Отбори:Manchester United,Barcelona,Chelsea,Aresenal;
Играчи:Peter Schmeichel,Edwin Van Der Sar,Petr Cech,Gianlungi Buffon,Victor Valdes,Cristiano Ronaldo,Wayen Rooney,Dimitar Berbatov,Rio Ferdinand,Nemanja Vidic;
Кои са вашите любими футболисти и отбори ?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Re: Кои са вашите любими футболисти и отбори ?
Вас не мога да ви разбера - фен на Ман Юнайтед, Челси и Арсенал. Това е като да си и за ЦСКА и за Левски даже и за Литекс ... Когато играят Челси и Арсенал за кой си? За съдията може биrussko написа:Отбори:Manchester United,Barcelona,Chelsea,Aresenal;
Играчи:Peter Schmeichel,Edwin Van Der Sar,Petr Cech,Gianlungi Buffon,Victor Valdes,Cristiano Ronaldo,Wayen Rooney,Dimitar Berbatov,Rio Ferdinand,Nemanja Vidic;

Иначе аз съм фен на 5 отбора (не са врагове

-
Щото Ливърпул и Нотингам са 1ви приятели
Едно време когато Нотингам са били сред най-силните в Англия тея отбори са се мразили колкото Арсенал и Тотнъм.

-
Да прав си, но правиш ли си сметка преди колко години Нотингам са били във Висшата лига - но има и едно нещо. На един мой приятел един от любимите му отбори е Херта Берлин - попитах го какво знае за отбора, имена на играчи. Той ми каза само Андрей Воронин и нашия Домовчийски. Обаче аз за тези мои любими пет клуба знам много неща - играчи (едно от най-важните), химн, година на създаване ... Друг мой приятел само да кажа е фен на Челси - попитах го дали знае колко шампионски титли има отбора и му казах - 3, а той "бе дабе да!". Такаче аз поне знам много неща за любимите си отбори и постоянно следя резултати, класирания и т.н. ... Не напразно съм си ги избрал 

-
ЛИТЕКС , Дока Мадурейра