Грузия - България

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
sv3nc3
BFL Team™

Грузия - България

Мнение от sv3nc3 »

http://www.bnt.bg/live/index.php
За хората, които нямат достъп до ТВ по това време(като мене)
MrDeqn

Re: Грузия - България

Мнение от MrDeqn »

Не съм гледал мача но прочетох само 1 изречение и ми стана пределно ясно.

ПЕТКОВ СПАСИ ТРАГИЧНА БЪЛГАРИЯ ОТ ЗАГУБА В ТБИЛИСИ

Още ми е чудно защо 3 мач по ред за тия кфалификаций ние ЕДВА измъкваме Х-са. Те ако продължатав така... и за кфалификацийте няма да ни викат :D
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

И само гледам как прословутия Бербатов само му се дига Самочуствието нищо друго. Това е той... едно ДЪРВО
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Изображение
XpucTo
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от XpucTo »

Като се махнат пък ще цъфнем и вържем.
Изображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

XpucTo написа:Като се махнат пък ще цъфнем и вържем.
Абе поне да е някой, който се раздава... не мога да го гледам тоя!Ега не излезне от Манчестър - цел живот там да се крие!Не ми пука там дали ще вкарва или ще мре, просто да се махне от националния ни отбор - влияе зле на младите и заради него не им се дава шанс...
Andres_Messi

Мнение от Andres_Messi »

Да ги махне Пламен Марков Бе!Да го видим тогава дали ще измъква и Х-са!

Какъв е смисала Мартин и Бербатов да играят за националният обтор като виждат какъв е трениора какво е парвенството!Няма да си играят за ман4естър Утд и Сити ами ще си късът нервите тука!Ако си трениор и даде6 30 мил паунда и след 2 3 седмици наи скъпия ти футболист се контузи в квалификационна среща какво ще правиш :?:

Мартин днес симулира контузия!Бербатов не игра.....а и трениора е такава пу..а 4е нямам думи.......
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER Изображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Повярвай ми, ако имам шанс някога да играя за който и да е национален отбор(имам предвид 1-ви, 2-ри, аматьорски и т.н.) ще се скъсам та, ако трябва и самолетния билет до Грузия ще си платя... и не намесвай Марто при Дебелата Берта.Той винаги се раздава, колкото може - толкова!А тоя е всепризнат мързел!Още треньора му в Леверкузен му го каза!
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Трагедия слаб отбор, по добре да си стоят тука и да не ходят да се излагат, но далеч по трагично е когато не можеш да преодолееш квалификационен цикъл поне с квалификации се дига престижа на дадена страна като се класира а ние сме от зле та на по зле скоро отборчета като Люксембург, Фарьорските Острови ще ни взимат равен и ще се радваме на по 1 точка от тях това е нямам какво повече да кажа ... :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Andres_Messi

Мнение от Andres_Messi »

MoNteSo написа:Повярвай ми, ако имам шанс някога да играя за който и да е национален отбор(имам предвид 1-ви, 2-ри, аматьорски и т.н.) ще се скъсам та, ако трябва и самолетния билет до Грузия ще си платя... и не намесвай Марто при Дебелата Берта.Той винаги се раздава, колкото може - толкова!А тоя е всепризнат мързел!Още треньора му в Леверкузен му го каза!

Ако те вземат в Барселона,за 30 милиона!Идва ти квалификация!Парвенството ти е под нулата..нац.трениор е......Клубния трениор ти казва да не рискуваш в ма4а!

Как ще играеш в ма4а България - ГРУЗИЯ ?
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Andres_Messi написа:
MoNteSo написа:Повярвай ми, ако имам шанс някога да играя за който и да е национален отбор(имам предвид 1-ви, 2-ри, аматьорски и т.н.) ще се скъсам та, ако трябва и самолетния билет до Грузия ще си платя... и не намесвай Марто при Дебелата Берта.Той винаги се раздава, колкото може - толкова!А тоя е всепризнат мързел!Още треньора му в Леверкузен му го каза!

Ако те вземат в Барселона,за 30 милиона!Идва ти квалификация!Парвенството ти е под нулата..нац.трениор е......Клубния трениор ти казва да не рискуваш в ма4а!

Как ще играеш в ма4а България - ГРУЗИЯ ?
Мамка му, ще изора терена и ще си изплюя и втрешностите, ако трябва.
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Да, а другите куци коне около теб не могат една топка да спрът като хората и зареди твоята известност и всепризнатост и тяхната некадърност ти го отнасяш. Разберете го, че Бербатов е НЕЗАМЕНИМ!!! Ако щете и на куц крак да е, той винаги държи поне двама защитника. А той като единствен нападател ако му се лепнат и трима няма шанс просто. Аз просто питам, защо Стенли продължава да играе след като просто не става от 3 години. Защо не играе Данчо Тодоров, Михаил Венков в защита които са в много добра форма сега. Просто вътрешното първенство е трагично. Вижте, грузинците от Динамо Тбилиси как са подготвени физически. Та те 92 минута бягаха като туко що започнали. Бербатов сам не може да бие Грузия ако ще и да е супермен. Не може той като нападател да не получава ни една топка, а вторият водещ се офанзивен футболист да е на !!!!!!30!!!!! метра зад него в повечето атаки. ''Златния талант'' Ивелин Попов който на 23 г. си остава голям талант, а вече трябваше да е на съвсем друго ниво, играе за себе си и трансфер. Както и Благой Георгиев, не му се играе в Славия и се напъва наистина в националния.
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”