Какво мислите за Локомотив Пловдив в Б група
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Re: Какво мислите за Локомотив Пловдив в Б група
мери си думите не си си увас !!
by AntrAcsA
by AntrAcsA
CSKA 4ever
ДА БЕ ВСИЧКИ СТЕ НЕВИННИ!!!!!НАЛИ!!!!НЕ СТЕ ХВЪРЯЛИ ВИЕ КАМЪНИ ПО ЧОРБАТА МИ ТЕ САМИ СА СИ НАЕЛИ ХОРА ДА ХВЪРЛЯТ!!!!САМО ЧЕ НЕЩО СЕ Е ОБЪРКАЛО И Е ПОСТРАДАЛО 8 ГОДИШНО ДЕТЕ!!!!!НАЛИ!!!!АХ КОЛКО Е ЖАЛКО ДА СЕ ЧЕРНО-БЯЛ.....chonin написа:Много съм "горд", че "хвърлях" "павета по 40 см" и "камъни тип - "тухла" по жени и деца...MuSTaKa написа:Евалата, много ли си горд, че обстрелва жени и деца без дори да си покажеш мутрата?
Ти от къде знаеш къде съм си показвал "мутрата" и къде не ?
Пак ти казвам...осъдиха ме справедливо..за това и присъдата ми беше под средната дори, докато други получиха максимални..
п.п.чакам сега да видим колко арестувани и осъдени чорбари ще има след това което се случва на пресконференцията....
-
- Обратна връзка:
Ей заради такива смешковци няма футбол в БГ... Чонин - дай като те са ви замеряли и вие да почнете, нали Аман от "хулигани". Що по стадионите вече потчи няма деца - ето заради такива като вас. Живял съм във Сърбия и на най-голямото дерби Црвена Звезда - Партизан съм ходил САМ без никой да се притеснява че отивам на мач с две враждуващи агитки. Имаше факли, имаше знемена, дори и бой имаше, само че не бе на цивилна територия, където могат да пострадат невинни... А в БГ - отивам на Дунав - Нафтекс и гледам 50 гамена се млатят пред централния вход преди да е почнал мача... Бургазлии даже не го и гледаха, а бяха дошли за боя... И хвърчат камъни и димки, помня имаше цивилни пострадали... Ако искате вие там от "хулиганските" фракции се избийте 1 други, ама тва да засегнеш напълно невинни е кощунство...
ПОСТА НА ДЕНЯ!!!! За уличен бой съм напълно съгласен но да се млатиш на стадиона с напълно невинни и да пострадват деца НАПЪЛНО ПРОТИВ!!!!klamer4o написа:Ей заради такива смешковци няма футбол в БГ... Чонин - дай като те са ви замеряли и вие да почнете, нали Аман от "хулигани". Що по стадионите вече потчи няма деца - ето заради такива като вас. Живял съм във Сърбия и на най-голямото дерби Црвена Звезда - Партизан съм ходил САМ без никой да се притеснява че отивам на мач с две враждуващи агитки. Имаше факли, имаше знемена, дори и бой имаше, само че не бе на цивилна територия, където могат да пострадат невинни... А в БГ - отивам на Дунав - Нафтекс и гледам 50 гамена се млатят пред централния вход преди да е почнал мача... Бургазлии даже не го и гледаха, а бяха дошли за боя... И хвърчат камъни и димки, помня имаше цивилни пострадали... Ако искате вие там от "хулиганските" фракции се избийте 1 други, ама тва да засегнеш напълно невинни е кощунство...
-
Честно за децата не съм напълно съгласен.Принципно подигравате се,че агитката ни е съставени от старци,но това не е вярно.Честно казано 40% от феновете ни са на възраст под 12год.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Ай ся всички толкова отворени и всезнаещи да звъннат един телефон на дучето и на оня паляк мишко ли е, пишко ли е и аз не го знам къв е, и да го пита кво стана на 17.05.08г. щото аз лично с ушите си го чух дебелата свиня как каза: "Буферии..яжте ми куро..елате тука да ви ебем майките.." Дойдохме! и кво? вярно ни се ебаха майките, ама не от дучето, ами от много други ... искаха да ни правят на луди гъби. Елате тук, елате там..
klamer4o, никой не е тръгнал целенасочено да ходи да хвърля камъни и бомби по деца и обикновени фенове. от дни преди тва се говореше за интерес от тяхна страна "да потанцуваме" някъде извън града където няма хора, но не се получи така. Посещението ни на стадиона също имаше друга цел, но отново не се получи така както очаквахме..
nakamura, и нали наистина не си мислиш, че тия 5-6 стъкла и ударените коли са направени от 80 души едновременно..
п.п. няма смисъл от тоя спор! не се имам за невинен и не ни оправдавам! чакам само да видя кога ще се мери със същия аршин и срещу фенове на други отбори... софийски отбори...
klamer4o, никой не е тръгнал целенасочено да ходи да хвърля камъни и бомби по деца и обикновени фенове. от дни преди тва се говореше за интерес от тяхна страна "да потанцуваме" някъде извън града където няма хора, но не се получи така. Посещението ни на стадиона също имаше друга цел, но отново не се получи така както очаквахме..
nakamura, и нали наистина не си мислиш, че тия 5-6 стъкла и ударените коли са направени от 80 души едновременно..
п.п. няма смисъл от тоя спор! не се имам за невинен и не ни оправдавам! чакам само да видя кога ще се мери със същия аршин и срещу фенове на други отбори... софийски отбори...
-
- BFL Team™
Четохме за тебе. Ако не се лъжа мина по-леко зареди годините? Стига се прайхте на хулигани разни фракцийки, независимо от кой отбор. Сега започва едно дълго дебнене и чакалене едните да си го върнат на другите... При следващо гостуване на Армията не ви чака добро посрещане, после на Лаута същото... и до кога?
-
- BFL Team™
chonin написа:Ай ся всички толкова отворени и всезнаещи да звъннат един телефон на дучето и на оня паляк мишко ли е, пишко ли е и аз не го знам къв е, и да го пита кво стана на 17.05.08г. щото аз лично с ушите си го чух дебелата свиня как каза: "Буферии..яжте ми куро..елате тука да ви ебем майките.." Дойдохме! и кво? вярно ни се ебаха майките, ама не от дучето, ами от много други ... искаха да ни правят на луди гъби. Елате тук, елате там..
Тъкмо щях да пиша почти същия пост. И между впрочем, самия аз сериозно се замислям да влезна в ареста, след като разбрах с какво са ги хранили всеки ден.
Недей така.. на някой места спят по 5 души на 2 легла, а на други не ги пускат по 2 дни на чист въздух.. което също е противозаконно, но кво от тва..ZhivkoBGR написа:chonin написа:Ай ся всички толкова отворени и всезнаещи да звъннат един телефон на дучето и на оня паляк мишко ли е, пишко ли е и аз не го знам къв е, и да го пита кво стана на 17.05.08г. щото аз лично с ушите си го чух дебелата свиня как каза: "Буферии..яжте ми куро..елате тука да ви ебем майките.." Дойдохме! и кво? вярно ни се ебаха майките, ама не от дучето, ами от много други ... искаха да ни правят на луди гъби. Елате тук, елате там..
Тъкмо щях да пиша почти същия пост. И между впрочем, самия аз сериозно се замислям да влезна в ареста, след като разбрах с какво са ги хранили всеки ден.
-
Искам да питам недай си боже ЦСКА отиде в В група,А група остава с отбор по малко.Дали Калиакра ще влезе или Берое ще остане ??
-
- Обратна връзка:
Каляри влиза, ама 101% няма да стане ;]marto135 написа:Искам да питам недай си боже ЦСКА отиде в В група,А група остава с отбор по малко.Дали Калиакра ще влезе или Берое ще остане ??
-
- BFL Team™
Ако селяните влязат в "А" група, аз ще се самоубия. По-добре Берое. И без това изпаднаха незаслужено.
-