ultras_libery написа:Дивак,яж ми ***
!!!Комплексар си ти,не аз!!!
1.Не аз съм форумен герой
2.Не аз се правя,че съм тренирал 100 спорта (тренирам спортна стрелба ако тва ебе някой)
3.Не аз се заяждам с всеки срещнат из форумите
4.НЕ АЗ СЪМ МУХЛЬО!!!
Така,че СЕЛСКИ стой си зад компа и си мълчи,щото утре някой ще те срещне и ще се насереш.
1. Добре бе, говорих да се срещна с мОнТеСо готиния ... ама не ми е писал нито тук нито в скайп. Почти всяка седмица съм на Герена, дават ме по телевизорО ... познават ме доста хора от форума на Дата.БГ
2. Вмомента тренирам волейбол и успоредно с него футбол за кварталното междуучилищно по футбол, после спирам с футбола
3. Заяждам се, специално тук, защото вие помните 'Дивака' с лошо и храните като копелета . Определено на моменти има неща които и на мен не ми харесват и си изразявам мнението по-особено - директен съм .
4. Ако 'МУХЛЬО' у ваше село значи човек с мухъл по себе си, значи определено не съм, но виж под мишниците на майка ти - тя е мухльо
Така че, столичанино моля те, посещавай мачовете на Ботяффф с мама и тати за ръка и моля те недей да ми спориш че си нещо повече от мен . И можеш спокойно да си завреш спортната стрелба в гъзО
MoNteSo написа:Ka3aK написа:MoNteSo написа:
На 15 е.
И не питай кви са му пропорциите... точно той, че говори за пропорции и кюфтета
тъп дивак, тъп!
Хуйо, очаквам ти 'осмеляването' да ми пишеш в скайп и както ти ми обеща 'Да ме намериш къде уча и т.н.' . Чакам да ме намериш, да видим в какво ще си ходиш ..
С градския транспорт!
Да, може. Ако отива директно до "Пирогов" защо не - и без тва много по стойностни хора от теб ще имат нужда от лекарска помощ с линейка
( да чукам на дърво да няма такива )