ИНТЕРЕСНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
kris_jotov

ИНТЕРЕСНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

Мнение от kris_jotov »

Здравейте!
Както знаете след една година през 2010 е Световното първенство по футбол. Това доста събуди интереса на мен и приятелите ми към изданието World Cup 2006. Проблема е, че вече тя е поостаряла. Като например соундракувете и самите отбори (съставите ми).
ПРЕДЛОЖЕНИЕТО: Знаем, че работата на BFL Team е да вкарва БГ първенството в любимата игра- FIFA. Но защо пък да не си направят труда малко да поосвежат FIFA WC 2006. :wasntme: Да направят сегашните състави, да усвежат малко менюто , да вкарат малко по-нови песни...
Няма да ревем за графиката! Може малко българския състав да го направят по-добре (от страна на графиката)...
Мисля, че това би било добре. Незнам дали ще бъде много трудно, но се съмнявам и че ще е лесно. :wasntme: .
Е това беше,
надявам се "мечтата" :D ми да се сбъдне. Аз лично мисля, че е много добра идея. Но всичко е както вие решите. Все пак е отпускарски сезон :D
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: ИНТЕРЕСНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

Мнение от DoMiNaToR »

Защо просто не изчакаш FIFA World Cup 10?!
kris_jotov

Мнение от kris_jotov »

Ами заради 2 неща. Класик съм си! И защото не съм сигурен колко WC 10 ще ми тръгне или ако ми тръгне колко добре ще ми върви. :S
napster

Мнение от napster »

Заради такива единични случай никой няма да направи нищо. Ако ти се играе купи си хардуеър, така или иначе не плащаш играта, с парите от стойността й можеш да си ъпгрейднеш компа и да я играеш.
Изображение
nikstein

Мнение от nikstein »

А кога се очаква да излезе FIFA World Cup 2010 ? Има ли официален сайт ?
Изображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

nikstein написа:А кога се очаква да излезе FIFA World Cup 2010 ? Има ли официален сайт ?
Изобщо ще има ли такава игра ?
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”