Игра: Разказ

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
MrDeqn

Re: Игра: Разказ

Мнение от MrDeqn »

Много ми е чудно защо все търсиш косурите на хората?
Един път няма да вържеш свестен разговор. Винаги се заяждаш... че ти си човека без грешка как...
А София е село заради селяните . Всички от пложифф и варна и провинцията като си се приберат и няма да е село
Добре те са ти виновни. Значи като говори на мьеко е селянин нали. А ние с НАШИО Шопски правоговор.. край ние сме граждани. Селяни ама 100% са им по чисти градовете от София.
ultras_libery

Мнение от ultras_libery »

Дивак,яж ми *** :hi: !!!Комплексар си ти,не аз!!!
1.Не аз съм форумен герой
2.Не аз се правя,че съм тренирал 100 спорта (тренирам спортна стрелба ако тва ебе някой)
3.Не аз се заяждам с всеки срещнат из форумите
4.НЕ АЗ СЪМ МУХЛЬО!!!
Така,че СЕЛСКИ стой си зад компа и си мълчи,щото утре някой ще те срещне и ще се насереш.
Ka3aK

Мнение от Ka3aK »

ultras_libery написа:Дивак,яж ми *** :hi: !!!Комплексар си ти,не аз!!!
1.Не аз съм форумен герой
2.Не аз се правя,че съм тренирал 100 спорта (тренирам спортна стрелба ако тва ебе някой)
3.Не аз се заяждам с всеки срещнат из форумите
4.НЕ АЗ СЪМ МУХЛЬО!!!
Така,че СЕЛСКИ стой си зад компа и си мълчи,щото утре някой ще те срещне и ще се насереш.
1. Добре бе, говорих да се срещна с мОнТеСо готиния ... ама не ми е писал нито тук нито в скайп. Почти всяка седмица съм на Герена, дават ме по телевизорО ... познават ме доста хора от форума на Дата.БГ
2. Вмомента тренирам волейбол и успоредно с него футбол за кварталното междуучилищно по футбол, после спирам с футбола
3. Заяждам се, специално тук, защото вие помните 'Дивака' с лошо и храните като копелета . Определено на моменти има неща които и на мен не ми харесват и си изразявам мнението по-особено - директен съм .
4. Ако 'МУХЛЬО' у ваше село значи човек с мухъл по себе си, значи определено не съм, но виж под мишниците на майка ти - тя е мухльо

Така че, столичанино моля те, посещавай мачовете на Ботяффф с мама и тати за ръка и моля те недей да ми спориш че си нещо повече от мен . И можеш спокойно да си завреш спортната стрелба в гъзО :)

MoNteSo написа:
Ka3aK написа:
MoNteSo написа:
На 15 е.
И не питай кви са му пропорциите... точно той, че говори за пропорции и кюфтета :whew: :shake: тъп дивак, тъп!
Хуйо, очаквам ти 'осмеляването' да ми пишеш в скайп и както ти ми обеща 'Да ме намериш къде уча и т.н.' . Чакам да ме намериш, да видим в какво ще си ходиш ..
С градския транспорт!
Да, може. Ако отива директно до "Пирогов" защо не - и без тва много по стойностни хора от теб ще имат нужда от лекарска помощ с линейка ( да чукам на дърво да няма такива )
ultras_libery

Ако докажеш по някакъв начин,че си нещо повече от мен-добре.Но това няма как да стане.Щом още мислиш,че Пловдив е село,ела и ще си говорим пак ;)
Драги мухльо
А и ако не беше коплексар нямаше да си правиш 37459254 рега във форума
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Ама никой не се сеща да заключи темата.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

MrDeqn написа:Ама никой не се сеща да заключи темата.
За да се оспами друга ли :^) .Друго трябва да се направи(което е правено де) ма нещо май имаме две правила на форума, за едните от които аз не ги знам :S :wasntme:
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

2.4. Псуването и ругаенето не се толерира, нито обидите на етническа, верска или расова основа към други потребители.
2.5. Постоянните и методични нападки, тънки намеци, ехидни отговори и въобще грубото отношение към определен потребител не се приемат.

Ми тогава защо никой не ги предприема. Ако бях аз мод или ще имаше някакво наказание или темата ще бъде заключена. А следващата такава изтрита. Така че....
Ka3aK

Мнение от Ka3aK »

ultras_libery написа:Ако докажеш по някакъв начин,че си нещо повече от мен-добре.Но това няма как да стане.Щом още мислиш,че Пловдив е село,ела и ще си говорим пак ;)
Драги мухльо
А и ако не беше коплексар нямаше да си правиш 37459254 рега във форума
Правя си регове, защото пускайки нормален пост, IvanMladenov, MuStAfa или някой от другите ПЕС-Чорбо-турбогъзари се включват, провокират и при мой отговор, редактират съобщението ми,а после се гаврят допълнително, а после банват или трият. Сега се бях регнал само за да чета, ама постнах нещо някъде и някой веднага захапа да храни . Казвам ви - като ви е страх от мечки не ходете в гората . От теб съм повече със сигурност, не си ми на нищо, особено като си на 13 години (по спомен от чата в скайп). Просто както казват 'мъдрите' хора - по-умния отстъпва - затрай си и ме остави, нали съм тъпия ? Аз си имам лично отношение към тази 'мъдрост', за тва досега не съм отстъпил, иначе повярвай ми, щях ...
ultras_libery

КАКВОООООО....Кога съм си чатил с теб...даже не ти знам скайпа!!!
П.П. Спирам със спора!!!
Ka3aK

Мнение от Ka3aK »

ultras_libery написа:КАКВОООООО....Кога съм си чатил с теб...даже не ти знам скайпа!!!
П.П. Спирам със спора!!!
90% съм сигурен, че ти си bpfcpd или квото там беше, дето един път имах скрийн от профила на АйПи-то ти в тоя форум и беше писал с поне 3 ника

ultras_libery написа:П.П. Спирам със спора!!!
е тука вече ме отрепа .. :D После ми викал комплексар :D :D
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Прави умното за разлика от теб,а ти си личиш,че явно живеш само с това да спориш и да псуваш като хамалин.Ама то тва си и твой проблем,по-добре спри и не разваляй настроентито на другите с комплексироноста си.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

драги ми дивак,
мога да те уверя, че нито веднъж не съм едитвал мнение в този форум. Единствените действия, които правя аз, са бан и заключване. А като пишеш глупости, защо да не ти се едитват постовете, кво, тряя целия форум да ти чете глупостите?
Изображение
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Дивчо е национално богатство. По-малоумна плюмка няма просто. И след предстоящия бан, ако още някой му го махне, ще трябва да говорим много сериозно.
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Хаха ама " Разказа" стана интересен все пак :D :D :D
ultras_libery

Нямам общо с бпфкплд...Ако има начин да го докажа,ще го направя!!!
П.П. Някой да разчисти темата!
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”