xbox360 или PS3 ?!

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
Levski_forever
BFL Team™

xbox360 или PS3 ?!

Мнение от Levski_forever »

Решил съм да си взимам конзола,за да плейкам новата фифа, но не мога да реша коя от тия двете ...та какво ще препоръчате вие...?! Вярно, че ако взема ps3 ще трябва да дам още 130лв, за да купя играта (FIFA 09), но заслужава ли си ?!..
Изображение
maniakapetko

Re: xbox360 или PS3 ?!

Мнение от maniakapetko »

За България XBox 360 е много по-добрия вариант.По-евтина,може да се хакне и да се играят игри теглени от нета.Качеството на конзолата е доста добро.Повечето хитови игри излизат и за двете конзоли,(но в повечето случайи излизат и само за Xbox,то Сони разчитат и сега да си правят игри от техни стари поредици и доста от игрите им са минали през всичките им конзоли и са се поизтъркали)но в някои случаи XBox версиите са малко или доста по-хубави.А и XBox от това,което чета навсякъде бие PS3,по продажби.Аз бих си взел XBox 360 и сигурно скоро,ще го направя,за това ти го препоръчвам.A с Сони напоследък,каквато и нова версия да искарат за firmware си е някъв бъгав и бъгва конзолата постояно.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
ultras_libery

Мнение от ultras_libery »

http://www.gametrailers.com/player/39882.html
аз ще си взимам хбох първо щото ще излезе доста по-евтино,второ щото ще мога да си качвам игрите на ДВД и да си играя така и трето щото няма смисълд а си оправям компа
като ще излезе на същата цена хбоха!Но не ти препоръчвам псп ;) (специално за фифа говоря)
napster

Мнение от napster »

Безсмислена тема. Естествено, че PlayStation3. Да не говорим, че ако ще си играеш ФИФА онлайн, няма да ти се налага да плащаш годишно по 100лв.

Всъщност ако не искаш да си купуваш игрите, да си играеш пиратски, вземи си 360. Ще те уредя и с хакване. Излизат повече игри за 360, но пак не са толкова качествени като тези на PS3. Примери: Metal Gear Solid 4, Gran Turismo, LittleBigPlanet и още и още... Но ти си избираш.

А иначе аз си чакам моя 360 да ми се върне от сервиз, което ми напомни да ти кажа, че 360 има един проблем който може да ти се появи по всякое време. И ако е след гаранцията става кофти... (както моя случай) Докато PS3-та ти държи доста.
Изображение
ultras_libery

Какъв е проблема?И колко излиза г/д да се хакне,че скоро ще си взимам.
napster

Мнение от napster »

ultras_libery написа:Какъв е проблема?И колко излиза г/д да се хакне,че скоро ще си взимам.
RROD. 300лв.
Изображение
napster

Мнение от napster »

Да го ръгам с пръчка ли сега?
Изображение
ultras_libery

Имаше и друго-увиха го за 25мин.(включен) в две кърпи след това ги махнаха и го държаха 15мин. изключен :D
А в тва според мен тоя или го мързи да стане или няма да се вижда ако стане,не е до пръчката.
napster

Мнение от napster »

ultras_libery написа:Имаше и друго-увиха го за 25мин.(включен) в две кърпи след това ги махнаха и го държаха 15мин. изключен :D
А в тва според мен тоя или го мързи да стане или няма да се вижда ако стане,не е до пръчката.
Това с кърпите беше първото, което ми хрумна и направих, но ефекта беше нулев.
Изображение
vgerov93

Мнение от vgerov93 »

Вземи си PS3 има по добро бъдеще ;) макар да е по-скъпо...Фифа е за PS3, смисъл версията е най добрата за PS3,за XBOX е MADDEN NFL :wasntme:
w_rooney

Мнение от w_rooney »

Код за потвърждение: Избери целия код

PS3 е по-скъпият,но и по-надежният вариянт
. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Jawor

Мнение от Jawor »

Абе да питам тука има ли огромно значение на какъв телевизор ще играеш на ПС3.Питам понеже съм се решил да си взема един :) http://electronics.market.dir.bg/xoffer ... shop_id=18 на този телевизор няма ли да може да се играе ?
NaFteX

Мнение от NaFteX »

Хора които не са играли и двете едвали ще могат да дадат точна преценка кое е по добре.Та според мен в пъти по - добре е Хбокс 360.Първо - пиратски игри за ПС3 няма което значи че трябва да си купуваш а една по свяста игра е от 100лв нагоре.Второ - графиката е по лошо от тази на Хбокс.И Трето - джойстиците заминават по бързо и чете по бавно игрите.Преди 1-2 месеца си купих и аз от един човек от Варна.Носят му ги от Гърция и той ги хаква и ги продава.730 лв е готов хакнат и както си е целия комплект.Нямам никакви ядове върви си супер и съм адски доволен.Нета го пускаш и първия месец можеш безсплатно да играеш.А след това си купуваш една карта за 1 година не е мн скъпа 100лв.Не мисля че е мн за цяла година.Но има и една тънкост в най новите Хбокс 360 по често има са появява червена лампа което значи че иска рестарт и също така охлаждането не е мн хубаво.Затова ти препоръчвам ако решиш Хбокс 360 да си взимаш да го поръчаш от този човек.Ще ти дам данни и всичко.Засега нито веднъж не ми е правило проблеми и светсвало тази червена лампичка.А иначе за Фифата тази за ПС и за Хбокс са коренно различни като геймплий ,графика и мн други неща.Ако си купиш Хбокс пиши да напрайме една лига или клуб и да се събираме да играем там
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”