Лято 2007
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Лято 2007
Лятото дойде, всеки да казва къде ще почива
Аз ще хода в Китен в хотел "Енерджи" близо до Южния плаж, хотела е 2 звезди, но изглежда супер... ще седим най-вероятно 10 дена с наще Преди морето ще хода на село от 25-ти юни до 15-ти юли Там ще си прекарам също добре, секи ден ще хода до баничарницата ще хода на рекичката, некое маце туй онуй... ще се грижа за градинката (nod) и т.н., останалото време ще е каране на колело по цял ден /кинце, паркур.../ така че ваканцията ще е приятна
Аз ще хода в Китен в хотел "Енерджи" близо до Южния плаж, хотела е 2 звезди, но изглежда супер... ще седим най-вероятно 10 дена с наще Преди морето ще хода на село от 25-ти юни до 15-ти юли Там ще си прекарам също добре, секи ден ще хода до баничарницата ще хода на рекичката, некое маце туй онуй... ще се грижа за градинката (nod) и т.н., останалото време ще е каране на колело по цял ден /кинце, паркур.../ така че ваканцията ще е приятна
Последно промяна от SpEedBreakEr на 21 Юни 2007 19:19, променено общо 2 пъти.
-
- BFL Team™
Re: Лято 2007
Еми като свърша на 30-ти тоест на 29-ти, понеже 30-ти е събота с няколко приятелчета ще ходим в Албена, ще пренощуваме на плажа, естествено ще свалим някоя друга рускиня, германка и тн и на 30-ти вечерта се прибираме. След това на 1-ви си почивам и най-вероятно на 2-ри Юли почвам работа в Албена. На ден ще работя по 7 часа, като на месец ще ми се плаща 400лв(тъй като съм малко с връзки). Понеже и други мои приятели съм ги уредил през останалото време само ще забиваме туристките. И понеже уча журналистика(предимно спортна) в края на Август до 10-ти Септември съм на стаж в Тв Добруджа.
Аз ще си седя в къщи и няма нито плаж нито море докато пия тия хапчета за сърцето,щото заради тях нетрябва да седя на слънце,пък камо ли море или плаж... Евентуално може да направя нещо ново за игрите ,докато другите са на почивка (лица,миниекипи,знамена и т.н.)
Приятна ваканцияvili4kata написа:Аз ще си седя вкъщи.
бе излизайте бе , у ред ли сте?!
а по биричка, а по футболче, разходка т'фа-онова, все някаде:)
ми да, аз ако седя цяла ваканция ше полудея...LS1914 написа:бе излизайте бе , у ред ли сте?!
къв телефон ти зеха ? На мене ше ми зимат нов(Motorola L7) ако вляза в хубаво даскало щот сегашния дръгел(Siemens AX72) не мога да го търпа А по темата - сигурно ше хода нан море на Росенец или ако вляза в хубаво даскало втора награда - че одим в НорвегияNaycho_Naychev написа:Аз се отказах от 1 седмица на Златните, за да ми купят телефон + 2 гб карта, но си заслужава
То и на басейна в града е все същото
-
- BFL Team™
Па там не е ли много студено. И май сега няма нощ.nicks написа:че одим в Норвегия
-
- Обратна връзка:
да бе, не ти ли е малко горещичко? То хубаво, че морето тука да хоим са разхлаждаме амаBaldessarini написа:Ае тука в Бургас си е най-добре...
-
Ти нормален ли си бе олигофрен!Цял ден във вас ще стоиш.Я излез малко на въздух,зарибявай путките,ала-бала,цял ден пред компа ще ми стои.vili4kata написа:Не знам колко ще бъде приятна, защото по цял ден висна в нас и няма какво да правя, затова седя пред компютъра...SpEedBreakEr написа:Приятна ваканцияvili4kata написа:Аз ще си седя вкъщи.
мн ясно накъде без техXtCrAvE написа:зарибявай путките,ала-бала
Снощи спах с едни приятелчета на хижа Здравец и поне 200 пъти стигнахме до заключението ,че без жени не се живее ! Ама то на всяка и е ясно,какво ще стане ако я заведеш на над 1200м надморска височинаа ,в някое хотелче или вила и сте сами Затва повечето не се навиват ,ма ко да ги праиш - то жена,то пущиняк
Баси и аз исках нов тел в замяна на море ама наще дори в замяна нещат ! Явно ше съм си с тая тухла Бахти родителите...Naycho_Naychev написа:Аз се отказах от 1 седмица на Златните, за да ми купят телефон + 2 гб карта, но си заслужава
То и на басейна в града е все същото
Пич,парите не разтът по дърветата Иди си изкарай пари и след тва ги дай толкова много накуп за някъв телефон ...
на морето щях да изхарча повече ! не го ли осъзнааш ??[BFL]Mancho_United написа:Пич,парите не разтът по дърветата Иди си изкарай пари и след тва ги дай толкова много накуп за някъв телефон ...