Спешно ми трябват комбинацийте на FIFA 07

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
Davidcho

Спешно ми трябват комбинацийте на FIFA 07

Мнение от Davidcho »

Моля ви,дайте ми комбинацийте на FIFA 07 .
Благодария предаврително!!!
Изображение

Изображение

Изображение
Gosh0

Re: Спешно ми трябват комбинацийте на FIFA 07

Мнение от Gosh0 »

- написа:Ето аз ще пейстна едни трикчета не съм ги писал аз просто си ги копирах имаше една такава подобна тема ии ето ги
Финтове:
1 финт :: Shift + нагоре, надолу
2 финт :: Shift + надолу, нагоре
3 финт :: Shift + назад, надолу(нагоре), напред
4 финт :: Shift + напред, надолу(нагоре), назад
5 финт :: Shift + назад, напред, надолу(нагоре)
6 финт :: Shift
7 финт :: C
8 финт :: D,S (само в половината на противника)
9 финт :: A,S (само в собствената половина)
Скоро очаквайте още ...

Пряк-свободни:
1. изпълняване на статичното положените по земя :: Задържате "Q" без да го пускате и вече определяте силата на удъра с "D"
2. Появяване на асистент :: Натискате "С"
3. Движене на асистент :: Задържате "С" без да го пускате и натискате посоките "наляво" или "надясно"
4. Асистентът изпълнява свободния удър :: Задържате "С" без да го пускате и определяте силата на удъра с "D"
5. Главният изпълнител прескача топката и асистентът шутира :: Задържате "Space" без да го пускате и определяте силата на удъра с "D"
6. Въртене на топката :: Използвайки някои от посочените варианти за изпълняване на пряк-свободен удър, можете да и да завъртите топката по ваша преценка: веднага след като определите силата на удъра с "D" задържате "наляво" или "надясно" без да пускате !!!
7. Сменяне на изпълнителят на свободния удър :: Задържате "Е" и натискате "нагоре" или " надолу"

Корнери:
1. Сменяне на изпълнителят на свободния удър :: Задържате "Е" и натискате "нагоре" или " надолу"
2. Въртене с центриране :: Определяте силата на центрирането с "А" и веднага задържате "наляво" или "надясно"
3. Остро центриране :: Определяте силата на центрирането с "А" и веднага задържате "нагоре"
4. Изпълняване на корнер по земя :: Задържате "Q" без да го пускате и определяте силата на центрирането с "А"
5. Въртене към вратата :: Веднага след като определите силата на удъра с "D" задържате "наляво" или "надясно" без да пускате !!!

Ето някои трикчета за фифа 2007 за да се усъвършенствате!!!
Ако и вие знаете трикове пишетеги тук!!!
Също давайте реплейове на фифа за да се наслъждаваме заедно на най-великата игра!!!

shift+стрелките -пного красиви финтове не знам точно всеки един как се прови но опитвайте.
D+C -шут със външен фалц!Цели залъгване на вратаря и той се мята във другата посока.
D+Z -слаб,но изключително прецизен удар към вратата!Получават се много красиви голове но повечето пъти вратарят лови. Q+D -когато вратарят излезе напред срещу вас натискате тези два бутона в комбинация и го прехвърляте.
Q+W -Извеждащо подаване но по въздух!Доста пъти се прехвърлят защитниците и вашият нападател остава на чиста позиция сам срещу вратаря.
Q+S -получават се много ефектни двойни подавания.
А+А - Натискате А 2 пъти един след друг като втория път задържате с необходимата сила и центрирате прострелно по земя. При Пряк свободен удар С -викате втори човек до топката С+D -Първо извиквате със С втори човек до топката и при задържането на бутона С и натискане на бутона D човекът,който сте повикали бие изненадващо.
Z+D -Първо извиквате със С втори човек до топката и при задържането на бутона Z и натискане на бутона D първият чонек зат топката се засилва и прескача и вторият човек който сте повикали бие. D -след като натиснете D с необходимата сила използвайте стрелките наляво или надясно за да фалцирати топката.

ctrl+E - избирате го при свободен удар, след което натискате една от стрелките и променяте играча, който изпълнява удара
Едит1 - За дуспите :
Натискаш "SHIFT" и наляво надясно . Вратаря започва да маха и дори и играчите на Professional/World Class се объркват и бият в празния ъгъл . Докато те се засилват ти стигаш до ъгъла или възможно най - близко до него ( и продължаваш да натискаш "SHIFT" ) и се хвърляш с A ( Центриране/Шпагат ) . Надявам се да съм ти бил полезен
Davidcho

Re: Спешно ми трябват комбинацийте на FIFA 07

Мнение от Davidcho »

МНОГО БЛАГОДАРИЯ !!!!!
Изображение

Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”