Nintendo Wii: Въпроси

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
MoNteSo

Nintendo Wii: Въпроси

Мнение от MoNteSo »

Май само във вашия форум не съм пускал тема, но ще се наложи и тук да помоля за помощ.Та:
MoNteSo написа:Отдавна съм мераклисал да си взема конзола, но винаги цените ме спират.Сега прочетох доста новини свързани с Wii и се впечатлих доста от тях.Най-вече от това, че е сравнително евтина ;) Разгледах и снимки на някои от по известните игри като PES, NBA, NHL и др. но от тях не останах кой знае колко впечатлен.Дали снимките лъжат, защото често ми се е случвало да не ми харесват и игри за PS(на снимки), а всъщност те да са уникални ? И другото, което е ще трябва ли качествен телевизор за да играя с кеф на конзолата ? Ако някой може да помага!
1912

Re: Nintendo Wii: Въпроси

Мнение от 1912 »

Естествено че скрийновете нямат нищо общо със изживяването от играта ;) Но специално футболните и баскетболните (донякъде) симулатори няма да ти харесат много,просто Wii е създадено за екшъни като Star Wars където боя с мечове е доста интересен.С две думи има смисъл да си вземеш Wii ако няма да играеш игри с мелета,или изчакай финансовата криза да натисне още малко Англия и си вземи Xbox360 или изчакай до Коледа за OnLive Microconsole ;)
napster

Мнение от napster »

1912 написа:...или изчакай до Коледа за OnLive Microconsole ;)
:D :D :D :D
Изображение
1912

Мнение от 1912 »

е кво яко ще е :D най-малкото че производителите на игри ще имат повод да вдигнат малко нивото,става въпрос например за НГ при Фифата и още по-добра графика при някои шутъри например ;)
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

wtf... така нареченият "уникален начин" на играене, не ми допада изобщо.Ще си взема xbox 360. Сигурно ще сбъркам(смисъл няма да ми е за първи път), ама проведените разговори най-вече с Napster ме карат да си мисля, че аз съм човек за xbox ;)
napster

Мнение от napster »

OnLive Microconsole - много шум за нищо. Изискването е мнооого добър интернет, да не говорим каква ще му е цената и че е предназначен предимно за американския пазар. Пък и един Xbox360 не е ли достатъчно евтин?
Щом имате пари да плащате за чудовищен интернет, защо да нямате пари за евтина конзола? 380лв. са много малко за next-gen. Губи се смисъла, да не говорим че дори и с интернет какъвто дават че ви трябва пак ще има лаг. Къде му е хубавото на това? Никаква логика... като излезе дори няма и да го пробвам.
Изображение
1912

Мнение от 1912 »

napster написа:OnLive Microconsole - много шум за нищо. Изискването е мнооого добър интернет, да не говорим каква ще му е цената и че е предназначен предимно за американския пазар. Пък и един Xbox360 не е ли достатъчно евтин?
Щом имате пари да плащате за чудовищен интернет, защо да нямате пари за евтина конзола? 380лв. са много малко за next-gen. Губи се смисъла, да не говорим че дори и с интернет какъвто дават че ви трябва пак ще има лаг. Къде му е хубавото на това? Никаква логика... като излезе дори няма и да го пробвам.
Донякъде си прав,цената се говори че ще е ниска,някъде към 60 до 100 долара и първите няколко месеца ще е в щатите,след това ще се пренесе в Европа,единственото изисквание е броадбанд интернет някъде към 1,5-2 мб. за компютър и 4-5 за ТВ.В момента много хора използват броадбанд с сравнително висока скорост ;) Единственото неудобство (само за българите) е че ще трябва да си купуваме игрите,но ще бъде доста по-евтино отколкото от магазин и ще има опция да се заплати за определен период от време (да кажем една година).Но нека не говорим преди да е излязло,но поне аз имам голями очаквания,надявам се да се оправдаят.
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

а аз пък четох, че OnLive по принцип ще върви не само на тази "микроконзола", ами и на PC. Естествено пак срещу някаква солидна сума.
Изображение
1912

Мнение от 1912 »

IvanMladenov написа:а аз пък четох, че OnLive по принцип ще върви не само на тази "микроконзола", ами и на PC. Естествено пак срещу някаква солидна сума.
сумата до колкото знам е еднаква за конзолата и за софтуера,а единствената разлика е че за РС ще може да се играе и със по-слаб нет :)
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Wii e около 450 , 500 лв. За тия пари може да си земеш Х-а
Wii не е некст ген конзола ;) по скоро има малко по добър хардуер от ПС 2 . Тя е конзола за маняци :) На практика е по скъпа от Х-а и няма нейните възможности ,но е най-продаваната конзола за 2008
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

AntrAcsA написа:Wii e около 450 , 500 лв. За тия пари може да си земеш Х-а
Wii не е некст ген конзола ;) по скоро има малко по добър хардуер от ПС 2 . Тя е конзола за маняци :) На практика е по скъпа от Х-а и няма нейните възможности ,но е най-продаваната конзола за 2008
Не искам да споря, но си в грешка.Оня ден четох статия, че x360 е разбил конкуренцията на PS3 и Wii по продажби и въпреки финансовата криза от Microsoft са отчели най-големите си печалби спрямо конзолите :blush:
napster

Мнение от napster »

Това е доста относително. Не във всяка държава е едно и също положението.
Изображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

napster написа:Това е доста относително. Не във всяка държава е едно и също положението.
Не съм убеден, но мисля, че се говори като цяло продадени бройки, а не специално за САЩ, Китай или некоя друга държава.
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

MoNteSo написа:
Не искам да споря, но си в грешка.Оня ден четох статия, че x360 е разбил конкуренцията на PS3 и Wii по продажби и въпреки финансовата криза от Microsoft са отчели най-големите си печалби спрямо конзолите :blush:
Всъщност ти си в грешка :wasntme: На световното изложение Е3 2008 имаше статискика и точно Wii беше най-продавана конзола . Дори бях направил шот на едно видео кадето имаше графика със цифри . До сега го търсих в РС-то си но не го намерих , явно съм го изтрил . Но все пак чичо гуугле казва същото ;) Има сума статии по този въпрос.
Изображение
или пък тук : http://forum.pcvsconsole.com/viewthread.php?tid=11067
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

AntrAcsA написа:
MoNteSo написа:
Всъщност ти си в грешка :wasntme: На световното изложение Е3 2008 имаше статискика и точно Wii беше най-продавана конзола . Дори бях направил шот на едно видео кадето имаше графика със цифри . До сега го търсих в РС-то си но не го намерих , явно съм го изтрил . Но все пак чичо гуугле казва същото ;) Има сума статии по този въпрос.
Изображение
или пък тук : http://forum.pcvsconsole.com/viewthread.php?tid=11067
Това, което аз четох беше от kaldata и сега виждам, че там пише "Най-продавана конзола за САЩ", така че до някъде съм в грешка.
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Ами пак не се връзва , защото : http://forum.pcvsconsole.com/viewthread.php?tid=11067
Това е точно за САЩ ;)
Изображение
Х-а се харчи най - много в бедни държави като България. Може да си се подвел ,че тук всеки ,който реши да си зима конзола се насочва към Хбокс 360 ,имено защото е най-евтин и защото може да се хаква за да се играят пиратски игри . Да но на запад и в повечето държави не е така .
Но както и да е . Ставаше въпрос за wii . Конзолата хардуерно не е нищо особено но е адски зарибяваща. Ако ми се отдаде възможност бих поцъкал без съмнение. Дори пак в WENB обевиха ,че ПЕС 2009 за wii е най-добрия ПЕС правен за последните 2 години.
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Защо ли се обадих :o
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”