Поредния абсурд в бг футбола...
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
Поредния абсурд в бг футбола...
Просто не знам как да започна... 90% от вас не са запознати с проблемите на ПФК Добруджа и войните, които се водят между ръководство, община(общински съвет) и фенове. Вчера късно вечерта те минаха абсолютно всякакви граници. Вчера, когато Добруджа получи своя лиценз от БФС за участие в "Б" група, като е един от малкото отбори без абсолютно никакви забележки. И вместо най-сетне всичко да си дойде на мястото, от Община Добрич изритаха ПФК Добруджа от Добрич и създадоха нов футболен клуб...
По-точно Община Добрич закупи ФК Орловец(с.Победа). Село Победа от 2 години се води като предградие/квартал на Добрич. Та закупиха този отбор, който играе в Североизточна "В" АФГ и от новия сезон той, а не Добруджа ще играе на стадион Дружба... целта им била 1-во място в Североизточна "В" АФГ и от следващия сезон да се подвизават в "Б" група, а през този сезон, Добруджа 1919 е изритана да си търси друг стадион, където да играе домакинските си мачове...
+ това цветовете на ФК Орловец са черно-бели...
Главен спонсор на отбора е собственика на сладоледи Изида, Младен Матеев, който е и главен представител на Общинския Съвет... абе аз нямам какво повече да кажа, това, което го преживяхме с момчетата от агитката толкова много време абе....без думи съм...
По-точно Община Добрич закупи ФК Орловец(с.Победа). Село Победа от 2 години се води като предградие/квартал на Добрич. Та закупиха този отбор, който играе в Североизточна "В" АФГ и от новия сезон той, а не Добруджа ще играе на стадион Дружба... целта им била 1-во място в Североизточна "В" АФГ и от следващия сезон да се подвизават в "Б" група, а през този сезон, Добруджа 1919 е изритана да си търси друг стадион, където да играе домакинските си мачове...
Главен спонсор на отбора е собственика на сладоледи Изида, Младен Матеев, който е и главен представител на Общинския Съвет... абе аз нямам какво повече да кажа, това, което го преживяхме с момчетата от агитката толкова много време абе....без думи съм...
Re: Поредния абсурд в бг футбола...
ЕГАТИ ПРОСТИТЕ ХОРА!!! Според мен трябва да си остане ДОБРУДЖА с жълто зелените екипи и т.нZhivkoBGR написа:Просто не знам как да започна... 90% от вас не са запознати с проблемите на ПФК Добруджа и войните, които се водят между ръководство, община(общински съвет) и фенове. Вчера късно вечерта те минаха абсолютно всякакви граници. Вчера, когато Добруджа получи своя лиценз от БФС за участие в "Б" група, като е един от малкото отбори без абсолютно никакви забележки. И вместо най-сетне всичко да си дойде на мястото, от Община Добрич изритаха ПФК Добруджа от Добрич и създадоха нов футболен клуб...
-
Ей мамка им,как исках да напукате Калиакра(кРаварна) ,а и не само това,Добруджа си е клуб с традиции,но не знам тия общинари кви са??
-
- BFL Team™
Най-вероятно Добруджа 1919 пак ще стартира в "Б" група, но къде ще домакинства...изгониха ни от Добрич, ст.Албена е зает от Черноморец Балчик, докато тече ремонта на техния стадион...
-
Ми изгонете Черноморец Балчик , или това го решават БФС
-
- BFL Team™
Чуваш ли се какво говориш. Балчик са си платили на собственика на ст.Албена, декларирали са, че ще играят там.. то пак да почнем, да не да се откаже Величко Найденов от клуба, че тогава и клуб няма да има...
-
Подай оплакване към БФС и се обади в някоя от по-големите телевизий за да излъчат репортаж и др.
Ами от БФС,ако искат могат да направят така,че когато вие сте домакини,тези Черноморец Балчик или там какви са да са гости и обратното да не се засичате и 2та отбора като домакини на един и същ стадион...Но не ми се вярва...А това което го е направила общината е без коментар....
-
- BFL Team™
Имаме добра новина! Въпреки всичко от Общината са отстъпили и Добруджа ще играе домакинските си мачове от Б група на родния си ст.Дружба, като ще плаща наем на Общината за това. Е вече отново сме с два отбора в града, след като през 2000г. беше създаден ФК Добрич 2000, но фалира, сега отборите в Добрич са Добруджа 1919 и ФК Орловец-Добрич.
-
-
- BFL Team™
Още не е за честито, ще плащаме наем за дето ще играем на собствения си стадион. . . а и първия полусезон в Б група ще го играем само с юноши, като ще поядем пердах от отбори като Нафтекс, Дунав. .
-
-
- Обратна връзка:
Като гледам проблемите за във всички отбори-не само в А група!Както знаете БФС отне лиценза на стадион Христо Ботев в пловдив, което е поредното безумие!!!!Как може лаЙнута да получи лиценз????Сините подлоги от Бфс се доказаха като пълни курви!!!!Защо ги наричам сини-ами това отнемане е следствие от съденето в Лозана.И тъй като говедата нямаха по какъв друг начин да ни засегнат, го направиха така!!!!БРАВО НА БФС!БРАВО НА ПФЛ!!!МАФИЯТА ФОРЕВЪР!!!!!
Яко пластичен експлозив за кметството !
В такъв случай къде ще играете?to6kobg написа:Като гледам проблемите за във всички отбори-не само в А група!Както знаете БФС отне лиценза на стадион Христо Ботев в пловдив, което е поредното безумие!!!!Как може лаЙнута да получи лиценз????Сините подлоги от Бфс се доказаха като пълни курви!!!!Защо ги наричам сини-ами това отнемане е следствие от съденето в Лозана.И тъй като говедата нямаха по какъв друг начин да ни засегнат, го направиха така!!!!БРАВО НА БФС!БРАВО НА ПФЛ!!!МАФИЯТА ФОРЕВЪР!!!!!
-
Сиг на Лаута ще играят де другаде...
Човече айде малко по-полека с обидите а?Мога да ти кажа,че са си прави хората...Друг е въпроса,че в България трябва не повече от 5-6 стадиона да са с лиценз...to6kobg написа:Като гледам проблемите за във всички отбори-не само в А група!Както знаете БФС отне лиценза на стадион Христо Ботев в пловдив, което е поредното безумие!!!!Как може лаЙнута да получи лиценз????Сините подлоги от Бфс се доказаха като пълни курви!!!!Защо ги наричам сини-ами това отнемане е следствие от съденето в Лозана.И тъй като говедата нямаха по какъв друг начин да ни засегнат, го направиха така!!!!БРАВО НА БФС!БРАВО НА ПФЛ!!!МАФИЯТА ФОРЕВЪР!!!!!
-
- Обратна връзка:
Няма смисъл да рискуваме здравето си, а и лаута е с малък капацитет /8000/.Така, че най-добрия вариант е стара загора!
-