Шампионска Лига - Урните за жребия от груповата фаза

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
TiberiuM

Re: Шампионска Лига - Урните за жребия от груповата фаза

Мнение от TiberiuM »

Ооо наясно съм че Жилина не е случаен отбор но все пак по добре от колкото Борусия с които се разминахме на косъм :whew:
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Нещо всички замлъкнаха след доброто представяне на БАТЕ Борисов в Шампионската Лига :rofl: Питам се аз къде са тъпите журналя и пристрастени фенчета дето разправяха че едва ли не БАТЕ ще бъде прегазен в ШЛ с 30 гола :rofl: Е какво стана ? Питам Аз! Никои наш отбор няма шанс да постигне това което постигнаха отборите - съперници в ЕКТ аи със здраве ще видим какво ще стане на лято ... :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Естествено! БАТЕ е гигант!

Как се успокояват левскарите... чак да ми се досмее. Факта е че два петоразрядни отбора ви отнесоха като куцо пиле домат.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

ochko написа:Естествено! БАТЕ е гигант!

Как се успокояват левскарите... чак да ми се досмее. Факта е че два петоразрядни отбора ви отнесоха като куцо пиле домат.
Каквото и да си кажем БАТЕ не е толкова слаб отбор колкото изглежда играха на прилично ниво в лигата 8)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.

Изображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Това, че Стоилов се беше вкарал в някъв филм и се опитваше да надиграва такива грандове(нещо, което и до днес не мога да си обясня) не означава, че БАТЕ са силен отбор.И вие да се бранехте като тех и вие щяхте да земете поне 1 точка.Въпроса е, че по-слаб отбор в 3-тия квалификационен кръг не се беше падал на български тим от както се помня!То не беха турци, то не беха шведи, чехи... Айде те да те бият няма нищо срамно, ама тия анонимници, които само феновете на еврофутбол ги знаеха :o Гледах мача със Зенит в който взеха 1 точка.Е имах чувството, че Господ спъваше руснаците за да не могат да вкарат...
Ма майната му, тия са история.Това надали ще се повтори скоро.Сега на дневен ред е националния треньор или по-скоро липсата му ;)
The_Game_Beroeca

Мнение от The_Game_Beroeca »

бе оставете ги тея Бате аз много се изкефих тогава на играта на Черно море те игрха като шампиони и срещу 2-3 пъти по силен опонент от Бате Щутгарт ! Кажете нещо за тях?
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

И мене ме беше много яд за Черно Море ... играха много добре и в края се изложиха и то по един и същ начин в 2та мача.
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Ммм погледнете головете на Черно Море в Щутгарт... няма такива случайности.Играха добре - ДА, ама толкова хваление им хвърлихте :whew:
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Ти пък случайности,но голове нали!? Отбора игра много добре и в двата мача просто не му достига късмет в Германия. ;) Аз лично бях на мача в София,след това говорих с някои от играчите и казаха,че просто според тях още не са достигнали до нивото на тея отбори. ;)
Изображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

elit_sofia написа:Ти пък случайности,но голове нали!? Отбора игра много добре и в двата мача просто не му достига късмет в Германия. ;) Аз лично бях на мача в София,след това говорих с някои от играчите и казаха,че просто според тях още не са достигнали до нивото на тея отбори. ;)
Какво не им е достигнало в Германия ?
Виж изпълнението на Леман при първия гол, което впрочем го въртяха сумати време по Евроспорт - http://www.vbox7.com/play:b4c7a3f9
А за втория гол се извинявам.Това си е стил Алекс, сбъркал съм го с един гол с глава на метър пред голлинията след ебати разбъркването, но както и да е.Айде спирам да пиша, не си заслужава толкова редове за тоя мач ;)
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

MoNteSo написа:
elit_sofia написа:Ти пък случайности,но голове нали!? Отбора игра много добре и в двата мача просто не му достига късмет в Германия. ;) Аз лично бях на мача в София,след това говорих с някои от играчите и казаха,че просто според тях още не са достигнали до нивото на тея отбори. ;)
Какво не им е достигнало в Германия ?
Виж изпълнението на Леман при първия гол, което впрочем го въртяха сумати време по Евроспорт - http://www.vbox7.com/play:b4c7a3f9
А за втория гол се извинявам.Това си е стил Алекс, сбъркал съм го с един гол с глава на метър пред голлинията след ебати разбъркването, но както и да е.Айде спирам да пиша, не си заслужава толкова редове за тоя мач ;)

Нали знаеш какво каза Йенс Леман преди мача.Цитирам:"Отбори от класата на Черно Море не трябва да са в този турнир,защото свалят неговото ниво".Стана нещо като,че БОГ си връща,незнам.
Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Еми явно не сме за там ще видим тая година 6 - те отбора какво ще направят ... аз смятам че шансовете за Лига Европа са големи за Шампионска Лига нямаме отбор който и да е той както и да се казва!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”