с наща на Росенец(до Бургас) .
-
- BFL Team™
Не съм завършил, все още я учаnicks написа:журналистика ли си завършил ?ZhivkoBGR написа:щях а работя на Албена, но се отказах, за да довършим GFX патча, иначе съм стажант в местната телевизия, стажа ми свършва в края на тази седмица. След това сме запланували нашата компанийка да ходим 1 седмица на палатки, но не сме решили къде.(Топола, Крапец..) След това ще се събираме на банкети и тн, абе след тая седмица дефакто ми почва ваканцията
-
Ходил съм там и до колко помня единия плаж имаше един мост дето е кея а другя плаж минаваха корабите за бургас и водата май беше пълна с мазутnicks написа:точно преди бургаския черноморец е , от близкия плаж се вижда военноморска база "Атия" а за да се стигне до далечния се минава покрай цистерни на "Лукойл"MrDeqn написа:Тва не беше ли там Отманли като малък съм ходил там.nicks написа:Еми аз от шести август ще ходя на море с наща на Росенец(до Бургас) .
-
- BFL Team™
Бах и темата.
Аз ще си прекарам ваканцията при зъболекаря
ПП- Ще хода на луната че е прохладно
Аз ще си прекарам ваканцията при зъболекаря
ПП- Ще хода на луната че е прохладно
ЛЕВСКИ СОФИЯ
MrDeqn написа:Ходил съм там и до колко помня единия плаж имаше един мост дето е кея а другя плаж минаваха корабите за бургас и водата май беше пълна с мазут
Нема мостове и такива неща и водата си е чиста има една вила на Бахмед доган и едно островче , до коет ходих с водно колело
Последно промяна от nicks на 20 Юли 2007 16:21, променено общо 1 път.
Франкфурт на Майн...ата си
Майна Таун и може пак да се кача на х.Здравец
Майна Таун и може пак да се кача на х.Здравец
Преди малко се върнахме с наште от Царево и чесно да си кажа вече ми писна това море.Сега съм си в Пловдив и Август почваме тренировки с отбора