NBA 2k9 Дискусии

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Becks

Re: NBA 2k9 Дискусии

Мнение от Becks »

Играта е много дива 8) За жалост ми тръгва само на Medium и Low без да ми насича въпреки че покривам изискванията
Изображение
creAtive

Мнение от creAtive »

Като я гледам ,маи няма да ми тръгне
Snoop DoG-iZle

Мнение от Snoop DoG-iZle »

Любовта е странно нещо :rofl:

Изображение

Изображение

Изображение

Щракни върху снимката за пълен размер ;)
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

кво праат Тим Дънкан и Кевин Гарнет в Лейкърс???? Assosiation 2.0?
Изображение
Snoop DoG-iZle

IvanMladenov написа:кво праат Тим Дънкан и Кевин Гарнет в Лейкърс???? Assosiation 2.0?
Обичат се, не виждаш ли :giggle:

Иначе си разръчках малко съставите, да е по-интересно.
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Ами аз си я свалих и останах много разочарован от нея.Очаквах тази година,след като ЕА обявиха,че няма да правят НБА за компютър 2к9 да направят по-добра дори и от тази на ЕА,ако беше излязла. Играх НБА 09 на ЕА за Плейстейшън 3 - разкошна е.Дано догодина ЕА да направят НБА за компютър. :)
Изображение
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

elit_sofia написа:Ами аз си я свалих и останах много разочарован от нея.Очаквах тази година,след като ЕА обявиха,че няма да правят НБА за компютър 2к9 да направят по-добра дори и от тази на ЕА,ако беше излязла. Играх НБА 09 на ЕА за Плейстейшън 3 - разкошна е.Дано догодина ЕА да направят НБА за компютър. :)
дано не, защото шибаняците от ЕА правят само портове от PS2....

А иначе, Снууп, тва с разместването даже е много тъпо, аз предпочитам както са си, защото е по-реално, а и без това Лейкърс са невероятен отбор с дефаулт ростерите. И въпреки тва ги бия :P
Изображение
Snoop DoG-iZle

IvanMladenov написа:А иначе, Снууп, тва с разместването даже е много тъпо, аз предпочитам както са си, защото е по-реално, а и без това Лейкърс са невероятен отбор с дефаулт ростерите. И въпреки тва ги бия :P
На коя трудност играеш ?
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

Snoop DoG-iZle написа:
IvanMladenov написа:А иначе, Снууп, тва с разместването даже е много тъпо, аз предпочитам както са си, защото е по-реално, а и без това Лейкърс са невероятен отбор с дефаулт ростерите. И въпреки тва ги бия :P
На коя трудност играеш ?
след Pro, мисля че беше All-Star, ма не съм сигурен.
Изображение
Jawor

Мнение от Jawor »

Хора, кажете как е написано в контролите на играта за бързо бягане (спринта),че нещо не мога да го схвана.Другите си ги нагласих и ми остана само бягането а не мога да го открия къде е :^) че така без забивки е тъпо :shake:
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Доста я прехвалиха тая игра но освен впечетляваща графика на моменти и някоя друга по плавна анимация друго няма !
Анимирането на някои движения е меко казано смешно , особено лицевите анимации ме скъсаха от смях . Поредния Американски боклук, много лъскава опаковка но като я отвориш едно голямо ако .
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Re:

Мнение от IvanMladenov »

AntrAcsA написа:Доста я прехвалиха тая игра но освен впечетляваща графика на моменти и някоя друга по плавна анимация друго няма !
Анимирането на някои движения е меко казано смешно , особено лицевите анимации ме скъсаха от смях . Поредния Американски боклук, много лъскава опаковка но като я отвориш едно голямо ако .
асене, не мога да се съглася. Според мен тази игра, откъдето и да погледнеш е най-добрата баскетболна на пазара (другите са NBA 09 и NBA Live 09, второто на ЕА, мисля че си знаеш за тях). Вярно е, че има някои проблеми, но като цяло наистина пресъздава добре баскетбола. Аз лично го гледам и разбирам от тактики, и наистина си личи кога ползват дадена тактика. Сега за анимациите съм съгласен, но графиката като визия, и играта като геймплей е повече от добре, особено като се има предвид конкуренцията.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”